Microsoft To-Do Preview se lansează pe web, Windows 10, Android și iOS

Microsoft a pregătit de câteva luni sau nouă aplicație pentru lista de activități sub numele de cod Project Cheshire. Acum se pare că acea aplicație este gata în forma de previzualizare sub numele său oficial, Microsoft To-Do. Depistat inițială de Walking Cat pe Twitter (prin Thurrott.com), Microsoft To-Do Preview este acum disponibilă pe web, precum și prin aplicații pentru Windows 10 PC și Mobile, Android și iOS.

În ceea ce privește aplicația în sine, este o listă de activități foarte simplă, care vă va sincroniza listele și amintirile pe platformă. Deși are un aspect relativ simplu și atractiv, Microsoft a împachetat ceva inteligent în To-Do cu sugestii inteligente, mementouri recurente și multe altele. Iată o privire la câteva dintre ceea ce poate face To-Do:

  • Adăugați lucrurile de făcut pe care vă veți concentra astăzi în ziua mea, în fiecare zi se șterge, astfel încât să puteți începe din nou.
  • Încercați sugestiile noastre inteligente.
  • Stabiliți date limită și mementouri.
  • Codați-vă listele cu culori — separați cu ușurință munca de acasă și tot ce se află între ele.
  • și mult mai mult!

Aplicația A datorează probabil o parte din Wunderlist, pe care Microsoft l-a dorit în 2015. De fapt, după cum a subliniat Thurrott.com, puteți chiar să vă importați sarcinile de făcut din Wunderlist, precum și din Todoist.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În timp ce serviciul poartă numele Microsoft To-Do pe web, Android și iOS, aplicația Windows 10 este încă listată în Magazinul Windows sub numele Project Cheshire - deși se schimbă în Microsoft To-Do odată instalată. Totuși, dacă poți arunca o privire To-Do, poți lua pentru toate cele 3 platforme sau poți verifica pe web acum.

Actualizat 19 aprilie 2017: Microsoft a anunțat oficial lansarea To-Do Preview pe blogul Office. În special, Microsoft spune că va căuta să retragă Wunderlist odată ce va fi sigur că a „incorporat tot ce este mai bun din Wunderlist în To-Do”."

  • Consultați Microsoft To-Do pe web
  • Descărcați Microsoft To-Do din Windows Store
  • Descărcați Microsoft To-Do de pe Google Play
  • Descărcați Microsoft To-Do din App Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here