Microsoft printre vedele cele mai urate, conform comentariilor Twitter

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft se numără printre cele mai urâte recente din lume, potrivit unui raport.
  • Raportul a analizat peste un milion de tweet-uri pentru a evalua negativitatea aspectelor diferitelor vederi.
  • Conform raportului, Microsoft este cel mai urat brand de tehnologie din 22 de țări.

Microsoft a făcut titluri cu evenimentul său hardware Surface săptămâna trecută. Săptămâna viitoare, gigantul tehnologic va lansa Windows 11. Dar nu toată lumea este un fan al gigantului tehnologic din Redmond. Potrivit unui raport recent Reviews, Microsoft este unul dintre cele mai urâte la RAVE din lume.

RAVE Reviews a folosit instrumentul de cercetare SentiStrength pentru a revizui peste un milion de tweet-uri legat de brand. Aceste tweet-uri au fost folosite pentru a calcula sau rata a urii pe baza procentului de tweet-uri negative. RAVE Review a împărțit apoi alegerile în categorii și a defalcatului în funcție de locație.

Potrivit tweet-urilor analizate, oamenii din S.U.S. urăsc Microsoft mai mult decât Google, Facebook și Amazon. Microsoft a văzut un procentaj de tweeturi negative de 41.57% în SUA.S. Povestea la nivel internațional nu este cu mult mai bună pentru Microsoft. Este cel mai urat brand de tehnologie din 22 de țări din întreaga lume, potrivit raportului.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Recenzii RAVE

Nu suntem siguri că a făcut Microsoft pentru a câștiga sau rata de tweet negativ de 50% în Finlanda. Este posibil ca compania să dorească să contacteze oamenii de PR din Norvegia, în apropiere, în care Microsoft a câștigat doar 35.Rată de tweet negativ de 29%.

Cât de mult stocați în aceste cifre depinde de cât de mult prețuiți comentariile oamenilor pe Twitter. Metodologia RAVE Reviews a dus la niște rezultate prinzătoare pentru mai multe rezultate. Acesta susține că LEGO este al doilea cel mai detestat marca din SUA.S. Studiul poate fi denaturat de tweet-urile negative ale unor oameni care se plâng că au călcat pe piese LEGO.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here