Sesiunile Microsoft Build 2020 sunt acum disponibile la cerere”,

Ce trebuie sa stii

  • Sute de sesiuni din Microsoft Build 2020 sunt disponibile la cerere.
  • Notele principale, recapitulările și alte sesiuni fac parte din catalogul la cerere.
  • Build 2020 a fost un eveniment complet digital, așa că există destul de mult conținut de văzut.

Microsoft Build 2020 a fost un eveniment complet digital cu sute de sesiuni virtuale pentru dezvoltatori. Acum, 578 de sesiuni sunt disponibile la cerere pentru a ajuta oamenii să ajungă din urmă și să studieze sesiunile de la conferință. Puteți vizualiza toate sesiunile de pe site-ul Microsoft și puteți filtra conținutul în funcție de ziua în care au fost transmise în flux, subiect, produs și alți câțiva parametri.

Build 2020 a inclus câteva anunțuri majore în ceea ce privește dezvoltarea Windows, inclusiv Project Reunion care combină dezvoltarea aplicațiilor Win32 și UWP și lansarea Windows Package Manager. Puteți citi mai multe despre acestea în recapitularea celor mai mari anunțuri Build 2020.

Dezvoltatorii intervin în conferința Microsoft Build 2020, complet digitală

Microsoft a trecut la un format complet digital cu relativ puțină atenție și mulți oameni au felicitat compania pentru schimbarea de format de succes. Pe lângă faptul că era online, Build 2020 a fost mai accesibil, deoarece era gratuit. De obicei, oamenii trebuie să plătească peste 2.000 USD pentru a participa la Build.

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here