Echipa Microsoft To Do va organiza AMA săptămâna viitoare despre productivitate și funcții viitoare

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Echipa Microsoft To Do va organiza un AMA pe 21 septembrie 2021.
  • Oamenii pot întâlni echipa virtuală Microsoft To Do the eveniment și pot pune întrebări.
  • Trebuie să vă puteți participa la evenimentul prin intermediul site-ului Microsoft.

Echipa Microsoft To Do vrea să ajute oamenii să fie mai productivi. Pentru a-i învăța pe oameni cum să se organizeze mai mult și să gestioneze sarcinile, echipa Microsoft To Do va organiza un „Ask Me Anything” (AMA) pe 21 septembrie 2021. Evenimentul începe la 12 PM EST (5 PM BST) și va dura o oră. Dacă puteți participa la AMA, trebuie să vă înregistrați prin site-ul Microsoft.

„Faceți cunoștință cu echipa de produse To Do și primiți răspuns la întrebările dvs. despre productivitate, funcții viitoare și sfaturi”, se arată pe pagina de înregistrare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Contul de Twitter Microsoft 365 a evidențiat și evenimentul.

Aflati cum #MicrosoftToDo vă poate ajuta să vă organizați și să vă gestionați mai bine sarcinile. Alăturați-vă nouă pentru un eveniment live și întrebări și răspunsuri cu echipa Microsoft To Do Product pe 21 septembrie 2021: //t.co/PIOkW8vkBt poză.stare de nervozitate.com/0bFjXga9A1

— Microsoft 365 (@Microsoft365) 13 septembrie 2021

După cum v-ați aștepta, evenimentul îi va învăța pe oameni cum să folosească Microsoft To Do pentru a fi mai productiv, dar se pare că va include și sfaturi generale pentru gestionarea sarcinilor și finalizarea lucrărilor.

Microsoft To Do este una dintre cele mai bune aplicații pentru lista de activități și câștigă în mod regulat noi funcții ale Microsoft. trebuie să întrebați creatorii aplicației funcții viitoare în timpul AMA.

Microsoft To Do

Microsoft To Do este una dintre cele mai bune aplicații disponibile pentru lista de activități. Se sincronizează între dispozitive și se integrează cu alte servicii Microsoft.

  • Gratuit pe Google Play
  • Gratuit la Microsoft Store
  • Gratuit la App Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here