Microsoft anunță prețul pentru Surface PRO 64 GB/899 USD, 128 GB/999 USD

Deși încă ne acomodam cu tableta noastră Surface RT, Microsoft a lansat în ultimele informații despre fratele său mai scump și mai puternic, Surface Pro.

Versiunea de 64 GB va costa 899 USD și o puteți dubla cu 128 GB pentru încă o sută la 999 USD. Surface Pro pentru cei necunoscuti rulează versiunea completă a Windows 8, ceea ce înseamnă că poate rula aplicații desktop Windows 7 pe lângă cele noi RT. Are, de asemenea, ceva hardware mai avansat, inclusiv procesul i5 de nouă generație, 10.Rezoluție HD de 6” 1920x1080, un USB 3.0 port și un port mini-display.

Acestea sunt câteva creșteri semnificative care ar trebui să facă din Pro o soluție mai rapidă și mai elegantă pentru cei care au nevoie de mai multă putere brută într-o tabletă. În plus, primești noul stilou Surface pentru desen/scriere pe acel nou afișaj de înaltă rezoluție (include „tehnologia de blocare a palmei” pentru a face experiența și mai bună).

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Desigur, prețul ridicat nu include nici husele Touch, nici Husele Type, așa că puteți adăuga aproximativ 125 USD în plus la prețul mai sus plus taxele de stat, făcând din Surface PRO sau investiție costisitoare. Pe de altă parte, obțineți un dispozitiv de calitate superioară cu ceea ce va fi cu siguranță siguranță de înaltă prioritate de la Microsoft pentru anii următori.

Data de lansare pentru Surface Pro este așteptată în ianuarie.

Actualizați: Microsoft a adăugat Surface Pro pe site-ul Web Surface.  Pagina confirmată prețul și specificațiile pentru Surface Pro.

Legat de: 

  • Microsoft Surface cu Windows RT Review
  • O a doua privire - Windows RT și tableta aceea Surface

Sursa: Blogul Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here