MagBeads - Recenzie

Imaginați-vă că combinați Tetris, Bejeweled și Twister într-un singur joc pentru Windows Phone. Dacă sună interesant, ar putea să vă placă jocul Windows Phone 7 Magbeads.

Din lista pieței, "MagBeads oferă un concept nou-nouț de jocuri puzzle cu potrivire 3." Jocul are cinci moduri de joc și oferă o provocare sănătoasă de joc. MagBeads a funcționat stabil, oferă o grafică atrăgătoare și are o calitate ușoară captivantă.

Pentru a citi mai multe, treceți de pauză.

Blocati impreuna

Meniul principal pentru MagBeads este simplu, cu opțiuni pentru a juca jocul, a revizui scorurile, a vedea trofeele (realizările), a afla mai multe despre joc și a ieși din joc împreună.

Conceptul este destul de simplu prin faptul că există bile magnetice care trag de ambele părți ale ecranului și sarcina dvs. este să le stivuiți pe roata magnetică care se sprijină în centrul ecranului. Stivuiți trei bile de aceeași culoare și ele explodează, câștigând puncte. Dacă stivele de bile ajung la inelul exterior care înconjoară roata, jocul se termina.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sună ușor, corect?

Pentru a muta roata, glisati degetul de-a lungul ecranului pentru a roti roata. Obținerea controlului asupra comenzilor de joc este o provocare. Vrei să glisezi degetul în sus pentru a roti roata, dar acțiunea stânga/dreapta este cea care care pune lucrurile în mișcare.

Pentru a ajuta la adăugarea savoare jocului, există cinci moduri de joc; Modurile Clasic, Supraviețuire, Un minut, Trei minute și Cinci minute. Cu modurile de supraviețuire și cronometrat, jocul se termină atunci când fie stivele tale ating inelul exterior, fie timpul expiră.

Aspectul ecranului de joc are un cronometru în colțul din stânga sus (pentru modurile care te au sub ceas), nivelul și scorul tău actual sunt în partea de sus.  Roata magnetică se află în centru.  Un inel înconjoară roata dvs. care are limita dvs. (ajungeți la aceasta cu margele și terminați jocul).  Mărgelele scapă din canoanele care stau de ambele părți ale ecranului.  Culoarea iminentă a mărgelelor este afișată pe canon.

În timpul jocului, pe măsură ce câștigați puncte, construiți Fury Meter.  Contorul se află în partea de jos a ecranului. Când roata devine roșie, poți dezlănțui mișcarea Fury atingând centrul roții. În modul Fury, punctele câștigate sunt dublate.

Oricum vă închei jocul (pul expirat sau anulat), scorul tău este tabelat și poți trimite la un clasament online pentru drepturi de lăudare.

Jocul

Din nou, prima provocare de depășit este stăpânirea controalelor. Apoi, odată ce obțineți un mâner pentru a învârți roata în direcția dorită, trucul este să o învârți suficient de repede pentru a plasa bilele colorate corect. Odată ce te pricepi la lucruri, vei învăța să învârți roata chiar în ultimul moment pentru a-ți ateriza bilele în cel mai mic spațiu pentru a finaliza un meci.

MagBeads are o calitate care provoacă dependență, dar poate deveni și frustrant. Jocul a fost stabil, fără erori, erori sau erori. Grafică a fost bine realizată, iar conceptul de joc a fost interesant.

Mi-ar fi plăcut să văd bile bonus aruncate în amestec pentru a arunca coloane întregi de bile în uitare sau o minge psihedelică care s-a schimbat schimbarea în mingii cu care a intrat în contact.

Impresie generală

MagBeads este un joc frumos, dar nu pentru toata lumea. Mă tot întorc la comenzi, dar acestea pot fi cel mai provocator și mai frustrant aspect al jocului.

Dacă poți deveni priceput cu comenzile, MagBeads este un joc plăcut, "distractiv pentru a-ți petrece timpul cu". Văd că MagBeads este un joc însoțitor pentru atunci când aveți nevoie de o pauză de la Bejeweled.

Există o versiune de probă gratuită a MagBeads care vă permite să jucați modul 1 minut, iar versiunea completă costă 1 USD.29. Le puteți găsi pe ambele aici (se deschide Zune) la Marketplace.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here