Lumia 930 acum disponibil în Marea Britanie, varianta de culoare albă exclusivă pentru Telefoanele 4u

După cum a anunțat Microsoft săptămâna trecută, Lumia 930 este acum disponibil pentru vânzare în Marea Britanie. Câțiva comercianți cu amănuntul oferă o serie de gratuități la achiziționarea dispozitivului, care include un încărcător wireless, un difuzor wireless portabil și vouchere pentru aplicații în valoare de 20 GBP.

Telefoanele 4u, care oferă varianta de culoare albă a lui Lumia 930 exclusiv în Marea Britanie, se descurcă mai bine prin includerea unei etichete albe de comori împreună cu celelalte produse gratuite. Dispozitivul costă 439 GBP.50 SIM gratuit, cu noi planuri lunare 4G, începând de la 35 GBP.50. Clienții care achiziționează un plan numai SIM au dreptul la o reducere suplimentară de 50 GBP.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Retailerul a menționat, de asemenea, că clienții care vizitează magazinul său din Oxford Street pot obține o demonstrație practică gratuită a Lumia 930, împreună cu o pereche de ochelari de soare portocalii gratuite.

Alți retaileri, cum ar fi Clove, Unlocked Mobiles și Carphone Warehouse, au început, de asemenea, să vândă Lumia 930 în variante de culoare negru, verde și portocaliu.

Sunteți interesat să cumpărați Lumia 930? Dacă da, ce variantă de culoare vă interesează cel mai mult?

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here