Mass Effect: Mako vs. Mako vs. Mako — Cine ar câștiga într-o luptă?

Sursa: Windows Central

Oricum pronunți Mako în Mass Effect (este un „A” moale în cazul în care vrei să știi), nu este singurul Mako care există. Există Mako din Legenda Korra și un rechin mako bun. Dar care este mai bun? Cine ar câștiga într-o luptă? Pentru a sărbători lansarea în curând de Mass Effect: Legendary Edition, am decis să punem aceste întrebări la încercare.

Dacă aș face acest stil Deadliest Warrior, cred că știm cu toții că Mako (Mass Effect) ar câștiga printr-o alunecare de teren. Mako (Legenda lui Korra) ar putea fi un mare maestru al focului, dar el nu se potrivește cu o mașină care poate sări peste lavă. Și un rechin mako ar fi strivit. Deci, în schimb, le voi evalua pe baza câtorva categorii diferite.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Absolut 0% din aceasta se bazează pe știință, dar acesta este articolul meu și îl iau de coarne.

 • Finalul lui Mass Effect 3 a fost revizuit
 • Confruntarea supremă a Mako
 • Cele mai bune și cele mai luate decizii pe care le poți lua
 • Acești extratereștri pot fi animale de companie??
 • Scene rare pe care probabil le-ați ratat
 • Ce îmbunătățește ediția legendară Mass Effect
 • Ce poate învăța următorul Mass Effect din remasterizare?
 • De ce vom rata multiplayer-ul
 • Acum este rândul lui Dragon Age

Putere

Nimic nu va depăși puterea absolută a lui Mako (Mass Effect). Poate supraviețui în medii periculoase și peisaje periculoase și poate face față unei bătăi destul de decente de la orice amenințări pe care le întâlnește. Nu va ieși din funcțiunea prea curând, oricât de neplăcute ar fi controalele de conducere.

În ceea ce privește un rechin mako, cu siguranța are forța de mușcătură, dar mobilitatea sa limitată pe uscat mă face să ezit să-l numesc puternic într-un mod în care ar putea câștiga într-o luptă împotriva creaturilor care nu locuiesc pe mare. Va fi la fel de eficient ca o balenă pe plajă, fără amenințare de a vă răsturna și de a vă aplatiza. Și Mako (Legenda lui Korra) poate fi un luptător profesionist și un maestru de foc, dar se știe că pierde lupte din când în când. În plus, cu siguranță nu poate supraviețui pe o planetă extraterestră aspră precum poate Mako.

Câștigător: Mako (Mass Effect)

Carisma

Cred că câștigătorul acestei categorii este evident. Mako (Efectul de masă) este la fel de carismatic ca o piatră și nu sunt sigure câte de interesant este un rechin mako dacă ai stat cu el mai mult de o oră - nu este profesorul meu de caracatiță, până la urmă. Mako (Legend of Korra), pe de altă parte, pare un tip dulce și a fost un membru integral al echipei Avatar. Și mai este faptul că el este singurul om de această listă care poate avea carisma. Dar dacă vrei să urmărești un rechin mako, nu voi judeca.

Câștigător: Mako (Legenda Korra)

Inteligența

OK, Mako (Mass Effect) este la fel de inteligent ca și șoferul de la volan. Nu este un AI și nu poate gândi de la sine, așa că pierde puncte în această categorie. Mako (gend of Korra este inteligent, dar poate fi puțin ignorant și nu ia întotdeauna cele mai bune decizii. (S-a alăturat Poliției Republicii, haide). Cu toate acestea, un rechin mako este considerat a fi una dintre cele mai inteligente specifice de rechini, cu „raționament critic și abilități sociale extrem de impresionante” (prin Sharksider). Aceste fete amuzante pot ascunde un creier mare. Unii makos au reușit chiar să determine dacă cercetătorii au reprezentat sau nu o amenințare pentru ei.

Câștigător: rechinul Mako

Adaptabilitate

Jucând în punctele sale forte, Mako (Efectul de masă) se poate adapta la majoritatea mediilor și la majoritatea situațiilor. Are opt roți reversibile independent, canoane, micro-propulsoare și poate fi aruncat cu aer în siguranță de la sută de metri. Ca să nu mai vorbim de carapacea blindată care cuprinde fiara. Un rechin mako este la fel de util ca cartonul umed dacă este pe uscat, așa că pierde punctele de adaptabilitate acolo. Mako (Legend of Korra) intra la o secundă apropiată. Am văzut cum de-a lungul serialului, în mare măsură a pur și simplu adaptabilității sale, dar și simplu nu poate concura cu un tanc.

Câștigător: Mako (Mass Effect)

Câștigătorul final: Mako (Mass Effect)

Sursa: Mass Effect Wiki

Mako în Mass Effect este un vehicul legendar potrivit pentru ediția legendară a seriei, ceea ce este considerat a fi unele dintre cele mai bune jocuri Xbox lansate vreodată. Și nimic din toate acestea nu înseamnă că nu poți iubi Mako (Legenda Korra) sau rechinii mako. În sensul acestui articol, Mako (Efectul de masă) a trebuit să câștige, dar, prin toate mijloacele, discutați care Mako este cu adevărat cel mai bun bun.

Remasterizat

Mass Effect editie legendara

Salvați galaxia

Experimentați Mako în Mass Effect: Legendary Edition și învingeți-i pe Reapers toți în același timp. Este un câștig/câștig. Și Mass Effect este una dintre cele mai grozave povești spuse vreodată, așa că asta e.

 • 60 USD la Microsoft
 • 60 USD pe Amazon
 • 60 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here