Mult așteptatul remaster HD pentru Xbox One al lui Assassin's Creed Rogue ar putea fi pe drum

În urmă cu câteva zile, au existat rapoarte că anumiți retaileri italieni au preluat precomenzi pentru joc. Cu toate acestea, nu au existat suficiente dovezi pentru a sugera că o remasterizare a titlului Xbox 360 este pe cale. Având în vedere că organismul de rating al jocurilor din Coreea de Sud scurge frecvent o mulțime de titluri viitoare, această nouă listă ar putea semnifica că o remasterizare este în curs de dezvoltare pentru consolele din generația actuală. Ca și în cazul oricărui astfel de zvon, tratați-l cu un grăunte de sare până când primim un cuvânt oficial de la Ubisoft. Jucătorii au cerut o versiune actualizată de mulți ani, așa că sperăm că editorul va oferi.

Assassin's Creed Rogue are loc în America de Nord în jurul secolului al XVIII-lea. În mijlocul haosului și violenței războiului francez și indian, Shay Patrick Cormac, un tânăr membru neînfricat al Frăției Asasinilor, trece printr-o transformare întunecată care va modela pentru totdeauna viitorul coloniilor. După ce o misiune periculoasă merge tragic prost, Shay întoarce spatele Asasinilor care încearcă să-și pună capăt vieții. Dat deoparte de cei pe care i-a numit cândva frați, Shay își pornește misiunea de a șterge pe toți cei care s-au întors împotriva lui și de a deveni în cele din urmă cel mai de temut vânător de Asasini din istorie. Jocul te duce într-o varietate de locații precum New York City, Wild River Valley și chiar până în Atlanticul de Nord, în căutarea țintelor tale.

Versiunea Xbox 360 a Assassin's Creed Rogue este în prezent compatibilă cu versiunea anterioară, așa că dacă nu doriți să așteptați o posibilă remasterizare, o puteți experimenta chiar acum.

  • Vezi la Microsoft
  • Vezi pe Amazon

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here