CEO-ul Microsoft se angajează să crească serviciile Xbox

Eforturile Microsoft în domeniul jocurilor au continuat să crească în ultimii ani, făcând o schimbare majoră a produselor Xbox One. Peste patru ani de la lansarea consolei, marca Xbox a continuat să urce la gloria de odinioară. Iar de la debutul Xbox One X, cea mai puternică consolă a companiilor până acum, primirea celor mai recente eforturi par puternice.

Directorul executiv Satya Nadella a vorbit acum despre succesul și potențialul a Adunării Xbox, ca parte Anuale Acționarilor Microsoft de miercuri. După cum a raportat DualShockers, Nadella a reafirmat angajamentul companiei față de jocurile de noroc în viitor, subliniind planuri pentru extinderea continuă pe piață.

Ne mobilizăm pentru a urmări o oportunitate extinsă pe piața jocurilor de noroc de peste 100 de miliarde. Acest lucru înseamnă extinderea abordării noastre asupra modului în care gândim jocurile de la capăt la capăt. Despre începerea cu jocurile și modul în care acestea sunt create și distribuite și cum sunt jucate și vizualizate.

Se pare că Nadella a urmat cu comentarii cu privire la încercarea continuă a companiilor de a-și unifica experiențe de joc sub marca Xbox. În continuare, se așteaptă ca compania să continue „să crească și să implice cei peste 53 de milioane de membri Xbox Live” cu servicii de vânzare de jocuri, denumirea în special Mixer și Xbox Game Pass drept exemplu recent.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Având în vedere o reelaborare a modului în care se abordează dezvoltarea și distribuția jocurilor, serviciile joacă un rol din ce în ce mai important în strategia sa de jocuri. Acest lucru se extinde și la jocurile în sine, urmând tendința de „jocuri ca serviciu”, fluxuri de conținut post-lansare și monetizare în cadrul titlurilor.

Indiferent de natura vagă a comentariilor lui Nadella, este clar că Microsoft îmbrățișează succesele recente ale Xbox în industrie. În timp ce compania și-a redus eforturile consumatorilor în mai multe spații în ultimul timp, jocurile de noroc rămân un aspect al portofoliului care pare să rămână.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here