The Medium Interview: Un joc de groază Xbox a făcut posibilă tehnologie de nouă generație

Sursa: Bloober Team SA

Recent am avut ocazia să stau și să discut cu Jacek Zięba (producător de jocuri) și Grzegorz Like (scriitor) de la Bloober Team despre viitorul său joc de groază psihologică The Medium. Fiind unul dintre puținele titluri lansate în acest an exclusiv pentru Xbox Series X/S și PC, am fost curioși să aflu ce au deblocat aceste noi piese hardware pentru echipa lor.

Pe lângă unele revelații interesante despre capacitățile consolei de nouă generație, am discutat și dacă The Medium va încorpora sau nu o tradițională de luptă, la ce poate aștepta jucătorii de la o povestire nuanțată și cât de incredibil a fost lucrul cu legendarul compozitor Silent. Dealul Akira Yamaoka. pentru coloana sonoră a jocului.

Horror psihologic de nouă generație

Mediul

Dubleaza-ti frica

The Medium introduce o mecanică de joc inovatoare în dublă lume, care introduce noi forme interesante de rezolvare a puzzle-urilor și groază psihologică în gen.

  • 45 USD la Xbox
  • 45 USD la GMG (PC)

Dualitatea jocului și a povestirii

Sursa: Bloober Team SA

Miles Dompier, Windows Central: Din perspectiva jocului, The Medium arată ca o experiență incredibilă de unică. Care a fost inspirația de bază pentru mecanică de joc simultană cu realitatea dublă? Ceea ce a condus în cele din urmă la această decizie îndrăzneață de proiectare?

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Jacek Zięba, Echipa Bloober: Știi, aceasta este o idee foarte veche în Bloober, de la începuturile companiilor noastre. CEO-ul nostru a avut o idee în minte... și a fost de genul „OK, vreau să vorbesc cu dezvoltatorii”... și vezi dacă este posibil să faci asta. Și am avut câteva iterații înainte și au mers în toate direcțiile diferite, dar tehnologia a fost creată tot timpul, într-un fel. Apoi, apare Unreal Engine 4 și nu am gândit că acesta ar putea fi motorul care nu poate ajuta puternic cu el, dar am modificat și motorul pentru a face un dual-screen pe care îl puteți juca.

Și apoi ne-am gândit: „Poate această generație de console precum PS4 și Xbox One să se descurce?" Poate fi dificil și trebuie să avem câteva comenzi rapide etc. Apoi, noi generații vin la dezvoltatori și ne-am gândit că asta ar putea fi. Am putea face acest lucru acum, desigur, pe Xbox Series X. Acesta este locul nostru pentru a ne îndeplini visul, într-un fel, despre acest tip de joc.

Este un fel de legenda în compania noastră despre acest proiect și despre modul în care s-a schimbat, s-a schimbat și apoi a creat o nouă echipă pentru a crea o nouă iterație. Ne-am gândit că „acum este timpul să îndeplinim această idee de acum câțiva ani – din perspectiva jocului."

Sursa: Bloober Team SA

Grzegorz Like, Echipa Bloober: Jocul se numește Medium, așa că vrem să mergem pe el (râzând). Am vrut să facem o poveste care să corespundă într-adevăr cu faptul că jocul este modelat de acele două lumi. Așa că ne-am dorit foarte mult să facem o poveste dublă în multe aspecte diferite și în multe moduri diferite de a vorbi despre personaje și despre poveștile pe care le încorporam în joc. Cred că modul în care vei juca Medium va avea, de asemenea, ecou în modul în care este spusă povestea și cum sunt construite personaje.

Jacek: Este important pentru că ne-ați întrebat despre joc, dar, desigur, jumătate din joc este povestea și modul în care este jucătorul. Și ne distrăm, de asemenea, cu această abordare pe două lumi a jocului și cum vă putem arăta povești de mediu, scene de poveste etc. Așa că începem din partea gameplay-ului și apoi, bineînțeles, ne gândim la ce putem face mai mult în ceea ce privește crearea personajului, crearea scenei de filmare, crearea poveștii și astfel totul, într-un fel, este dual în acest joc.

Grzegorz: Dualitatea este pucioasa a tuturor acum. Deci cred că poți să dublați așteptarea (râde).

Jacek: Sau dublează-ți frica.

O experiență cu adevărat de nouă generație

Sursa: Bloober Team SA

Putem vorbi puțin despre ceea ce Xbox Series X vă permiteți în mod special să faceți? Ați atins acest lucru, spunând că anterior, cu PS4 și Xbox One, pur și simplu nu ați putut realiza acest joc. Deci, ce face ca The Medium să fie posibil pentru Xbox Series X și S?

Jacek: Cel mai important lucru pentru noi a fost hardware-ul. Pe Xbox seria X sau S, există ray-tracing, rezoluție mai mare și toate sunt lucruri importante, dar am creat o nouă abordare a modului de a juca un joc pe două ecrane în același timp. Deci, cu Xbox Series X, avem în sfârșit hardware-ul pentru a face acest lucru. Apoi, începem să dezvoltăm pe X și, desigur, începem să nu gândesc, „OK, ce putem face pe S?„Deci este în mare parte optimizare.

...cu generațiile anterioare era imposibil și acum pe S și X este posibil.

Deci singurul dezavantaj, cred, va fi rezoluția pentru majoritatea jocurilor... Dar cel mai important lucru pentru noi a fost hardware-ul foarte bun și puternic în consolă, nu numai pentru a fi aproape de lumea PC-urilor, ci și pentru a aduce acest joc la un public mai larg.

S-a discutat pe internet dacă Xbox Series S va opri dezvoltarea de nouă generație. Și din experiența dvs., acesta nu pare să fie cazul, într-adevăr, în afara rezoluției?

Jacek: Da. Uneori va trebui să facem mai multe comenzi rapide, dar cu generațiile anterioare a fost imposibil, iar acum pe S și X este posibil. Așa că știm că X-ul este mai ușor pentru că este mai puternic, dar S-ul nu este o versiune cu adevărat slabă a Serii X. Sunt versiuni diferite, așa că trebuie să vă abordați diferit. Nu trebuie să sfârșești prin a tăia lucruri sau așa ceva. Nu cred că vor avea probleme.

Concentrat pe groază psihologică

Sursa: Bloober Team SA

Următoarea întrebare este mai mult pentru Grzegorz. Pentru fanii care au jucat titluri anterioare Bloober, la ce se pot aștepta în ceea ce se află în ceea ce privește sperieturile psihologice și povestirile în comparație cu proiectele anterioare?

Grzegorz: Am vrut să creăm o experiență care să nu fie o colecție de înfricoșări sau o poveste despre găsirea unui criminal. Nu este un slasher. Ar trebui să fie groază psihologică. Am vrut să creăm o poveste care are loc într-o lume care de fapt te face să te întrebi care este natura răului. Sunt multe întrebări și poate mai puțin răspunsuri.

Am vrut doar să întrebăm publicul „cine este tipul rău?" pentru că sunt o mulțime de oameni și o mulțime de personaje pe care le vei întâlni și toate sunt cumva rupte și sunt victime ale demonilor din trecut. Dar va trebui să decideți cine este cu adevărat antagonistul poveștii. Poate că nu există, într-adevăr. Nu am vrut să arătăm cu degetul, ci să facem ceva de experimentat.

Sursa: Bloober Team SA

Jacek: Nu vrem să creăm un festival de frici de sărituri, așa cum a spus Grzegorz, dar ceea ce ne-am dorit să realizăm cu povestea este o experiență care vă va pătrunde sub piele. Ne propunem ceva în care jucați jocul, apoi vă odihniți puțin sau faceți altceva, dar este încă acolo. In mintea ta. Procesați ceea ce vedeți, ceea ce auziți, ceea ce citiți și apoi vă poate intra sub piele. Deci, aceasta este latura psihologică, cu atât latura mai groază.

A doua parte este de a obtine un fel de amintire. După cum a spus Grzegorz, punem o mulțime de întrebări în acest joc, în poveste, iar jucătorul se poate gândi „ce voi face?„Ce ar trebui să fac în situație? Sau poate am fost într-o situație similară într-un fel. Nu dorim să creăm niciun tratament psihologic, dar le de groază psihologice pot ajuta oamenii să lupte cu traume sau cu alte jocuri. Deci, poate că acest joc poate, de asemenea, să închidă unele uși pentru cineva sau să le deschidă și să-și schimbe perspectiva.

Grzegorz: Drapta. Subiectele pe care le atingem în poveste, nu sunt subiecte simple precum crima. Ar trebui să tratați cu o anumită blândețe și grijă pentru a dezvolta bine și pentru a oferi o poveste cu adevărat bună și nu o grijă este în vreun fel ofensatoare pentru jucători sau pentru inteligența lor.

Lupta sau zbor?

Sursa: Bloober Team SA

Va exista vreo mecanică tradițională de luptă încorporată în The Medium??

Jacek: Pentru noi, este mai mult ca un mecanic furiș. Medium este, de asemenea, comparat cu seria Silent Hill și pentru noi acest lucru este minunat, dar nu gândim mai mult la Amnesia atunci când nu gândim la The Medium, din cauza principală problemă uneori în jocurile de groază este că nu mai este înfricoșător când ai. o armă.

Grzegorz: Da. Imaginați-vă pe Ripley în primul Alien cu aruncătorul de flăcări din al doilea film la începutul primului film. Nu mai e distractiv.

Medium este, de asemenea, comparat cu seria Silent Hill și pentru noi acest lucru este minunat, dar nu gândim mai mult la Amnesia.

Jacek: Cel mai bun exemplu, cred, este Call of Cthulu: Dark Corners of the Earth. Groază strălucitoare. Prima oră este minunată, apoi iei arma. Ne propunem mai mult spre furiș și cum să evităm monstrul, cum să supraviețuim și cum să vă folosiți puterile pentru a supraviețui întâlnirii. Înțelegem că lupta și lupta grea pot fi distractive pentru joc și pot fi foarte cool. Nu suntem cunoscuți pentru acest tip de joc, dar ceea ce vrem să schimbăm aici este să schimbăm felul în care abordăm horror-ul, cum abordăm povestea, dar, bineînțeles, cum am abordat campania.

Grzegorz: În unele jocuri, ai acest sentiment că mecanica luptei este cu adevărat absentă. Simți vidul țipând „Ar trebui să pot să-l ucid pe acest tip, de ce nu pot?„Și am creat și răspunsul la motivul pentru care ar trebui să fie așa, din punct de vedere la povești.

Jacek: Da. Nu te lupți cu nimeni sau cu nimeni. Lucrul pe care Marianne îl va întâlni în joc, este ceva special și ar trebui tratat într-un mod special.

Lucrul cu o pictogramă de groază

Sursa: Bloober Team SA

**Știu că Silent Hill 2 este o mare inspirație pentru mulți oameni din echipa ta. Poți să vorbești puțin despre cum a fost să lucrezi cu Akira Yamaoka pentru coloana sonoră pentru asta? **

Jacek: Omule, a fost ca un vis devenit realitate. Trebuie doar să mă feresc să nu înjur. A fost o nebunie să-l am la bord și să-l cunosc. A venit de mai multe ori la conferința noastră din Cracovia, Polonia. Sunt fără cuvinte în anumite privințe. Să întâlnești pe cineva din echipa Silent Hill și apoi să lucrezi cu cineva din acea echipă la jocul tău când ești un ciudat din Silent Hill 2... aceasta este o nebunie. Într-un fel, lucrezi cu o legendă. 

Ești inspirat de acest joc legendar și apoi te inspiră de persoana care care este sau legenda în anumite privilegii pentru muzica horror și apoi creează coloana sonoră pentru jocul tău (desigur, în cooperare cu compozitorul nostru Arkadiusz Reikowski), așa că' Este, de asemenea , o combinație foarte bună pentru a crea ceva nou și unic.

Sursa: Bloober Team SA

Deci, cum s-a întâmplat asta? Echipa ta tocmai a luat legatura cu el si i-a spus: „Hei, ce faci?? Vrei să lucrezi la jocul nostru?"

Jacek: Echipa noastră l-a întâlnit la Tokyo Game Show acum doi sau mai mulți ani? Poate chiar trei? Am stabilit o întâlnire și l-am întrebat dacă vrea să vorbească cu noi și a spus „OK.„Trebuia doar să-l întrebăm de ce a simțit că va fi tare, dar cred că vom vedea ce sunt de spus Akira, poate dintr-un jurnal al dezvoltatorului. Prietenii mei mi-au spus despre asta — a văzut jocul într-un pub sau ceva de genul asta. Akira purta căști și se uită la meci, examinând demonstrația anterioară a jocului. Și a spus: „Voi lucra la acest joc cu tine. Voi lucra la toate jocurile tale."

El este doar un tip normal din Japonia care creează muzica anormală.

S-au așezat. Au vorbit. I-au demonstrat demonstrația noastră și asta a fost tot. „Afacere. Terminat. Sunt în. Mulțumesc.„Câteva luni mai târziu, a venit aici și am arătat multe și câteva feedback de la el. Apoi, luni mai târziu aici, am venit din câteva ce am schimbat și apoi am schimbat: „OK, este acum minunat. Să o facem.„Ceea ce este important la Akira este că nu se comportă ca o vedetă. El este doar un tip normal din Japonia care creează muzica anormală. El este un tip foarte cool.

Grzegorz: Asta a fost foarte important pentru ca am vrut sa surprindem epoca anilor 90 si acest tip este icoana, corect? Și Silent Hill este icoana genului horror din anii 90. Așa că era doar cireasa de partea de sus a chestiei.

Un final memorabil vă așteaptă

Sursa: Bloober Team SA

De ce sunteți cel mai încântați personal de jucători să experimenteze prima dată când pornesc The Medium?

Jacek: Abia aștept să văd reacția oamenilor la final. Când totul face doar clic. Am văzut câțiva actori vocali și când am înregistrat scena finală, ei (imită un cap care exploda).

Grzegorz: Ei au fost ca și cum „voi chiar faceți asta!? Într-adevăr!? Acesta este sfârșitul!? Adică, wow..."

Jacek: A fost frumos să-i văd și acum sunt foarte curioși de cum vor percepe jucătorii jocul. Cum reacționează la final?

Un joc Xbox de vizionat în 2020

Cu atât de mulți jucători online frustrați de lipsa „jocurilor adevărate de nouă generație” care se lansează alături de aceste noi console, The Medium este absolut un titlu pe care să-ți ții ochii. Din ceea ce am văzut și am auzit acum de echipa de dezvoltare, acest joc de groază va fi cu ușurință una dintre cele mai bune vitrine ale noi tehnologii de joc în această sărbătoare. experimentare The Medium pentru dvs. pe 10 decembrie 2020, pe Xbox Series X/S sau PC.

Acest interviu a fost condensat și editat pentru claritate.

Horror psihologic de nouă generație

Mediul

Dubleaza-ti frica

The Medium introduce o mecanică de joc inovatoare în dublă lume, care introduce noi forme interesante de rezolvare a puzzle-urilor și groază psihologică în gen.

  • 45 USD la Xbox
  • 45 USD la GMG (PC)

Xbox

Principal

  • Ce este Xbox Game Pass?
  • Cele mai bune televizoare 4K pentru Xbox Series X și S
  • Căști Xbox One obligatorii
  • Căștile noastre fără fir Xbox One preferat
  • Cele mai bune jocuri Xbox viitoare pentru 2021
  • Xbox One X vs. Xbox Series S

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here