O privire asupra călătoriei grozave a Colecției Master Chief în 2020

Sursa: 343 Industries

A spune că Colecția Master Chief (MCC) a avut o istorie tumultoasă ar fi un eufemism. În 2014, sa lansat-una dintre cele mai proaste stări văzute vreodată într-un joc Xbox One și, în timp ce dezvoltatorul Halo 343 Industries a încercat admirabil să repare jocul în lunile care au urmat, se părea că fiecare eroare zdrobită a dus. la două noi. în curs de dezvoltare. După lansarea Halo 5: Guardians un an mai târziu, suportul pentru MCC a dispărut.

Jocul a rămas într-o stare întreruptă până la sfârșitul anului 2018, când 343 Industries, în colaborare cu testeri comunitari din programul MCC Insider, a implementat un patch uriaș care a remediat în cele din următorii mai mulți lor.

Din acest punct, lucrurile au continuat să se îmbunătățească când vor dezvolta anunțul în 2019 că întregul MCC va fi disponibil în curând atât pe Steam, câte pe Windows 10 Store, ceea ce va fi posibil să prindă și să testeze să stingă prin noul program Halo Insider. ca 343 Industries a progresat prin provocarea de a porta fiecare joc din MCC pe PC, adăugând și Halo: Reach. Pe parcurs, dezvoltatorii au plănuit, de asemenea, să aducă funcții și elemente de conținut noi la MCC atât pe Xbox One, cât și pe PC.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Oficial, aceste eforturi au început la sfârșitul anului 2019, când Halo: Reach a fost lansat pe PC. Cu toate acestea, marea majoritate a lansărilor pentru PC ale jocului, adăugările de funcții și scăderile de conținut au avut loc pe consumul anului 2020. Iată o privire asupra modului în care dezvoltatorii 343 Industries și fanii obișnuiți ai Halo au făcut echipă pentru a evolua MCC-ul de-a lungul anului.

Termină lupta

Halo: Colecția Master Chief

Experimentați întreaga istorie Halo

Colecția Master Chief este o colecție a fiecărui shooter Halo din era pre-Xbox One, oferind o valoare incredibilă la un preț incredibil.

  • 40 USD la Microsoft (Xbox One)
  • 40 USD la Microsoft (PC)
  • 40 USD la Steam

O franciză rezervă ia zborul

Sursa: 343 Industries

Miezul succesului anului 2020 al MCC poate fi atribuit procesului de zbor Halo Insider. Ideea din spatele este simplă, dar genială: pe măsură ce 343 Industries începe să aducă noi funcții și fiecare dintre jocurile MCC pe platforma PC, implement versiuni de testare pentru mii de Halo Insiders (300.000 în total în 2020) în timp „zboruri.„Aceste probleme și permit jucătorilor să descopere erori, și să exploateze pe care le descoperă, pe care să dezvolte să lucreze apoi să le rezolve înainte de lansarea completă a funcționează sau a jocului în cauză.

Deși zborul nu elimină complet șansele ca erorile să fie prezente în versiunile finale - în cele din urmă nu există o modalitate perfectă de simulare a unui mediu de joc live - ajută foarte mult pe dezvoltatori să identifice multe probleme și să rezolve înainte ca acestea să scape. dăuneze experienței a sute de oameni. de mii de jucători. Prin implementarea versiunilor de testare pentru Halo Insiders care au diferite tipuri de hardware pentru PC, 343 Industries se poate asigura, de asemenea, că MCC rulează la fel de bine pe mai multe tipuri diferite de sisteme.

Sursa: Windows Central

Lucrurile nu au fost perfecte, desigur. Halo 2, în special, a suferit de câteva erori destul de grave, inclusiv o în care explozibilii s-ar teleporta în colegii tăi din cauza unui număr întreg necinstit în codul jocului. În general, însă, procesul de zbor a oferit dezvoltatorilor.

Caracteristici noi, mai distracție

Sursa: 343 Industries

În timp ce sosirea Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST și Halo 4 pe PC au fost cele mai mari reduceri de conținut pentru MCC în 2020, acestea sunt departe de singurele lucruri care au fost adăugate. 343 Industries a făcut, de asemenea, unele mișcări semnificative pentru a consolida sistemele de progres ale MCC și funcțiile de calitate a vieții, atât pe Xbox One, cât și pe PC. Poate cel mai mare exemplu în acest sens este noul sistem de provocări, care le permite jucătorilor să câștige experiență și să deblocheze completând o varietate de provocări diferite de joc atât în ​​​​modurile PvE, cât și în modurile PvP în fiecare săptămână.

Un alt mare plus la joc a fost jocul încrucișat, care le permite jucătorilor Xbox One și PC să se joace între ei atât în ​​​​modurile cooperative, cât și în cele competitive. Nici utilizatorii Xbox Series X și Xbox Series S nu au fost lăsați afară, deoarece MCC a primit primii complet de nouă generație în noiembrie. Alte funcții adăugate includ opțiuni de potrivire bazate pe introducere, selecție de server regional și mai multe seturi de obiecte noi în modul Forge în Halo: Reach, Halo 3 și Halo 4.

Sursa: 343 Industries

Una dintre cele mai interesante mișcări ale dezvoltatorilor a fost adăugarea de conținut suplimentar la MCC printr-un sistem de permis de sezon (gratuit). Introdus inițial ca un sistem care permite jucătorilor să deblocheze opțiunile clasice de personalizare ale lui Halo: Reach, 343 Industries la folosite în cele din urmă pentru a oferi jucătorilor opțiuni de personalizare a armurii și skin-uri pentru arme și vehicule care nu există inițial în jocuri.

Prin finalizarea provocărilor și terminarea meciurilor, jucătorii pot debloca puncte de sezon și pot progresa prin fiecare nivel al permiselor de sezon (conținutul sezonier mai vechi poate fi deblocat în continuare dacă întârzii la petrecere). Jucătorii pot dezactiva aceste noi opțiuni, dacă preferă, dar includerea lor a ajutat incontestabil să ofere o viață nouă în jocurile vechi de peste un deceniu. În prezent, MCC se află în sezonul 4, care conține o colecție de skin-uri de arme și vehicule pentru Halo 3, skin-uri de arme pentru Halo 4 și plăcuțe de identificare a profilului jucătorului.

Modificarea Halo în 2020

Pe lângă toate lansările oficiale și au fost aduse MCC în 2020, creatorii de comunități talentați au folosit foarte bine instrumente precum editorul Assembly open-source pentru a modifica jocul. De-a lungul anului, totul, de la modul simplu de campanie la persoana a treia la mod-uri care vă permiteți să jucați ca Marine sau ODST în Firefight au fost dezvoltate, perfecționate și îmbunătățite. Există aproape un mod pentru tine, indiferent de ceea ce cauți în acest moment, și vă recomandăm cu căldură să răsfoiți pagina Mods a MCC dacă puteți să vă amestecați cu Halo modificat. experienţă.

Moduri de genul acesta le oferă jucătorilor un nou mod de a a-l din MCC, atunci când experimentele standard nu o reduc și jocurile politice 343 Industries de a permite jucătorilor să folosească orice mod pe care îl doresc să prindă jocul. moduri anti-cheat și matchmaking înainte de lansarea jocului, jucătorii nu trebuie să-și facă griji că sunt interziși pentru că se bucură de ele.

Ce ne rezerva viitorul

Sursa: Microsoft

În timp ce MCC a crescut semnificativ pe acest anului 2020 (jocul și-a menținut o poziție înaltă în topurile celor mai bine vândute Steam pentru un an întreg), Journey a jocului nu se oprește acum. În actualizarea sa finală de dezvoltare a MCC a anului, 343 Industries a dezvăluit o privire asupra unor caracteristici și opțiuni de calitate a vieții care vor veni la MCC în 2021. Acestea includ opțiuni pentru ajustarea modelelor de vizualizare, suport pentru conectarea contului Steam, Partajare fișiere PC, un browser de jocuri personalizate, glisoare FOV pe consolă, funcții suplimentare de asistență pentru mod și multe altele.

Sursa: 343 Industries

În plus, dezvoltatorii au prezentat și unele dintre noi opțiuni de personalizare a armurii care vor veni la Halo 3 în 2021, odată cu cel de-al cincilea sezon al jocului. Acestea includ seturi de armură de la nefastul Halo Online, dar cel mai probabil va include și noi piese și opțiuni de personalizare a culorilor.

Deși nu este clar câte funcții și conținut nu vor continua să apară pentru MCC pe măsură ce nu apropiem de fereastra de lansare din toamna 2021 a lui Halo Infinite, fanii pot fi încrezători că, cel puțin pentru moment, dezvoltatorii lucrează constant. despre modalități de a face din MCC un joc mai bun. Și ajutorului de la Halo Insiders, 343 Industries se va putea asigura că fiecare nouă adăugare la MCC va fi stabilă, fluidă și implementată într-o manieră prietenoasă pentru jucători.

Halo: The Master Chief Collection este disponibil pentru 40 USD pe Xbox Series X, Xbox Series S, console Xbox One și PC-uri cu Windows 10. Ar trebui să încercați dacă nu ați făcut-o deja, deoarece a devenit unul dintre cele mai bune shootere Xbox One de-a lungul anilor.

Termină lupta

Halo: Colecția Master Chief

Experimentați întreaga istorie Halo

Colecția Master Chief este o colecție a fiecărui shooter Halo din era pre-Xbox One, oferind o valoare incredibilă la un preț incredibil.

  • 40 USD la Microsoft (Xbox One)
  • 40 USD la Microsoft (PC)
  • 40 USD la Steam

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here