Marvel's Midnight Suns anunțat de dezvoltatorul XCOM, care va veni în martie 2022

Sursa: Jocuri 2K (captură de ecran)

Ce trebuie sa stii

  • În timpul Opening Night Live la Gamescom, 2K Games și Firaxis Games au anunțat Marvel's Midnight Suns.
  • Marvel's Midnight Suns este un joc de rol pe rând, cu un super-erou personalizabil.
  • Marvel's Midnight Suns este programat să fie lansat în martie 2022.

Opening Night Live la Gamescom 2021 aduce multe dezvăluiri de jocuri noi, inclusiv una de la editorul 2K Games și dezvoltatorul Firaxis Games, cel din urmă fiind cel mai bine cunoscut pentru munca sa la franciza XCOM. Echipa a anunțat Marvel's Midnight Suns, un joc de rol pe rând, care are jucători care lucrează pentru a o învinge pe Lilith, Mother of Demons. Puteți consulta mai jos trailerul de dezvăluire pentru Marvel's Midnight Suns.

În ciuda asemănărilor evidente cu seria XCOM, Firaxis Games confirmă că nu va exista nicio moarte permanentă aici. „Nu avem moarte permanentă pentru că fantezia este foarte diferită”, îi spun dezvoltatorii lui Polygon. „Fantezia din XCOM este fantezia soldaților care se țin pentru viața dragă împotriva unui inamic superior. Și în Midnight Suns foarte, foarte repede - de la început - mi-am dat seama că inamicul superior în acest joc sunt supereroii. Deci, în schimb, băieții răi sunt îngroziți de tine."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Jucătorii își asumă rolul „Vânătorul”, un nou super-erou care este complet personalizabil, cu peste 40 de puteri dintre care jucătorii pot alege. Vânătorul va fi responsabil pentru conducerea unei echipe de personaje cunoscute precum Doctor Strange, Iron Man, Ghost Rider și Captain Marvel. Marvel's Midnight Suns este programat să fie lansat la un moment dat în martie 2022. Imaginile de joc vor fi afișate la sfârșitul acestui an, în septembrie.

Marvel's Midnight Suns vine pe Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PS5, PS4, PC și Nintendo Switch.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here