Lumia 520 merge în Canada, probează lucrurile din arțar

O, Canada! Dacă ați căutat o modalitate de a urca în trenul Windows Phone pentru ieftin, atunci nu căutați mai departe decât magazinul local Rogers, Koodo sau Telus. Nokia a anunțat că acești trei operatori canadieni tocmai au preluat Nokia Lumia 520.

Lumia 520, mereu accesibil, este disponibil astăzi pe Rogers gratuit cu un contract de trei ani sau 199 USD.99 de-a dreptul. Dacă Koodo este mai mult gustul tău, oficialul 520 se lansează acolo pe 9 mai pentru 150 USD fără contract sau gratuit cu contract (deși, în realitate, poți deja să comanzi unul). Și dacă operatorul ales de dvs. este Telus, veți putea ridica 520 pentru 149 USD cu un plan preplătit.

Ca o reîmprospătare, Lumia 520 vine cu o cameră de 5 megapixeli, un procesor Snapdragon S4 dual-core de 1 GHz, 512 MB de RAM și 8 GB de stocare internă (ampliabil cu un card microSD). Toate acestea sunt complete cu un afișaj LCD IPS de 4 inchi 480x800 (cu Super Sensitive Touch la îndemână pentru utilizarea smartphone-urilor cu mănuși în Great White North), deși toți cei trei purtători vor transporta Lumia 520 doar în negru. Dacă negrul nu este culoarea dvs., spatele lui 520 este detașabil și poate fi schimbat cu unul diferit - alb, roșu și galben vor fi disponibile în magazine (deși se pare că albastrul pe care l-am văzut a câștigat). nu fi). Și, desigur, tot software-ul personalizat Nokia este la bord, inclusiv Cinemagraph și colecția de aplicații Nokia AICI.

Deci, ce crezi, Canada, este un Nokia Lumia 520 ieftin pe Rogers, Telus sau Koodo doar Windows Phone pe care l-ai căutat??

Sursa: Jurnal digital

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here