Mass Effect: Legendary Edition s-a vândut „cu multe așteptări”, pe apelul privind veniturile din EA T1

Sursa: Electronic Arts

Ce trebuie sa stii

  • Electronic Arts (EA) și-a împărtășit rezultatele financiare pentru primul trimestru al anului fiscal 2022.
  • EA a înregistrat un venit net de 1 USD.55 de miliarde pentru trimestrul, depășind așteptările și creșterea cu 6% de la an la an.
  • EA afirmă că Mass Effect: Legendary Edition a avut rezultate „cu multe așteptări”.

Electronic Arts (EA) și-a prezentat miercuri financiare din primul trimestru pentru anul fiscal 2022. Compania a raportat 1 USD.55 de miliarde de venituri nete pentru trimestrul, depășirea așteptărilor și a creșterii cu 6% de la an la an. EA notează că în ultimele 12 luni, vânzările digitale au reprezentat 58% din toate jocurile vândute.

Nu au existat cifre de vânzări pentru Mass Effect: Legendary Edition, deși, conform apelului privind veniturile care însoțește rezultatele financiare, jocul a „reaprins” entuziasmul fanilor pentru franciză și a avut rezultate „cu multe așteptări”. Titlul EA Originals It Takes Two a fost de asemenea menționate ca având performanțe bune, cu confirmarea prealabilă că jocul a depășit două milioane de exemplare vândute.

EA se așteaptă la câteva trimestre puternice viitoare, cu o serie de titluri sportive precum Madden NFL 22. În lunile următoare, unul dintre cele mai mari jocuri ale EA este Battlefield 2042, care este programat să se lanseze pe 22 octombrie 2021, despre care EA spune că a înregistrat încă în prezent peste 210 milioane de vizualizări pe toate canalele oficiale. EA a reiterat, de asemenea, modul în care să continue să-și dezvolte activități sportive și mobile, odată cu multe în curs de desfășurare a Playdemic.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Privind în viitor, în anii următori, EA Worldwide Studios are câteva alte titluri majore în dezvoltare, cu un remake Dead Space de la Motive Studios. Echipa de la Motive este compusă atât din nou-veniți, cât și din veterani care au lucrat anterior la franciza Dead Space. EA a remarcat în apelul său privind veniturile care însoțește lansarea că remake-ul Dead Space este „un pic de ieșire”." Revenirea lui Dead Space a fost unul dintre cele mai solicitate jocuri, alături de Skate, care are o nouă intrare dezvoltată de Full Circle, un nou studio la EA.

Între timp, BioWare creează două mari jocuri de rol viitoare, Dragon Age 4 și următorul Mass Effect.

Legenda revine

Mass Effect: ediție legendară

Povestea comandantului Shepard

Cu Mass Effect: Legendary Edition, pot experimenta toate cele trei jocuri clasice ca niciodată. Grafică că aceasta este, modul de joc și fiecare fragment de DLC asigură aceasta o remasterizare care merită luată.

  • 60 USD pe Amazon
  • 60 USD la Microsoft

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here