Ștergeți magic obiectele nedorite din fotografii cu TouchRetouch pentru Windows și Windows Phone

Dacă mi-ați cere să descrie aplicația TouchRetouch într-un singur cuvânt, aș spune că este magică. Am acoperit această aplicație de editare foto cu câteva luni în urmă, dar merită să aruncăm sau a doua privire. Este, de asemenea, o aplicație universală, așa că înseamnă că puteți cumpăra o dată și apoi puteți descărca dispozitivul Windows, cât și pe dispozitivul Windows Phone. Ce fata? Vă permite să eliminați din imagine obiectele nedorite, cum ar fi pete sau persoane. Vrei să-l vezi în acțiune? Urmărește videoclipul nostru hands-on pe Surface Pro 3 și Lumia 930.

Interfața cu utilizatorul de pe Windows și Windows Phone este foarte asemănătoare. TouchRetouch vă cere mai întâi să deschideți o fotografie sau să faceți o cameră cu camera. Ecranul de editare este destul de simplu. În dreapta, aveți instrumentul lasso, pensula, radiera și mutarea.Instrumentul de mutare vă permite să ciupți pentru a mări și trage imaginea. Acest lucru este util în găsirea și mărirea obiectelor nedorite.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Există două moduri de a elimina obiectele nedorite. folosi instrumentul lasso pentru a desena chiar în afara obiectului sau puteți folosi pensula pentru a picta deasupra obiectului. Ori de câte ori degetul atinge ecranul, apare un balon care apare ușor deasupra și la stânga cu o vedere mărită. Acest lucru vă ajută să deveniți mai precis. Zonele pe care le-ați selectat devin roșii. Utilizați instrumentul de șters pentru a elimina unele părți din zona roșie. Dacă faceți greșeli, puteți, de asemenea, să atingeți butonul de anulare și să încercați din nou.

Odată ce sunteți mulțumit de evidențierea obiectelor nedorite, atingeți butonul Go. Aceste obiecte vor dispărea magic.Apăsați și mențineți apăsat butonul care arată ca o rolă de film pentru a compara originalul cu imaginea editată. Asta e! puteți salva imaginea în galerie sau puteți participa prin e-mail, Bluetooth, OneDrive și alte aplicații.

TouchRetouch merită cu siguranță verificat. Este diferite de aplicații de editare foto care vă permit să adăugați filtre. Încercați și spuneți-ne ce părere aveți.

  • Descărcați TouchRetouch pentru Windows ($1.49/Probă gratuită)
  • Descărcați TouchRetouch pentru Windows Phone ($0.99/Probă gratuită)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here