Microsoft anunță mai multe regiuni pentru Xbox Game Pass, aplicații TV, „dispozitive de streaming” și multe altele

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft a dezvăluit detalii despre strategia sa Xbox în spatele ușilor închise digitale pentru E3 2021.
  • Microsoft a împărțit jocurile că Game Pass crește vânzările cu jocuri, menționând Xbox în același timp că consolele vor rămâne efortul lor emblematic.
  • Jocurile în cloud Xbox Game Pass vor veni în Australia, Brazilia, Mexic și Japonia mai târziu în 2021, iar upgrade-ul serverului Xbox Series X este „în faza finală”."
  • Microsoft va organiza o prezentare de jocuri pentru Xbox pe 13 iunie 2021.

Înainte de marea prezentare Xbox E3 2021 a Microsoft, compania a împărtășit câteva actualizări ale foii de parcurs pentru platforma Xbox cu presa și analiștii, inclusiv cu noi, oferindu-ne o perspectivă asupra direcției Xbox.

Microsoft a înregistrat o creștere record pentru Xbox, cu venituri și profituri trimestriale atingând maxime istorice, adesea pe spatele Xbox Game Pass. Totuși, abonamentul nu este locul unde se termină povestea. În datele partajate cu analiștii, Microsoft a pictat o imagine a unui serviciu care pare să nu aibă niciun dezavantaj real, cu cheltuieli cu amănuntul sporit, implicare și mai multe ore de joc pentru dezvoltatorii care investesc în serviciu. Microsoft a oferit, de asemenea, câteva indicii pentru creșterea viitoare – inclusiv dispozitive de streaming și noi regiuni, subliniind totodată compania mai are „de lucru de făcut”."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Vom auzi mai multe despre cum va arăta viitoarea linie de jocuri Xbox a Microsoft după E3 2021 din 13 iunie, dar iată mai multe detalii despre Xbox Game Pass și Xbox ca platformă din perspectiva Microsoft.

Game Pass generează vânzări de jocuri

Sursa: Matt Brown / Windows Central

După cum v-ați putea aștepta, Xbox Game Pass a fost foarte important în mesajul de creștere al Microsoft, deși șeful Xbox, Phil Spencer, a spus în timpul prezentării că consolele și PC-urile vor avea întotdeauna și pentru totdeauna un loc în centrul misiunii Xbox. Liz Hamren CVP de la Microsoft pentru experiențe și platforme de joc a reiterat într-adevăr, consolele Xbox că ​​rămân „experiența emblematică”.„Mesajul a explicat în cele din urmă căreia Xbox Pass este pur și simplu o altă opțiune, care vizează jucătorii care poate să nu-și permită jocul să cheltuiască software-ul, fiecare upgrade și așa mai departe. Spencer a folosit arcadele din trecut ca mecanism de descoperire și vede Xbox Game Pass în mod similar.

Microsoft a oferit câteva actualizări despre modul în care obiceiurile membrilor Game Pass diferă de cele ale celor care se îngrijesc nu sunt abonați. Peste 90% dintre cei peste 18 milioane de membri ai Xbox Game Pass notează că au jucat jocuri pe care nu le-ar fi încercat niciodată fără Xbox Game Pass. Aproape o treime se îndreaptă spre noi genuri și 40% joacă mai multe jocuri decât media. Microsoft a remarcat că jocurile văd oriunde de până la și peste opt ori mai multă implicare odată ce intra în Game Pass. În mod esențial, membrii Xbox Game Pass cheltuiesc cu 50% mai mult pe DLC și îmbunătățiți de jocuri decât cei care care nu sunt membri, profitând de reducere exclusivă la vânzarea cu amănuntul Xbox Game Pass.

Microsoft a mai spus că jocurile EA Play au înregistrat o utilizare record de când s-au alăturat Xbox Game Pass, conducând orele jucate în titlurile EA Vault cu peste 200%, ajungând la „milioane” de jucători noi.

Jocurile EA Play au înregistrat o utilizare record de când s-au alăturat Xbox Game Pass.

În ciuda faptului că a fost în Xbox Game Pass în prima zi, Outriders a devenit totuși numărul nr. Un joc digital vândut pe Xbox în timpul săptămânii de lansare și a rămas în top 10 pentru luna aprilie. MLB: The Show 21 a devenit un succes peste noapte pe Xbox Game Pass, devenind cel mai mare joc de sport din 2021 și al doilea cel mai mare joc de sport din toate timpurile pe Xbox. MLB: The Show a luat acasă coroana pentru cel mai bine vândut joc digital pe Xbox și pentru luna aprilie, în ciuda faptului că se află în Xbox Game Pass. Microsoft a remarcat, de asemenea, la Xbox Game Pass ajutat la creșterea vânzărilor pe Steam și pe Epic Game Store.

Unele dintre aceste fapte Microsoft le-a împărțit recent cu ușile închise cu partenerii săi la Game Stack Live în aprilie, dar noi cifre pentru Outriders și MLB: The Show dovedesc cu adevărat faptul că Xbox Game Pass nu înlocuiește vânzările tradiționale de jocuri, dar mai degrabă conducându-le, în mod similar modului în care un serviciu de închiriere ar putea crea un efect de marketing viral de „parolă în gura”. Din experiența pot spune că, recent, m-am trezit să joc Dragon Quest XI doar să joc Xbox Game Pass. Am cumpărat ulterior jocul și m-am trezit cumpărând produse pentru pe Amazon. Îmi amintește de închirierea de jocuri de la Blockbuster când eram copil, cu scopul de a cumpăra mai târziu pentru a-l deține dacă jocurile au fost lucruri de care am ajuns să-mi placă.

Xbox Game Pass se extinde în mai multe regiuni și mai multe dispozitive

Sursa: Microsoft

Microsoft a reiterat că jocurile Bethesda vor ajunge în prima zi Xbox Game Pass, alături de investiții continue în studiourile proprii. Microsoft va oferi mai multe detalii despre exact ce vor fi acele jocuri la prezentarea Xbox din 13 iunie, difuzată pe Twitch, YouTube și alte platforme. Misiunea Microsoft este, de asemenea, de a-și crește audiența dincolo de baza de utilizatori ai consolei, pe care Microsoft sau probleme limitată la aproximativ 250 de milioane de gospodării - în cele din urmă sau mică parte din plăcinta de jocuri electronice de 3 miliarde.

Microsoft a dezvăluit că lucrează la noi hardware și servicii care „nu vor ieși la lumină de mulți ani”, inclusiv dispozitive de streaming.

În acest scop, Microsoft a dezvăluit că lucrează la noi hardware și servicii care „nu vor ieși la lumină de mulți ani”, inclusiv dispozitive de streaming care vor elimina necesitatea de a avea o consolă completă. Acest lucru sună similar cu dispozitivul Project Hobart anulat de altădată, dar ar putea deduce și dispozitive portabile, cum ar fi Surface Duo sau altceva. Am auzit de ani de zile zvonuri sporadice că Microsoft s-a interesat de prototipuri portabile și poate că am putea vedea un concurent Switch bazat pe cloud să apară într-o zi. Cu siguranță cred că Microsoft ar trebui să facă un portabil Xbox,.

Dincolo de propriile dispozitive, Microsoft a confirmat că lucrează cu producătorii globale de televizoare pentru a construi aplicații web direct în televizoare inteligente, cu conectivitate directă pentru controlul Xbox. Microsoft explorează, de asemenea, noi niveluri și alte modele de abonament pentru Xbox Game Pass pentru a satisface diferite tipuri de consumatori. Am susținut anterior că Microsoft ar trebui să creeze sau versiunea „lite” pentru Game Pass doar pentru cloud, pentru că nu doresc să cumpere o consola sau un computer.

În plus, Microsoft începe să lanseze serviciul cloud Xbox Game Pass Ultimate pentru noi utilizatori din Australia, Brazilia, Mexic și Japonia mai târziu în 2021, cu o actualizare a serverului de amploare hardware-ul Xbox Series X "în final. etape."Utilizatorii din regiunile acceptate vor avea, de asemenea, acces la versiunea web a jocurilor în cloud Xbox Game Pass "în următoarele câteva săptămâni", care va fi lansat publicului din testul său beta închis. Versiunea web ocolește restricțiile anticoncurențiale ale Apple din magazinul său de aplicații iOS, aducând jocurile Xbox direct pe iPad sau iPhone. De asemenea, Microsoft va integra pe deplin jocurile în cloud în aplicația Xbox de pe computer, permițând utilizatorilor să încerce jocuri înainte de a le descărca sau să experimenteze jocuri de calitate console pe computer și laptopuri fără plăci grafice de ultimă generație necesară pentru jocurile native pe calculator.

Următoarea oprire: jocuri

Piesa lipsă a puzzle-ului Microsoft este o cadență constantă de jocuri de înaltă calitate care o pot consolida ca destinație pentru experiențe exclusive. Microsoft încă simte moștenirea investițiilor de nivel scăzut în timpul erei Xbox One, dar cu investiții uriașe în spațiu, ar trebui să se schimbe foarte repede în lunile și anii următori.

Jocurile de la terți vor rămâne un mare pilon al efortului lor cu Xbox Game Pass. Microsoft a menționat că dezvoltatorii indie [email protected] au câștigat peste 2 miliarde de dolari de la lansarea platformei, cu peste 2.000 de titluri lansate. Microsoft ne-a împărțit ceea ce propune să introducă un nou joc direct în Xbox Game Pass pentru fiecare trimestru, ce le sprijină eforturile de a alege mai multe studiouri. Pentru a realiza acest tip de program de lansare, chiar ai nevoie de mult mai mult decât cele 23 de studiouri pe care Microsoft le are acum sub aripa sa. Cu siguranță am început să auzim că există un efort semnificativ pentru a avea mai multe studiouri în acest scop.

Microsoft are un drum lung de parcurs înainte de întâlnire precum Sony și Nintendo pentru utilizatorii platformei, dar aceasta este, probabil, prima dată de la Xbox 360 de zile când Microsoft adoptă o strategie atât de competitivă și coerentă, care nu numai că oferă. o mulțime de valoare pentru Xbox. consumatorii din ecosistem, precum și dezvoltatorii care speră să-și împărtășească creațiile. Totuși, toate acestea depind de jocuri și, pentru a afla mai multe despre asta, va trebui să vă conectați pe 13 iunie pentru prezentarea Xbox E3 2021.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here