Microsoft se mândrește cu o cotă de piață de 15% în Noua Zeelandă, căutând să comercializeze în continuare produse și servicii

Directorul general al Microsoft din Noua Zeelandă, Paul Muckleston, sa lăudat la conferința Tech Ed 2013 de săptămâna aceasta din Auckland că compania a crescut în cota de piață a smartphone-urilor în regiune, de la doar 2% în urmă cu doi ani la 15. % raportat în iulie anul acesta. Am analizat anterior modul în care Microsoft a câștigat teren în Europa și America Latină.

Muckleston observă că consumatorii din regiune se pot aștepta să vadă mai multe aplicații localizate în magazin.

Șeful de vânzări al Nokia în Noua Zeelandă, Scott McFarlane, a spus că Apple „s-a trezit la culoare” la ceva timp după ce Nokia făcuse deja acest lucru. „Când a apărut Lumia 800, jumătate din vânzări au fost în albastru - nu doar în spațiul de consum. Multe vânzări trec prin canale corporative.„Vom fi primii care spune că nu place un condiment de culoare pe telefoanele noastre Windows.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Nici Muckleston, nici McFarlane nu au putut comenta dacă următoarea generație de telefoane Nokia Windows va continua să poarte numele finlandez sau să fie etichetată Microsoft. Dispunând deja de peste 100.000 de aplicații în magazinul Windows Phone, doar mai puțin de 1.000 sunt soluții localizate, de la băncile Kiwi la Trade Me. 

Nu doar Microsoft este încântat de creșterea Windows Phone. Enlighten Designs creează aplicații și conținut pentru toate platformele și acum vede Windows Phone ca o opțiune viabilă. Damon Kelly, CEO la Enlighten Designs a spus următorul:

„Puteți vedea după cifrele uimitoare de creștere Windows Phone pe care Paul Muckleston a raportat pe piața din Noua Zeeland că Microsoft se dedică creșterii cotei, astfel încât să se asigure că aplicațiile sunt create și pentru platforma Microsoft."

Pe lângă comercializarea platformei sale mobile, compania va împinge din greu și celelalte produse și servicii. Directorul Microsoft pentru fusul orar al strategiei și arhitecturii întreprinderii pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, Martin Sykes, explică că "Veți vedea din ce mai mult din mediul Microsoft în magazine. Ceea ce am realizat este că aveți nevoie de puțin mai mult ajutor atunci când faceți alegerea. Este noua față de Microsoft, care este puțin mai conștientă de cumpărare."

Va fi interesant să vedem cum Microsoft progresează sub și în Noua Zeelandă, precum și în întreaga lume. 2014 va fi un an plin de evenimente pentru Microsoft.

Sursa: chestii.co.nz; multumim tuturor celor care ne-au dat bacsis!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here