Microsoft începe să vândă un suport inteligent de încărcare pentru Band 2

Când a apărut prima Microsoft Band, unii oameni pricepuți au creat suporturi de încărcare imprimate 3D pentru ca să purtare să fie folosit la birou sau la duș. De date aceasta, totuși, se pare că Microsoft ia lucrurile în mâinile lor, deoarece acum au propriul stand de încărcare de vânzare pentru a fi folosit exclusiv cu noul Microsoft Band 2.

Standul mic se vinde cu 19 USD.99 și poate fi comandat direct de la Microsoft, care descrie produsul astfel:

"Păstrați-vă Microsoft Band 2 pe ecran în timp ce se încarcă cu acest suport de încărcare cu design unic, care funcționează și ca un ceas de masă elegant

Acest de încărcare cu design elegant ajuta la gestionarea cablurilor și funcționează ca un frumos ceas de masă. Dispune de aderență magnetizată, ceea ce facilitează îndepărtarea și reatașarea cablului de încărcare. Când este utilizat, cablul de încărcare se îndepărtează de a vedea fără a se încurca. Iar greutatea și baza cauciucată mențin totul frumos și stabil, pe măsură ce banda ta se reîncarcă într-un confort generos."

Într-adevăr, una dintre problemele cu versiunile de ventilatoare imprimate 3D ale suporturilor Band 1 a fost ușurința lor. Standul s-ar muta cu ușurință pe masă, așa că, deși arăta bine, ar fi putut fi mai bine. Acest nou stand de la Microsoft caută să rezolve acest lucru, adăugându-i ceva greutate.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Până acum, a fost postată o singură recenzie, dar spune:

„Suportul de încărcare este foarte bine proiectat și arăta superb! De asemenea, este foarte robust și funcțional. Nu există suporturi de încărcare pe piață care să arate așa!"

Comandați suportul de încărcare Microsoft Band 2 pentru 19 USD.99 de la Microsoft

Actualizați: există câteva fotografii reale și o scurtă trecere în revizuirea acestui accesoriu pe forumurile noastre.

Am comandat unul pentru a face o recenzie video practică pentru săptămâna viitoare, așa că dacă ezitați să comandați, vom lua unul pentru echipă. Rămâneți pe fază pentru asta sau pur și simplu comandă-l pe al tău mai sus.

Mulțumesc, Curt W., pentru bacşiş!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here