Noile laptop-uri Pulse de la MAINGEAR oferă grafică GeForce RTX, tastaturi mecanice

MAINGEAR Pulse 15

MAINGEAR a dezvăluit astăzi cea mai recentă pereche de laptopuri, Pulse 15 și Pulse 17. Ambele se alătură modelului de notebook-uri pentru jocuri cu cea mai recentă placă grafică GeForce RTX de la NVIDIA pentru laptopuri și sunt direcționate direct atât jucătorilor, cât și creatorilor de conținut.

Pentru laptopurile de gaming, acestea sunt relativ subțiri, iar Pulse 15 vine .86 de inci grosime și Pulse 17 care vine la .98 inci grosime. Greutatea va fi probabil o problemă pentru oricine pariază pe portabilitate, totuși, cu Pulse 15 și 17 cântărind 4.4 lire și 5.2 lire, respectiv. Dar sunt departe de cele mai grele laptopuri de gaming de acolo.

La interior, ambele laptop-uri au procesor Intel Core i7-8750 de a 8-a generație, până la 2 TB de stocare rapidă datorită SSD-ului Samsung 970 Pro NVM și până la 32 GB de RAM. Afișajele măsoară la 15.6 inci și 17.3 inchi cu rezoluții de 1080p și rate de reîmprospătare de 144 Hz. Între timp, ambele includ tastaturi mecanice cu iluminare RGB individuală și capace de taste înlocuibile.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În ceea ce privește puterea grafică, veți putea echipa laptop-urile fie cu cipuri grafice NVIDIA GeForce RTX 2060, fie 2070 Max-Q.

Dacă doriți să adăugați un pic de personalizare instalației dvs., MAINGEAR oferă, de asemenea, lucrările sale de vopsea personalizate „MARC III”, care „poate aplica lucrări de artă cu acoperire completă învelită într-un finisaj lucios de vopsea auto adevărată”, compania. spune.

Pulse 15 și Pulse 17 sunt disponibile acum începând de la 1.500 USD.

  • Vezi Pulsul 15
  • Vezi Pulsul 17

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here