Microsoft Cloud for Sustainability pune în centrul atenției probleme de mediu

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft și-a anunțat Microsoft Cloud for Sustainability.
  • Este conceput pentru a ajuta companiile să actualizeze inițiația de sustenabilitate.
  • Este în previzualizare.

Microsoft intenționează să ajute companiile care au nevoie de asistență în executarea inițiativelor lor de sustenabilitate. Pe măsură ce gigantul tehnologic avansează în eforturile sale de a-și reduce impactul asupra mediului, este ceea ce știe și oferă tuturor sub forma unui pachet cloud pe care companiile îl pot folosi pentru a urmări progresul propriilor inițiative.

Pachetul este conceput pentru a ajuta companiile să urmărească amprenta de carbon și utilizarea resurselor, precum și pentru a oferi informații despre cum să-și amintească cel mai bine obiectivul de mediu. Iată cum pachetul Microsoft Cloud for Sustainability poate ajuta companii, conform postării sale de anunț:

  • CIO vor putea raporta cu ușurință emisiile de carbon IT din cloud, dispozitive și aplicații ca parte a amprentei de mediu a departamentului lor. Ei vor putea apoi să-și conecteze sursele de date privind emisiile într-o singură vizualizare pentru raportare.
  • Companiile vor putea oferi lor un tablou de punctaj al durabilității pentru a urmări progresul față de obiectivele lor de reducere a emisiilor de carbon, inclusiv emisiile de sfera 1-3 (i.e., emisii din sursele deținute de o companie, emisii din energie electrică și toate celelalte emisii).
  • Clienții vor putea identifica anumite zone de emisii și vor putea urmări obiectivele îndeplinesc pentru a reduce emisiile.

Microsoft Cloud for Sustainability nu este doar o resursă de urmărire; oferă componente software ca serviciu (SaaS) care le vor permite să culeagă informații, să accelereze integrarea datelor, să se asigure exact că cifrele raportate și multe altele. Microsoft spune că toate elementele menționate mai sus sunt doar câteva scenarii și exemple care evidențiază utilitatea celui mai recent pachet cloud, insinuând că deține și alte beneficii de care pot beneficia companiile orientate spre sustenabilitate.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here