Previzualizare Martha is Dead: fanii de groază au nevoie de asta pe radar chiar acum

Sursa: LKA / Wired Productions

Martha is Dead este o groază psihologică viitoare de la LKA și Wired Productions, echipa care a construit Orașul Luminii. Martha is Dead a fost la periferia mea de ceva vreme ca fană a thrillerelor psihologice, dar săptămâna trecută am avut norocul să experimenteze primele 30 de minute ale jocului, care sunt într-un cadru rar din Italia al celui de-al Doilea Război Mondial.

Nu aveam absolut nicio idee la ce să mă aștept de la intrarea lui Martha is Dead, dar am ieșit cu gura demo de la unele dintre cele mai intense scene pe care le-am experimentat într-un joc din această parte a Silent Hill. Martha is Dead se conturează într-adevăr incredibil de frumos (deși frumos nu este tocmai cel mai bun mod de a descrie modul în care se desfășoară jocul). Fanii de groază de orice tip trebuie să pună acest joc pe radar chiar acum, deoarece acesta așteaptă cu toată încrederea ca să intre pe lista celor mai bune jocuri de groază Xbox pentru Xbox Series X și Xbox Series S, când va fi lansat în sfârșit. la sfârșitul acestui an, în 2021.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Peisaje superbe din Toscana cu un secret înfiorător

Sursa: LKA / Wired Productions

Martha is Dead are loc în ultimii ani ai celui de-al Doilea Război Mondial, când regimul dictatorial al lui Mussolini la început să cadă împotriva forțelor aliate. Două surori gemene, Guilia și Martha, locuiesc cu părinții lor într-o fermă pe malul lacului, în adâncul peisajului rural din Toscana.

Dezvoltatorul LKA nu a scutit de cheltuieli pentru a construi mediile si personajele jocului si din motivele intemeiate. Fotografia a reprezentat o mare parte din experiența mea demo de joc, completă cu un obiectiv cu zoom. Asigurarea că mediile sunt dezvăluite de aproape în timpul utilizării camerei lui Giulia părea să facă parte din filozofia de design, iar dezvoltătorii au livrat într-un mod mare.

Martha is Dead vă comandă intriga chiar din primul moment.

Giulia, într-adevăr, este o mare pasionată de fotografie și este o caracteristică definitorie a personalității sale. Relațiile dintre Giulia, sora ei Martha și părinții lor sunt complexe și, în anumite privilegii, nedumeritoare. Pe măsură ce explorați vila și zonele înconjurătoare, veți începe să primiți indicii că lucrurile nu sunt toate atât de liniștite pe câte v-ar face să credeți uimitoarea peisaje din sudul Italiei.

De la început, are loc evenimentul nostru titular, transformând lumea Giuiliei cu susul în jos. În mod inexplicabil, Martha ajunge moartă, se pare că s-a înecat în lacul de lângă casa lor. Giulia este cea care descoperă cadavrul, cu părinții aproape în urmă. Din acel moment, ceea ce altfel ar fi putut părea a fi o copilărie idilică începe să se desprindă, iar tu desfaci straturi de indicii tulburătoare în timp ce Giulia se luptă să se împace cu moartea surorii sale.

Sursa: LKA / Wired Productions

Nu vreau să dau prea multe, dar chiar și în mica parte de previzualizare care ne-a fost oferită, am fost impresionat de densitatea interactivității și a dialogului LKA injectat în Martha is Dead. Giulia remarcă asupra celor mai multe lucruri cu care interacționați, oferind o perspectivă asupra gândurilor și sentimentelor ei pe măsură ce vă deplasați prin cronologia jocului.

Întreaga mea demonstrație de 30 de minute a avut loc în fermă și în pădurea din jur, atât ziua, cât și noaptea. Giulia se hotărăște să-și recupereze camerele de natură tripwire din pădure pentru a vedea dacă conțin informații despre ce sa întâmplat cu Martha, ieșind după întuneric pentru a evita controlul părintelui. Muzica discordantă, înarmată doar cu un felinar pictează o atmosferă chinuitoare care a impresionat și intimidat în egală măsură. Secvența a culminat într-un coșmar înfiorător care m-a luat complet cu privirea și mi-a crescut estimarea despre LKA ca un studio de creatori de groază. Martha is Dead vă comandă intriga chiar din primul moment, iar picurarea cu măiestrie alimentează tensiunea pe măsură ce merge înainte.

How Martha is Dead trece de stigma „walking sim”

Sursa: LKA / Wired Productions

Martha is Dead este un joc de aventură interactivă în esență, deși ridică din umeri apendicele „simulatorul de mers pe jos” cu un munte de elemente interactive care îl împing cu mult dincolo de thrillerul psihologic tipic pe șine.

S-a întâmplat ceva îngrozitor în casa aceea și trebuie să știu ce este.

După cum am menționat, fotografia este o parte importantă atât a poveștii, cât și a gameplay-ului general, iar procesul de dezvoltare a filmului este surprinzător de implicat și complex. Deoarece jocul este plasat în timpul celui de-al Doilea Război Mondial în era pre-digitală, veți trece printr-o expunere simplificată, o baie de apă, o procedură de dezvoltare a filmului pentru a progresa povestea, în timp ce căutați indicii suplimentare despre secretele din jurul vilei. Sistemul de fotografie este complet dinamic, ceea ce înseamnă că poți face fotografii practic la orice, complet cu control dinamic de focalizare, încadrare, ISO și diafragmă. Cine a proiectat asta este în mod clar un fan al setărilor clasice de fotografie, dar vizorul se pretează bine și pentru a induce frica.

Prin obiectivul camerei Giuliei, vei dezlipi straturi de secrete care dezvăluie adevărata natură a personajului, dezvăluind evenimente care m-au intrigat până la disperare. Vizorul este folosit pentru a crea evenimente narative, dar, de asemenea, este oarecum claustrofob de folosit, oferindu-vă un câmp vizual zdrobit.

Sursa: LKA / Wired Productions

Unele dintre subiecții pe care am fost rugat să îi fotografiez în cadrul demonstrației au fost și ele cu adevărat grotești și nu am putut scăpa de sentimentul că mă așteaptă o frică de săritură tocmai în afara câmpului vizual al obiectivului - în ciuda dezvoltatorilor a mă asigura că Martha este moartă nu este despre sperieturi de sărituri. Într-adevăr, Martha este moartă se referă la intriga, iar o panză bogată de obiecte interactive, articole tradiționale și monolog interior italian autentic al Giuliei mi-a prins destul de repede cârlige.

Trebuie să știu mai multe despre acest joc, trebuie să știu de ce a murit Martha și cum. Scriind asta, îmi dau seama că demonstrația lui Martha is Dead mi-a mutat interesul pentru joc dincolo de interes analitic profesional și ferm în tărâmurile fricii captivate. S-a întâmplat ceva îngrozitor în casa aceea și trebuie să știu ce este.

Martha este moartă este frumoasă, înfiorătoare

Sursa: LKA / Wired Productions

Martha is Dead se conturează a fi un titlu de groază incredibil de promițător. Atmosferice sunt pe măsură, iar prezentarea și abordarea unică a gameplay-ului narativ este o gura de aer proaspăt toscan, maschând secretele grotești din spatele zidurilor vilei.

Cu atât de mult călare pe poveste, sper că Martha is Dead rămâne elegantă și subtilă cu livrarea și rămâne la fel de intrigantă pe tot ceea ce, așa cum pare să implice această scurtă porțiune de previzualizare. Ceea ce am văzut a dus-o pe Martha este moartă în vârful grămezei mele de groază și unul dintre cele mai așteptate jocuri Xbox viitoare, dacă ești un fan horror, ar trebui să fie și în vârful grămezii tale.

Martha is Dead se lansează cu ceva înainte de sfârșitul anului 2021, pe Xbox, PC și PlayStation.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here