Microsoft aduce Minecraft: Education Edition în afara clasei cu tabele și cluburi

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Minecraft: Education Edition se poate integra acum cu Microsoft Teams.
  • Educatorii pot încorpora un subiect Flipgrid, un chestionar Formulare sau un instrument de evaluare într-o lume Minecraft.
  • Microsoft a anunțat și Minecraft: Education Edition pentru tabere și cluburi, care funcționează în afara sălii de clasă.

Microsoft a anunțat câteva câteva funcții noi pentru educație. Circumstanțele unice din ultimul an au împins educația către noi domenii, și multe dintre noile funcții ajută la extinderea experienței educaționale în afara zidurilor unei săli de clasă. Printre noi funcții, Microsoft a anunțat Minecraft: Education Edition pentru tabele și cluburi și capacitatea de a integra Microsoft Teams cu Minecraft: Education Edition.

Minecraft: Education Edition și Microsoft Teams pot fi piese de tehnologie foarte diferite, dar ambele sunt instrumente puternice pentru educație. De asemenea, ambele sunt deținute de Microsoft. Acum, educatorii pot integra pe cele două împreună, inclusiv încorporarea unui subiect Flipgrid, a chestionar Formulare sau a unui instrument de evaluare a unui link-uri de resurse. În cadrul unei lectii de Minecraft, elevii pot deschide un subiect Flipgrid, pot înregistra și partaja creații și pot invita alte persoane să li se alăture.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Minecraft: Education Edition face mai distractiv să înveți despre arhitectură, matematică, chimie, agricultură și programare. Este un joc expansiv cu o varietate de instrumente de predare, dar a fost, cel puțin până în acest moment, limitat la educatori. Minecraft are o comutare Educație care activează unele dintre funcțiile Minecraft: Education Edition, dar versiunea completă a Minecraft: Education Edition a fost limitată la anumite organizații, cum ar fi școli, biblioteci și anumite muzee.

Din fericire pentru cei care doresc să-l folosească în afara sălii de clasă, Microsoft tocmai a anunțat Minecraft: Education Edition pentru tabere și cluburi. Începând din această vară, taberele, cluburile, organizațiile de școală și acasă organizațiile nonprofit pot îmbunătăți licențe pentru Minecraft: Education Edition.

Acest lucru extinde foarte mult disponibilitatea Mincraft: Education Edition și ajută pe oameni să folosească Minecraft pentru a învăța în mai multe medii.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here