MAXNOMIC XBOX 2.0 Recenzie OFC: Scaunul de gaming suprem pentru fanii Xbox

Sursa: Windows Central

Cumpărăturile pentru scaunul de gaming potrivit poate fi un angajament uriaș, mai ales dacă ești cineva ca mine, care petrece cea mai mare parte a vieții lipit de el pentru muncă și joacă. În experiențe anterioare, am petrecut săptămâni întregi cercetând modelul perfect proverbial care se potrivește tuturor nevoilor mele, am făcut o mulțime de mare și, în cele din urmă, am ajuns să fiu dezamăgit sau frustrat de neajunsuri flagrante. Aceasta a fost istoria tragică a experiențelor mele cu ultimele mele scaune de gaming.

Mai recent, am avut plăcerea de a merge cu un produs cu adevărat impresionant de la MAXNOMIC. Acest scaun de gaming cu design fantastic include stil subtil, confort și o mulțime de suport ergonomic într-un cadru robust, bine lucrat. Deși este neapărat perfect”, după câteva săptămâni de testare, pot spune că nu-i sigur că MAXNOMIC XBOX 2.0 OFC este cel mai bun scaun de gaming pentru fanii Xbox.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

MAXNOMIC XBOX 2.0 Recenzie OFC Gaming Chair:

 • Pret si disponibilitate
 • Ce e bun
 • Ce nu e bine
 • Competiția
 • Ar trebui să cumperi?

MAXNOMIC XBOX 2.0 Scaun OFC Gaming

Concluzie: Un scaun de gaming excelent proiectat, care verifică toate casele potrivite pentru fanii Xbox.

Binele

 • Design elegant, inspirat de Xbox
 • Suport ergonomic fantastic
 • Calitate incredibilă a construcției

Răul

 • Poziționare cotieră ușor lată
 • Punct de preț abrupt
 • 500 USD la NEEEDforSEAT

MAXNOMIC XBOX 2.0 Scaun OFC Gaming: Preț și disponibilitate

În prezent, MAXNOMIC XBOX 2.0 Scaunul de jocuri OFC este disponibil doar prin intermediul site-ului oficial NEEDforSEAT și începe de la 500 USD. Opțiuni suplimentare, cum ar fi broderia personalizată și expedierea rapidă, sunt, de asemenea, disponibile la un cost suplimentar pentru cei interesați. Un reprezentant NEEDforSEAT a mai spus pentru Windows Central că acest articol se va îndrepta și către Amazon în următoarele săptămâni.

MAXNOMIC XBOX 2.0 Scaun OFC Gaming: Ce este bun

Sursa: Windows Central

Categoria GameNameXXX
Material de acoperire PU piele
Material interior Spumă întărită la rece
Cotiere Cotiere 4D
Partea jos a scaunului Pernă plată pentru scaun
Capacitate de greutate Până la 285 lbs
Preț 500 USD

Una dintre cele mai mari atrageri ale MAXNOMIC XBOX 2.0 Scaunul OFC Gaming pentru mulți potențiali cumpărători este probabil branding-ul și design-ul Xbox. Ca o colaborare oficială cu Microsoft, acest scaun premium prezintă o broderie atrăgătoare a siglei Xbox pe partea din față a tetierei și pe partea din spate a spătarului. Am apreciat cu adevărat modul în care acest branding a fost încorporat într-un mod care să nu se simtă arogant sau urât. Este un scaun versatil pe care îl poate deschide cu mândri acasă sau chiar să te strecori într-un mediu de birou oarecum discret.

Vorbesc adesea despre preferințele mele pentru design curat, minimalist cu recenziile mele despre accesorii de gaming și probabilitatea de aceea sunt atât de multă estetică elegantă prezentată cu MAXNOMIC XBOX 2.0 Scaun OFC Gaming. În timp ce paleta este în principal gri și neagră, cusăturile verzi prezentate de-a lungul părților laterale și împletite în perneaua scaunului adaugă un pop frumos de culoare. Pentru un plus de personalitate, ai chiar și opțiunea de a adăuga broderie personalizată pe tetieră. Am păstrat totul simplu cu numele meu, dar un Gamertag sau o persoană online s-ar potrivi foarte bine aici.

În testele mele de până acum, acesta este unul dintre cele mai rezistente scaune de birou pe care am avut plăcerea să le folosesc.

Pentru nevoile mele, cele mai importante componente ale unui scaun de birou sau de gaming bun sunt confortul general si suportul ergonomic. XBOX OFC 2.0 oferă perne ferme, dar plăcute pentru scaun și spate, cu cantitatea potrivită de ofertă. În timp ce densitatea materialului folosit pentru aceste perne poate fi pe partea mai rigidă pentru unii, am respectat faptul că nu-mi s-a părut niciodată că mă scufund în scaun. Acest sentiment de întărire se manifestă frumos și în ceea ce privește ergonomia. Cu un design intuitiv și un cadran pentru a regla intensitatea suportului lombar, am putut să stau pe acest scaun mai mult de 10 ore pe zi fără disconfort la nivelul spatelui.

Sursa: Windows Central

Există, de asemenea, câteva suplimente destul de îngrijite incluse cu MAXNOMIC XBOX 2.0 Scaun OFC Gaming care adaugă sentimentului general de confort. O pernă detașabilă, moale și moale pentru tetiera a devenit rapid un element de bază în cazul meu de utilizare, deoarece mi-a legănat capul, ajutându-mă să mențin sau postură mai bună. Pe lângă această pernă confortabilă, cotierele 4D includ o mare flexibilitate cu înălțime, ajustări orizontale ale unghiului și glisoare de la stânga la dreapta. Și, spre deosebire de alte cotiere pe care le-am folosit în trecut, acestea sunt construite dintr-o spumă condensată durabilă care nu se prinde fără să se simtă ca un plastic dur și dur.

Un alt element la MAXNOMIC XBOX 2.0 Scaun OFC Gaming Am fost foarte impresionat de calitatea constructiei. Acest scaun are un cadru puternic, robust, cu multă greutate. Acest lucru cu siguranță nu o face cea mai ușoară piesa de mobil de manevrat prin casă, dar odată pusă în poziție, nu se poate nega priceperea inginerească a acestui excelent. Când m-am apucat de spătar pentru a trage acest scaun în jurul biroului meu, nu am simți niciodată vreo cedare vizibilă. Acesta este un domeniu în care modelele pe care le-am folosit în trecut s-au părut oarecum ieftine sau slabe. În testele mele de până acum, acesta este unul dintre cele mai rezistente scaune de birou pe care am avut plăcerea să le folosesc.

MAXNOMIC XBOX 2.0 Scaun OFC Gaming: Ce nu este bine

Sursa: Windows Central

Desigur, lista mea de plângeri despre XBOX OFC 2.0 este destul de scurt, dar există câteva critici legitime de care ar trebui să fie conștienți de potențialii cumpărători. În primul rând, deși am lăudat în cantitate generală de personalizare oferită de comenzile cotiere, am găsit amplasarea lor generală destul de largă pentru construcția mea. S-ar putea să nu fie deloc o problemă pentru unii utilizatori, dar chiar și cu cotierele împinse cât de aproape, am fost forțat să iau o poziție ușoară în aripi de pui pentru a-mi face coatele să stea confortabil. lucru cu siguranță nu a fost acest lucru pentru mine, dar a fost singura zonă a designului scaunului pe care l-aș descrie drept incomodă.

Un alt factor care, fără îndoială, va fi greu de înghițit pentru un public mai mare prețul, care este destul de abrupt. Acesta este un produs premium cu o serie de funcții premium, dar la 500 USD nu este ceva ce pot recomanda utilizatorului obișnuit. Nu cred că 500 USD sunt nedrepti pentru calitatea pe care am experimentat-o ​​​​cu MAXNOMIC XBOX 2.0 OFC Gaming Chair, dar există câțiva producători cum ar fi încercați și adevărați, ar fi Secretlab, care oferă caracteristici similare pentru puțin mai puțin.

MAXNOMIC XBOX 2.0 Scaun OFC Gaming: Competiție

Sursa: Windows Central

Secretlab oferă în mod constant scaune de gaming premium fenomenale cu recenzii fantastice. La 400 USD, Secret Lab Titan 2020 rămâne una dintre cele mai bune opțiuni pentru scaune de birou de lux și în prezent este „Cea mai bună alegere Premium” pentru cele mai bune scaune de gaming din lista noastră din 2021. Deși nu are design elegant, centrat pe Xbox aceasta este o altă opțiune construită meticulos, cu o calitate superbă a construcției și o listă comparabilă de caracteristici impresionante.

Razer Iskur este un alt scaun de gaming premium care este suficient de îndrăzneț pentru a etala un preț de 500 USD. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea dintre cele mai confortabile scaune de gaming pe care le-a încercat echipa și cum ați cumpără un accent pe suportat și pe ergonomie, acesta este absolut un model de luat în considerare. Cotierele 4D de pe acest model ameliorează, de asemenea, principala mea plângere cu MAXNOMIC XBOX 2.0 Scaun OFC Gaming.

MAXNOMIC XBOX 2.0 Scaun OFC Gaming: Ar trebui să cumpărați?

Sursa: Windows Central

Ar trebui să cumperi asta dacă ...

 • Vrei un scaun de gaming premium bine lucrat
 • Vrei un produs cu un suport ergonomic excelent
 • Apreciezi designul minimalist, centrat pe Xbox

Nu ar trebui să cumperi asta dacă...

 • Faceți cumpărături cu buget redus
 • Vrei cotiere mai înguste
 • Nu ai pe cineva care să te ajute să-l urci pe scări

În ciuda prețului său șocant de ridicat, MAXNOMIC XBOX 2.0 OFC este un scaun de gaming cu adevărat remarcabil, în special pentru fanii Xbox. Dacă sunteți în căutarea unei calități premium și nu deranjează plătiți pentru aceasta și să vă reprezentați „Team Green” în casa sau în biroul dvs., nu vă pot recomanda suficient acest produs. Deși, dacă 500 USD cer prea mult sau brandingul Xbox nu este un motiv de vânzare pentru tine, există o mulțime de alte opțiuni solide pe piață de luat în considerare.

4.5 din 5

Deși nu există prea multă concurență atunci când vine vorba de scaune de gaming premium, marca Xbox, în acest moment, nu exagerez când spin MAXNOMIC XBOX 2.0 OFC este scaunul de gaming suprem pentru fanii Xbox. Cu o calitate superioară a construcției, un confort ferm, dar de susținere și o atenție excelentă acordată ergonomiei, există multe de iubit în afara esteticii designului elegant. Prețul fi cea mai mare barier pentru mulți aici, dar dacă vă puteți plăti cei 500 USD, nu veți fi dezamăgiți.

MAXNOMIC XBOX 2.0 Scaun OFC Gaming

Concluzie: Dacă sunteți în căutarea unui scaun de gaming fantastic, cu un strop de fler Xbox, MAXNOMIC XBOX 2.0 OFC este alegerea supremă.

 • 500 USD la NEEDforSEAT

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here