Microsoft dezactivează imaginile personalizate pentru jucători Xbox Live în mijlocul „numerelor record”

Sursa: Matt Brown | Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft a dezactiva capacitatea de a încărca noi imagini personalizate pentru jucători pe Xbox Live.
  • Mișcarea temporară vine după „numere record”, deoarece Microsoft speră să îmbunătățească moderată pe platformă.

Cu o mare parte din țară acum blocată acasă, Xbox Live raportează numere record, în timp ce Microsoft ceartă rețeaua de jocuri pentru a rămâne online. Deși am observat o serie de probleme care afectează stabilitatea Xbox Live, platforma rămâne în mare parte stabilă și se adaptează la cererea crescută. Dar se pare că Microsoft a dezactivat capacitatea de a încărca noi imagini personalizate pentru jucători Xbox Live, pe fondul unui efort de „a eficientiza moderată” pe platformă.

Introdus în 2017, Xbox Live permite utilizatorilor să se reprezinte folosind imagini externe, încărcând aplicațiile Xbox. Moderarea obișnuită include o revizuire manuală a tuturor imaginilor personalizate pentru jucători recent încărcate, asigurându-se că fiecare respectă regulile comunității. Dar Microsoft sugerează o creștere considerabilă a Xbox Live, impactând capacitatea de a revizui în mod eficient conținutul și de a menține platforma de siguranță pentru baza sa de milioane de utilizatori.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Windows Central

Odată cu creșterea traficului, Microsoft a oprit temporar capacitatea de a încărca imagini noi pe toate platformele, inclusiv pe PC și pe mobil. Restricțiile se extind și asupra cluburilor, limitând modificări la pictograme și fundaluri.

„Pe măsură ce oamenii caută jocuri pentru conexiunea socială, vedem numere record în Xbox Game Pass, Xbox Live și Mixer”, afirmă Xbox Support. „Pentru a eficientiza moderarea și a asigura cea mai bună experiență pentru comunitatea noastră, facem mici ajustări. Am dezactivat temporar capacitatea de a încărca poze personalizate pentru jucători, fotografii de club și fundaluri de club."

Aștepți-vă că Xbox Live va restabili funcționalitatea completă în următoarele următoarele, pe măsura ce sarcina scade pe platformă.

Xbox

Principal

  • Ce este Xbox Game Pass?
  • Cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și S
  • Căști Xbox One obligatorii
  • Căștile noastre fără fir Xbox One preferat
  • Cele mai bune jocuri Xbox viitoare pentru 2021
  • Xbox One X vs. Xbox Series S

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here