Coada de mesaje este în drum spre Microsoft Teams

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Teams va accepta imediat mesajele de așteptare.
  • Funcția va face mai ușor să vă asigurați că mesajele sunt primite.
  • Coada de mesaje ar putea fi aici de îndată ce luna aceasta sau în viitorul apropiat.

Microsoft Teams va accepta imediat mesajele de așteptare. Cu suport pentru mesajele de așteptare, echipele vor păstra toate mesajele pe care cineva caută să trimită off și să-i trimită din nou odată ce un dispozitiv este conectat la web. Funcția ar trebui să aibă ca rezultat mai puțin mesaje pierdute, în special pentru cei care care au conectivitate intermitentă.

Caracteristica apare în foaia de parcurs Microsoft 365. Funcția este listată în prezent cu o lansare din ianuarie, dar date foii de parcurs pot fi modificate. Chiar dacă funcția nu se lansează luna aceasta, ar putea apărea în viitorul apropiat.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Iată descrierea caracteristicilor de la Microsoft:

Când căutați să trimită mesaje offline, echipele vor pune în coadă mesaje și le vor trimite odată ce o conexiune la rețea este restabilită. Dacă mesajul se află într-o stare netrimisă pentru mai mult de 24 de ore, mesajul va eșua și utilizatorul i se va solicita să retrimită sau să șteargă mesajul.

Este un sentiment teribil să realizezi că un mesaj important nu a fost trimis niciodată. Cu suport pentru așteptarea mesajelor, echipele vor petrece 24 de ore încercând să trimită din nou un mesaj. După expirarea acestui timp, va solicita unei persoane fie să retrimită mesajul, fie să-l ștergă.

Microsoft Teams

Microsoft Teams vă permite să colaborați cu colegii, să încărcați fișiere, să trimiteți mesaje și să discutați prin video. Se integrează cu Office 365 și cu alte câteva servicii cloud.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here