Problema majoră a Surface Pro 3 a fost remediată, dar încă nu există o dată de lansare.

Odată cu livrarea Surface Pro 3 până la sfârșitul săptămânii, se pare că inginerii Microsoft pregătesc câteva remedieri care vor îmbunătăți experiența de utilizare a tabletei . Cerând feedback-ul utilizatorilor, un artist digital sugerează că butonul de pornire a fost activat prea ușor atunci când era utilizat și că există un pic de întârziere. Microsoft a ascultat și se pare că se primesc remedieri pentru ambele probleme.

La Penny Arcade, scriitorul Gabe a spus că echipa Redmond, Washington l-a invitat să observe cum a interacționat cu suprafața. „În primele treizeci de secunde și-au dat seama cât de frustrantă a fost plasarea butonului de pornire”, a scris Gabe, adăugând, de asemenea, problema cu întârzierea creionului care nu era evidentă pe Surface Pro 2.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Peste o săptămână de când Gabe a fost observat, echipa de proiectare a Microsoft a implementat câteva remedieri. Pentru butonul de pornire, atunci când stiloul este în contact cu ecranul, butonul tactil capacitiv ar fi dezactivat, astfel încât un utilizator să nu îl perie accidental și să activeze comanda. Deși se pare că remedierea este gata, Microsoft încă nu a decis încă cum să o lanseze.

În ceea ce privește problema decalajului, Microsoft încă lucrează la asta și poate folosi curbe de presiune personalizate pentru a face Surface Pro 3 mai receptiv.

Sursa: Penny Arcade

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here