Microsoft aduce ceva magie Cortana la Skype Preview pentru Android”,

Dacă utilizați aplicația Skype Preview pentru Android, acum puteți interacționa cu Cortana împreună cu toate celelalte chat-uri - atâta timp cât apelați la U.S. Acasă. Cea mai recentă actualizare a aplicației, care acționează ca un fel de teren de testare beta pentru noi funcții, adaugă asistentul digital Microsoft ca bot, împreună cu alte câteva caracteristici notabile.

Cortana în Skype Preview acționează mult așa cum v-ați aștepta dacă l-ați folosit deja pe alte platforme. Odată ce i-ați acordat Cortana acces la permisiunile necesare, asistentul digital vă poate oferi ajutor în îndeplinirea sarcinilor precum navigarea, informații generale și vremea. Skype chiar ajută lucrurile, oferind câteva exemple de fraze pe care să le întrebe pe Cortana.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Alături de Cortana, Skype Preview a preluat și alte bunătăți, cum ar fi fotografii panoramice. Iată o privire la toate noutățile:

  • Fotografii panoramice - partajați fotografii panoramice cu prietenii prin chat sau cu momentele de interes.
  • Sprinkles - pur și simplu atingeți bagheta pentru a adăuga Sprinkles distractive fotografiilor dvs.
  • Cortana - Aducem asistența inteligentă a Cortana în Skype (numai în SUA).
  • Îmbunătățiri generale de performanță și fiabilitate.

La fel ca multe alte lucruri când vine vorba de funcții noi din aplicațiile Microsoft, Cortana este în prezent disponibilă numai în Skype Preview for U.S. utilizatorii. Dacă doriți să încercați, totuși, puteți lua cea mai recentă versiune a Skype Preview de pe Google Play acum.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here