Mac Book spune „obține o suprafață” într-un anunț scurs de la Microsoft

Ce trebuie sa stii

  • O reclamă Microsoft care s-a scurs prezinta un bărbat pe nume Mac Book.
  • Anunțul comparat Surface Laptop 2 și Mac Book.
  • Reclama evidențiază mai multe domenii în care Surface Laptop 2 bate MacBook-ul.

O reclamă divulgată pentru Surface Laptop 2 prezinta un bărbat pe nume Mac Book comparând Surface Laptop 2 și MacBook. Reclama este ironică și amintește de o reclamă Taco Bell în care Taco Bell a angajat mai multe persoane pe nume Ronald McDonald să spună că le-a plăcut Taco Bell. Reclama Microsoft a fost divulgată de utilizatorul Twitter WalkingCat.

Anunțul comparat Surface Laptop 2 cu MacBook în ceea ce privește durata de viață a bateriei, viteza și ecranul tactil. După cum v-ați aștepta, reclama evidențiază domenii în care Surface Laptop 2 bate MacBook.

cu poza.stare de nervozitate.com/F8sluPyyWc

— WalkingCat (@h0x0d) 31 iulie 2019

Merită subliniat că literele mici din reclamă spune că comparația este față de MacBook Air.

Un aparat frumos

Laptop de suprafață 2

Un laptop subțire și ușor palpitant

Surface Laptop 2 este un laptop superb, subțire și ușor, cu accent luxoase, inclusiv material Alcantara și un corp confortabil subțire.

  • De la 999 USD la Microsoft

Accesoriile noastre preferate pentru Surface de la Microsoft

Fiecare dintre aceste accesorii valoroase pentru Surface este aprobată de Windows Central și este garantat să vă mulțumească.

Mouse Surface Precision (77 USD la Amazon)

Mouse-ul Surface Precision nu este doar unul dintre accesorii preferate pentru Surface, ci și unul dintre șoarecii noștri preferați pentru orice computer. Este plin de funcții valoroase și butoane personalizabile. Derularea și urmărirea acesteia sunt perfecte și perfecte. Și este reîncărcabil, astfel nu trebuie să cumpărați baterii noi pentru el.

Surface Pen (de la 72 USD la Amazon)

Fiecare proprietar de Surface are nevoie de acest stilou. Perioadă. Suportă 4.096 de niveluri de sensibilitate la presiune, suport pentru înclinare pentru densitatea umbririi și se bucură de o latență extrem de scăzută. Când este asociat cu un PC Surface, potențialul este nesfârșit. Și vine într-o grămadă de culori reci.

Surface Dock (136 USD la Amazon)

Cu două Mini DisplayPort-uri, patru USB-A 3.0 porturi, un port Ethernet și un port 3.Mufă audio de 5 mm, acest dock vă oferă porturi de nevoie pentru a rămâne conectat la toate dispozitivele preferate. În plus, vă transformă cu ușurință Surface într-un hub de alimentare pentru desktop. Îl recomandăm cu căldură.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here