Metroul Londra - Recenzie

O aplicație simplă care vă permite să vizualizați vândut Oyster, panourile de plecare live, o hartă pentru fiecare linie și să adăugați/gestionați stațiile preferate (cel mai frecvent utilizate), care costă 79p? Sunt în!

Pentru orice sărac care trebuie să facă față stresului constant al metroului londonez, o aplicație care afișează rapoarte de stare pe telefonul său este un atu valori. London Tube face exact asta, prezentând un rezumat al tuturor liniilor care face decizia trenului să folosească mult mai ușor, economisind atât timp, cât și bani.

Dar să nu ne oprim aici – sunt mult mai multe. Dispunând de o interfață pur și simplu superbă cu integrarea interfeței Metro UI, aplicația London Tube pentru Windows Phone 7 este într-adevăr un candidat la titlul de cea mai bună aplicație de metrou pe orice platformă de telefon inteligent. Totuși, nu se termină cu actualizări de stare, așa cum este menționată, deoarece această aplicație pare să aibă multe mai multe oferite. Aici strălucește deasupra altor oferte disponibile și face ca micro-costul să pară prea mic. Nu există probleme de stabilitate din cauza utilizării intense, timpul de încărcare este minim și descărcarea informațiilor (sau reîmprospătarea stării) este aproape instantanee.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Este disponibilă o hartă (offline – fantastic dacă vă aflați în metrou unde semnalul este extrem de rar și economisește lățime de bandă) pentru fiecare linie, precum și harta completă a metroului londonez. Fiecare hartă afișează clar locațiile de schimbare, sectoarele de acoperire a zonei, dar, din păcate, nu există pictograme de acces pentru scaunul cu rotile.

Sunt disponibile panouri de plecare live, ceea ce a fost un motiv de vânzare imens pentru mine personal, afișând clar orele de plecare pentru trenuri pe fiecare peron și stație. Am găsit informațiile publicate sunt atât de actuale, cât și suficiente de precise pentru a avea încredere, totuși, atunci când sunt prezente întârzieri, pot apărea erori cu timpul, deși acest lucru nu este vina aplicației în sine. Căutarea stațiilor este disponibilă și, atunci când vizitați frecvent orice stație, aceasta poate fi adăugată ca favorită, care poate fi accesată cu ușurință, minimizând timpul pierdut atunci când căutați sau alegeți actualizate.

O caracteristică foarte interesantă pe care mulți utilizatori au considerat-o interesantă (conform recenziilor aplicației de pe Marketplace) este vândut Oyster inclus. Configurarea acestor mici funcții inteligente cu acreditările contului dvs. permite aplicației să afișeze starea actualizată a cardului dvs. - o atingere foarte plăcută.

Există totuși loc de-a face. Am constatat că nu afișează pictograme de acces pentru scaunul cu rotile pe hărțile disponibile (care sunt afișate clar pe hărțile situate pe trenuri și gări) trebuie corectată în special pentru orice călător cu dizabilități. O placă live inclusă, unde o poți seta pentru a afișa vândut actual de stridii ar fi o adăugare binevenită. În cele din urmă, planificarea călătoriei ar face din London Tube un pachet complet, permițând călătorilor (sau turiștilor) să planifice călătoria ținând cont de închiderea stațiilor și/sau a liniilor lor.

Eu unul am avut situația de a călători într-o stație doar pentru a afla că nu există un serviciu în momentul de față sau există întârzieri grave. London Tube ma salvat de multe ori și sunt atât ieftin, cât și ușor de utilizat, este obligatoriu orice londonez (nu aș recomanda nimănui care locuiește în afara Regatului. aplicația este să râzi de noi, călătorii englezi, atunci când întregul transport pentru Londra se oprește din cauza unui firicel de zăpadă).

găsi aici metroul din Londra în Marketplace. Nu este disponibilă nicio încercare.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here