Mass Effect Legendary Edition revitalizează Mass Effect 1 în toate modurile corecte

Sursa: Windows Central

Trăim într-o era a remake-urilor și remasterizărilor. Unele dintre ele au fost incredibile, cum ar fi remake-ul complet al Resident Evil 2. Alții au fost mai puțin decât stelare - colecția Silent Hill HD îmi vine în minte. Xbox Series S au capacitatea de a a-ți avea Xbox automat și jocurile anterioare, cu tehnologia Auto HDR și FPS Boost, oferind jocurilor mai vechi un strat proaspăt de vopsea. Unele jocuri merită totuși mai multă putere, în special francizele îndrăgite precum Mass Effect.

Mass Effect este o franciză incredibilă de jocuri video, probabil printre primele 5 din toate timpurile. Opera spațială epică fără a prezinta trei jocuri, sute de ore de conținut, cu o narațiune ramificată precedent care îți poți lua decizia între titluri.

Ediția Legendară Mass Effect este aici și până acum, o ador.

Deși am susținut întotdeauna că Mas Effect 2 și 3 rezistă relativ bine chiar și astăzi, primul joc a început cu siguranța să fie incredibil de învechit. Acesta este un joc în care speram că va primi tratamentul complet de remasterizare la un moment dat, dar poate că sunt și sens să-l păstreze așa cum este; la urma urmei nu e chiar atât de veche. Indiferent, există o serie de mici probleme în Mass Effect 1 care au făcut să fie destul de greu de jucat conform standardelor moderne, până acum.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ediția Legendară Mass Effect este aici și până acum, o ador. M-am întors prin Mass Effect 1 pentru a N-a oară, jucând jocul la dificultatea "Insanity" pentru a urmări acea ultimă realizată care m-a scăpat întotdeauna de original. Mass Effectary Edition are o serie de efecte Legendare pentru toate cele trei jocuri, dar cu cât mai mult, cu atât mă bucur de colecția vastă de modificări mai mici pe care BioWare le-a injectat în joc. Iată câteva gânduri despre ce puteți aștepta dacă săriți pentru a salva galaxia încă o dată și de ce, încă o dată, Mass Effect rămâne unul dintre cele mai bune jocuri Xbox din toate timpurile.

Revitalizat

Mass Effect editie legendara

Mass Effect primește o nouă închiriere de viață

Mass Effect Legendary Edition revitalizează franciza clasică de opera spațială cu imagini noi, grămezi de remedieri, interfață de utilizare și multe altele.

  • 60 USD la Microsoft
  • 60 USD pe Amazon
  • 60 USD la Best Buy

Bun venitri vizuale

Sursa: Windows Central

Am văzut o grămadă de critici pentru iluminarea din remasterul lui Mass Effect 1, dar nu mă pot abține să nu simt că acesta este doar un caz de ochelari SDR nuanțați de trandafir. Mass Effect introduce o cantitate imensă de dinamism cu noua versiune, care depășește cu multă denivelare rezoluției și ratei cadrelor.

Mass Effect's Legendary Edition sport reconstruit skybox-uri, care adaugă sau nouă dimensiune unele dintre cele mai mari momente și priveliști ale jocurilor originale. Prima privire la nava Reaper pur și simplu se înalță cu o frumusețe prevestitoare, în timp ce urcă din distrugerea adusă coloniei fără apărare Eden Prime. Într-adevăr, observă faptul distanței de desen și de acțiune, am detalii în mediul pur și simplu le-am ratat la jocurile anterioare, în ciuda faptului că am finalizat Mass Effect mai mult decât orice alt joc din viața mea.

Sursa: Windows Central

Rezoluția 4K cu HDR este exact ceea ce Dr. Chakwa a fost comandat pentru Mass Effect. Compatibilitatea cu versiunea anterioară pe Xbox nu oferă posibilitatea de a alege, dar atunci când combinați acest lucru cu o nouă lumină, o rezoluție de volum, o rezoluție bună a texturii, umbre sporite, se unește în ceva mai mult măreț. Mass Effect 1 a fost intrarea care m-a îngrijorat cel mai mult, deoarece originalul îmbătrânise cel mai rău de departe. A fost prima ieșire a BioWare cu Unreal Engine și s-a arătat cu adevărat. Multe aspecte ale jocului original scârțâiau, în ciuda faptului că aveau unele dintre cele mai bune lucrări de caracter și construirea lumii din istoria medie.

Chiar și planetele de misiune laterale sterile ale lui Mass Effect au primit un pic de lifting. Mass Effect a avut o caracteristică ciudată de ambițioasă care vă permite să aterizați pe peisaje de planetă goale, presărate cu avanpostul inamic ocazional sau cu resurse de colectat. Multe recenzii au descris acest lucru ca fiind plictisitor, dar într-adevăr a adăugat un joc de mistică de altă lume, care este greu de exprimat în cuvinte. Călătoria singuratică prin planetoide sterpe în Mako, asemănător unui rover, te-a făcut să te simți ca un fel de pionier, care trasează lumina necunoscute.

Sursa: Windows Central

Am crezut că aceste părți ale jocului ar fi ceva ce BioWare ar lăsa în urmă, dar nu. Am fost surprins să descopere apus de soare extraterestru care traversează orizontul, creând tone de oportunități de a te scufunda în noul mod foto al jocului. Peisajele au fost, de asemenea, amenajează-te cu dezordine mai densă aului, modernizându-le fără a elimina acea misterioasă aură de frontieră extraterestră sterilă.

Îmbunătățirile vizuale ar fi fost suficient de la sine pentru a mă vinde într-o altă călătorie prin stele, dar BioWare nu a fost făcut acolo.

Boost uriaș de luptă

Sursa: Windows Central

Foarte probabil, cel mai rău lucru la Mass Effect original a fost lupta sa. Delta dintre calitatea jocului dintre Mass Effect 1 și 2 este destul de puternică și, sincer, rămâne așa. Ediția Legendară face punte, totuși, cu o lustruire atât de necesar.

Redarea originalului Mass Effect pe Xbox 360 a fost, uneori, o corvoadă uriașă. A fost prima ieșire a BioWare cu Unreal Engine și chiar se vede. Rata cadrelor a fost o mare problemă sistemică cu experiența de luptă a originalului. Finalizarea jocului pe "Insanity" este singura realizată care mi-a scăpat în trecut, din cauza ratei de cadru în anumite lupte. Să te lupți cu Matriarhul Benezia, în timp ce ești răvășit prin poate la 15 FPS, este suficient pentru a face pe oricine să renunțe. Desigur, Mass Effect Legendary Edition cântă pe Xbox Series X, până la 120 FPS, eliminând incidentele legate de degradarea performanței.

Există, de grămadă de asemenea mici, care care ridică lupta. Interfața de utilizare estetă, oferindu-vă sau imagine de ansamblu mai bună asupra petrecerii dvs., a fondului de sănătate și așa mai departe. Lupta cu Mako a fost de asemenea îmbunătățită, cu noi efecte sonore, țintire îmbunătățită și HP mai scăzut pe unele ținte care au fost plictisitoare și lent de luptat anterior.

Mass Effect Legendary Edition îmbunătățește, de asemenea, unele dintre deciziile de proiectare a gameplay-ului de luptă ale jocului. Mass Effect 1 a greșit mai mult RPG decât shooter, dar asta nu are o experiență grozavă pentru 90% din joc. De exemplu, balansul și precizia armei sunt mai mici la începutul jocului și cresc pe măsură ce obțineți mai multe puncte. Numai până la sfârșitul jocului, fotografiile tale se aliniază cu scopul tău, ceea ce face ca jocul de ochelari să se orienteze spre arme să fie puțin înervant și nerecompensator. Din fericire, ediția legendară remediază acest lucru, oferindu-vă o precizie adecvată de țintire de la începutul jocului, cu daunele armei crescând în funcție de progres, mai degrabă decât precizia loviturilor.

Creșterea performanței îmbunătățește, de asemenea, anumite abilități, în special biotica bazată pe fizică. Abilitatea „Singularitate” care creează o furtună asemănătoare unei găuri negre este folosită pentru a introduce o cantitate uriașă de degradare a performanței dacă sunt multe obiecte aspirate în puțul gravitațional. Datorită hardware-ului modern, nu mai este cazul.

În general, totul se simte mai puternic. Ediția Legendară adaugă și o gamă de noi efecte sonore pentru arme, împreună cu mărci de dragoste pentru lovituri în cap și altele asemenea, oferă cu adevărat un avantaj în jocul de arme. Deși încă nu este perfect după standardele moderne, îl apropie mult mai mult de Mass Effect 2, eliminând orice senzație de a se simți prea învechit.

Toate lucrurile mărunte

Sursa: Windows Central

Mass Effect Legendary Edition modificată, de asemenea, o varietate de lucruri mai mici aici și colo, adăugând lustruire și creând, încorporandu-se în alte câteva caracteristici ale modurilor populare pe PC. Fotografia lui Tali din Mass Effect 3 a fost batjocorita, pur și simplu pentru că este fotografia unui model cu o nuanță violetă. Ediția Legendară o înlocuiește cu ceva mai sensibil. sări peste acele plimbări lungi cu liftul, apăsând butonul „A”. Datorită SSD-urilor, nu mai trebuie să așteptați ca cursa cu liftul să se desfășoare complet înainte ca următoarea scenă să se încarce.

Unele erori ciudate din original au fost, de asemenea, remediate, am observat. O eroare veche de aproape 15 ani care vă împiedică să finalizați una dintre misiunile secundare timpurii a fost remediată - nu mai sunt gardieni invizibili. Pământul care se rotește înapoi de la Mass Effect 2 a fost, de asemenea, remediat, alături de graficul Pământului înapoi în skybox-ul lunii în Mass Effect 1. BioWare a actualizat chiar imaginea lui Pluto la o mai recentă, bazată pe fotografii ale NASA. Vizualizările strălucesc și în noul Mod Foto. Există atât de multe detalii mici ajustate sau netezite, care face ca descoperirea galaxiei din nou să fie mult mai plină de satisfacții.

Sursa: Windows Central

Încă parcurg toată trilogie, luându-mi timp să savurez fiecare detaliu și caracteristică înainte de a publica sau recenzie completă. Dar până acum mi s-a reamintit din nou de ce îmi place acest serial.

Pur și simplu nu mai fac astfel de jocuri și este trist. Mass Effect: Andromeda nu a fost nici măcar un joc rău, în sine, pur și simplu nu a fost la înălțime ceea ce și-au dorit fanii din această cauză: decizie care contează de fapt, o poveste care se simte personal pentru alegerile noastre, plasată într-o operă spațială vastă, al cărei tip se simte prin excelență BioWare. După Anthem, dezvoltarea lungă și lentă a Dragon Age 4, alături de reputația EA pentru gestionarea greșită a francizelor și studiourilor, optimismul meu pentru viitorul Mass Effect nu este tocmai grozav. Indiferent ce va face EA francizei în viitor, ediția legendară este o trimitere demnă pentru unul dintre cele mai mari puncte de vârf ale industriilor și îi îndemn pe toți, fanii care revin sau noi, să încerce.

Acum, dacă mă scuzați, am o galaxie de salvat, luând aceleași decizii pe care le-am luat în cele 15 jocuri anterioare.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here