Marvel's Avengers vine pe Xbox Game Pass pe 30 septembrie

Sursa: Square Enix

Ce trebuie sa stii

  • Marvel's Avengers a fost lansat pentru prima dată în septembrie. 2020.
  • De atunci, dezvoltatorii au adăugat noi eroi precum Kate Bishop și, mai recent, Black Panther.
  • Marvel's Avengers vine pe Xbox Game Pass pe 30 septembrie 2021, inclusiv Xbox Game Pass pentru PC și Cloud Gaming.

Marvel's Avengers se lansează în Xbox Game Pass în septembrie. 30, a anunțat marți Microsoft prin Xbox Wire. Aceasta include tot conținutul gratuit adăugat jocului până acum, inclusiv expansiunea War for Wakanda care introduce noi misiuni de poveste cu Pantera Neagră.

Pe lângă faptul că este disponibil în Xbox Game Pass pe consolă, Marvel's Avengers vine pe Xbox Game Pass pentru PC și Cloud Gaming, așa că dacă preferați să jucați pe computer sau să transmiteți în flux pe dispozitivul mobil, nu sunteți lăsat. afară. Recumpărați că acest lucru nu include produse cosmetice suplimentare, cum ar fi ținutele inspirate din Avengers Endgame. Dacă așa, va trebui să cumpărați separat pentru a le folosi în timp ce jucați prin Xbox Game Pass.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Editorul Square Enix a împărtășit o foaie de parcurs a conținutului viitor al jocului până la sfârșitul anului 2021, care include primul Raid pentru Marvel's Avengers, cu inamicul lui Black Panther, Klaw. Spider-Man încă mai vine în joc, dar numai pe platformele PlayStation.

Crystal Dynamics, dezvoltator principal al Marvel's Avengers, ajuta The Initiative cu viitoarea repornire a Perfect Dark.

Cel mai bun din toate lumi

Abonament Xbox Game Pass Ultimate pe 3 luni

Xbox Game Pass și Xbox Live Gold într-unul

Xbox Game Pass vă oferă acces la peste 200 de jocuri pentru o taxă lunară. Xbox Game Pass Ultimate adaugă și Xbox Live Gold la pachet, astfel încât să puteți juca online cu prietenii. De asemenea, aveți acces la EA Play.

  • 45 USD la Microsoft
  • 45 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here