Seria Lost Planet și altele se alătură compatibilității cu versiunea anterioară Xbox

De când a fost anunțată compatibilitatea cu Xbox One, jucătorii au cerut câteva jocuri de mare profil. În timp ce mai solicitărilor se învârt în jurul francizei Call of Duty, franciza Lost Planet a fost alte serii fierbinți. Astăzi, Microsoft a anunțat că seria Lost Planet și Resident Evil — Code: Veronica X sunt acum compatibile.

Compatibilitatea anterioară deschide Xbox One la o mare varietate de jocuri, acoperind trei generații de console Microsoft. În ciuda diferențelor hardware, rămâne o caracteristică remarcabilă, permițând ca o bibliotecă selectată de jocuri mai vechi să fie jucată pe Xbox One. În timp ce sunt mai ales titluri Xbox 360, există și câteva jocuri originale Xbox acolo. Până în prezent, jucătorii s-au bucurat de peste un miliard de ore de jocuri compatibile cu versiunea anterioară, iar catalogul include acum peste cinci sute de jocuri Xbox 360.

Lost Planet, Lost Planet 2, Lost Planet 3 și Lost Planet Colonies vin astăzi pe Xbox One Backward Compatibility //t.co/qPMRNs2ZLo pic.stare de nervozitate.com/7pU6eU325p

— Larry Hryb ??☁? (@majornelson) 21 februarie 2019

Planeta pierdută

În Lost Planet, pirații umani de zăpadă navighează în Vital Suits prin medii ostile acoperite de gheață, luptă împotriva creaturilor indigene Akrid pentru energie termică prețioasă de care au nevoie pentru a supraviețui. Pentru un astfel de pilot pe nume Wayne, moartea părea aproape iminentă până când, din fericire, a fost salvat.

Vezi pe Amazon

Lost Planet 2

Următoarea tranșă din populara serie de acțiune Lost Planet, Lost Planet 2 este un shooter la persoana a treia care continuă povestea luptelor futuriste ale umanității și a încercărilor de colonizare pe planeta E.D.N. III. Jocul prezintă un amestec de elemente noi de joc de rol și caracteristici care au făcut din jocul original un succes uriaș, inclusiv bătălii masive împotriva șefilor împotriva creaturilor extraterestre Akrid.

Vezi pe Amazon

Lost Planet 3

Lost Planet 3 este o combinație de shooter la persoana întâi și a treia care este prequelul din 2013 al întregii francize de jocuri Lost Planet. Condițiile extreme și imprevizibile care au caracterizat seria Lost Planet revin, mai durează niciodată, ca noi adevăruri despre planeta prevestitoare și istoria colonială a Ei.D.N. III sunt dezvăluite.

Vezi pe Amazon

Colonii de planete pierdute

Lost Planet Colonies conține moduri multiplayer complet noi, astfel încât să vă puteți bucura de a ucide creaturi Akrid împreună.

Vedeți pe Xbox 360 Marketplace

Resident Evil - Cod: Veronica X

Au trecut trei luni de la distrugerea orașului Raccoon. Claire Redfield călătorește în Europa în căutarea fratelui ei. Claire se infiltrează în laboratorul din Paris al Umbrella Corporation, dar este capturată după o luptă aprinsă. Claire capturată este apoi trimisă pe insula Rockfort, dar la scurt timp după sosirea ei, insula este atacată. În mijlocul haosului, o hoardă de zombi sunt eliberate! Poate Claire să scape de ororile insulei??

Vedeți pe Xbox 360 Marketplace

Asigurați-vă că verificați toate aceste jocuri pe Xbox One, deoarece rezistă și până în prezent. Asigurați-vă că verificați Lost Planet 2 pentru că este absolut bombastic!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here