Microsoft s-a gândit să lanseze Halo Infinite în bucăți înainte de a-l amână

Sursa: Xbox Game Studios

Ce trebuie sa stii

  • Șeful Xbox, Phil Spencer, a dezvăluit recent câteva detalii despre întârzierea Halo Infinite.
  • Mai exact, el a menționat că, la un moment dat, Microsoft se gândea să lanseze jocul în trepte pentru a fi lansat cu succes în 2020.
  • În cele din urmă, s-a decis că acest lucru nu se potrivește bine pentru franciza Halo.

Într-un episod recent al emisiunii Twitch a lui Gary Whitta Animal Talking, șeful Xbox Phil Spencer a vorbit despre circumstanțele din spatele deciziei de amâna Halo Infinite.

„Permiteți-mi să încep doar prin a recunoaște fanii și faptul că este o dezamăgire”, a spus el. „Este dezamăgitor pentru oameni, este dezamăgitor pentru noi. Așteptăm cu nerăbdare alinierea dintre Halo Infinite și Xbox Series X. Până la urmă, trebuie să iau decizia corectă. Puterea francizei Halo — sănătatea și capacitatea echipei...sunt lucruri care urmăresc calitatea locului în care jocul?"

Sursa: 343 Industries

El a continuat comentând că, la un moment dat, el, Bonnie Ross de la 343 Industries și Matt Booty de la Xbox Game Studios au luat în considerare avantajele și dezavantajele lansării Halo Infinite în bucăți mai mici pentru a lansa cu succes ceva alături de Xbox. Seria X. în 2020. Cu toate acestea, această idee a fost în cele din urmă abandonată în favoarea unei întârzieri complete, ceea ce Spencer a declarat că a considerat că este cel mai bun apel.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

„Doar că nu ni s-a părut, tuturor, ca lansarea Halo pe care ne-am dori”, a spus Spencer. „Îmi voi cere scuze fanilor, pentru că nu îmi place niciodată să-mi creez așteptări și apoi să nu le iubesc. Dar, de cred că luăm decizia corectă, pe lung, atât pentru Xbox, cât și pentru Halo și pentru termeni asemenea noștri."

Halo Infinite este de așteptat să fie lansat în 2021 pe PC-urile Xbox Series X, Xbox One și Windows 10. Pentru mai multe despre Halo Infinite și întârzierea sa, consultați articolul nostru despre motivul pentru îngrijirea lui Halo Infinite a fost în cele din urmă un lucru bun. Dacă puteți juca ceva Halo chiar acum, vă recomandăm Halo: The Master Chief Collection.

Următoarea aventură din saga

Halo Infinit

O nouă mare călătorie vă așteaptă

Halo Infinite va fi cu siguranță un joc incredibil plin de unii, aventură și multe altele. Poate fi amânat în viitorul previzibil, dar puteți precomanda acum.

  • Vezi la Microsoft
  • Vezi pe Steam

Termină lupta

Halo: Colecția Master Chief

Experimentați întreaga istorie Halo

Colecția Master Chief este o colecție a fiecărui shooter Halo din era pre-Xbox One, oferind o valoare incredibilă la un preț incredibil.

  • 40 USD la Microsoft (Xbox One)
  • 40 USD la Microsoft (PC)
  • 40 USD la Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here