Microsoft va aduce caracteristicile controlerului Xbox Series X|S la controlerele mai vechi în actualizarea viitoare

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Noile controlere Xbox Series X|S au venit cu o suită de noi și completări pentru a avea funcții wireless în experiență.
  • Unele dintre cele mai mari modificări au inclus Bluetooth Low Energy pentru a reda mai bine pe mai multe dispozitive și o latență scăzută pentru jocuri superioare.
  • Astăzi, Microsoft la început să testeze sau să actualizeze firmware-ul pentru controlul Xbox mai vechi, care adaugă aceste caracteristici importante.
  • Când actualizarea va fi lansată oficial, controlerul Xbox One, Xbox Elite Series 2 și controlerul adaptiv Xbox vor vedea mai mari la jocurile pe mai multe dispozitive și multe altele.

Când Xbox Series X și Xbox Series S au fost lansate în sfârșit în lume, noul Xbox Wireless Controller a venit cu un număr surprinzător de activități și completări de funcții, în ciuda actualizărilor sale de design înșelător. Două dintre cele mai interesante caracteristici, cel puțin pentru utilizatorul final, au fost adăugate suport Bluetooth Low Energy și apariția unei latențe mai mici prin Dynamic Latency Input (DLI). Acum, pentru a testa o nouă actualizări de firmware Microsoft la început, controlerele Xbox mai vechi vor obține și ele aceste funcții.

Microsoft lansează o nouă actualizare pentru ramurile Xbox Alpha Skip-Ahead și Alpha Insider, care testează actualizările viitoare ale platformei consolei. Astăzi, noua actualizare include o lansare de firmware pentru controlul wireless Xbox One, controlul wireless Xbox Elite seria 2 și controlul adaptiv Xbox. Actualizarea adaugă suport pentru Bluetooth LE și DLI la accesorii vechi, care ar trebui să îmbunătățească latența în timpul jocului, dar, cel mai important, eficiența controlului atunci când sunt asociate cu mai multe dispozitive sau când joci în timp ce sunt conectate la Bluetooth.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Acum, la fel ca și controlerele Xbox Series X|S mai noi, cele trei accesorii menționate mai sus se vor putea împerechea la o consolă Xbox și un dispozitiv conectat prin Bluetooth (cum ar fi un PC de jocuri, un telefon sau o tabletă) în același timp și să comute între cele două printr-o apăsare dublă a butonului de asociere. Bluetooth conexiuni ar trebui să fie, de asemenea, mai stabilă, ceea ce face controlorii mai în vârstă mai bine echipate pentru a gestiona Xbox Cloud Gaming pe un telefon sau tabletă.

Actualizarea firmware-ului este în testată în filiale Insider anterioare pentru jucătorii Xbox, dar ar trebui să fie difuzată în mod constant în mai multe sucursale (și în cele din următorul public) în următoarele săptămâni. A fost deja grozav să vezi că Xbox îmbrățișează compatibilitatea cu Xbox Series X|S, dar este și mai tare să vezi că accesorii Xbox mai vechi câștigă funcții mai noi (în special controlerul Xbox One).

Dacă preferați să obțineți toate noile caracteristici și beneficii ale accesoriilor mai noi, totuși, cele mai bune controle Xbox Series X|S ar să fie compatibile cu consolele Xbox One și Xbox Series X|S și să ofere experiențe incredibile la o varietate de puncte de preț.

Jocuri pe mai multe dispozitive

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament.

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri de mai multe ori. Cu accesorii mai vechi dobândind funcții noi, mai mulți oameni pot profita de tot ce sunt oferite Xbox Game Pass Ultimate.

  • De la 1 USD/lună la Microsoft
  • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
  • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here