Revizuire Logitech StreamCam: Caracteristicile bine gândite din această cameră sau de streaming grozavă

Sursa: Dan Thorp-Lancaster/Windows Central

Există o mulțime de camere web care funcționează grozav pentru streamerii și creatorii de conținut, dar nu sunt multe care se concentrează exclusiv pe această mulțime. Am văzut Razer Kiyo intrând în spațiul cu o lumină inelă dedicată, dar este oarecum voluminos și limitat la 30 de cadre pe secundă (fps) la 1080p. Acum, Logitech a condimentat lucrurile cu StreamCam, care, deși nu are o lumină inelă, reușește să facă multe bine atunci când este combinată cu o experiență software dedicată destinate creatorilor de conținut și streamer-ului.

Cu StreamCam, Logitech promite o cameră web care include o suită de instrumente software și caracteristici care atrag creatorii care abia la început. În cea mai mare parte, îndeplinește această promisiune cu ușurință, cu câteva avertismente. Hai să aruncăm o privire.

Streaming ușor

Logitech StreamCam

169 USD

Concluzie: Logitech StreamCam are o mulțime de funcții excelente pentru crearea de conținut, mai ales dacă abia ați început.

Pro

  • Imaginează-ți clară
  • 1080p la 60fps, stabilizare, încadrare automată și focalizare inteligentă
  • Orientări portret și peisaj
  • Opțiuni multiple de montare
  • Excelentă experiență software

Contra

  • Scump
  • Expunerea scade la 60 fps
  • Fără Windows Hello
  • Vezi pe Amazon

Ce vă va plăcea la Logitech StreamCam

Sursa: Dan Thorp-Lancaster/Windows Central

Logitech StreamCam întruchipează în totalitate ceea ce au nevoie de creații de conținut într-o cameră web și o face cu aplomb. Nu numai atât, dar arată bine în timp ce o faci. Designul și caracteristicile camerei sunt ceea ce strălucește aici.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

StreamCam este realizat dintr-o carcasă de plastic care se simte destul de durabilă. Pe partea din față, veți găsi un finisaj din materialul țesut în jurul obiectivului camerei, cu un logo Logi și puțină lumină într-un colț care vă anunță când camera este pornită. StreamCam iese din cutie atașat la un suport menit să se potrivească în spatele unui acces, dar există și un suport alternativ pentru trepied pe care poți folosi pentru a obține unghiuri diferite.

StreamCam folosește USB-C „pentru a asigura viteza și calitatea maximă a transferului video”, spune Logitech. Sunt un mare susținător al trecerii întregii industrie la USB-C, așa că a fost un lucru bun de văzut. De asemenea, asigură că Logitech se poate concentra pe reglarea strânsă a performanței camerei pentru un tip de conexiune.

Categorie Spec
Rezoluție video maximă 1080p/60 fps în MJPEG
Rezoluții acceptă 1920x1080, 1280x720, 960x540, 848x480, 640x360, 320x240
Rată de cadre acceptată MJPEG: 60 fps, 30 fps, 24 fps, 20 fps, 15 fps, 10 fps, 7.5 fps, 5 fps
YUY2, NV12: 30 fps, 24 fps, 20 fps, 15 fps, 10 fps, 7.5 fps, 5 fps
Obiectiv Lentila din sticla Full HD
f/2.0 - distanta focala 3.7mm
Câmp vizual de 78° (diagonală)
Concentrează-te Focalizare automată (10 cm la infinit) / focalizare automată bazată pe față cu Logitech Capture
Audio încorporat Microfon dublu omnidirecțional cu filtru de reducere a zgomotului
Canal stereo sau dual mono
Indicatoare luminoase live LED alb
Montare Suport universal pentru monitor
Suport pentru trepied

Camera în sine acceptă mai multe rate de cadre, dar marea atracție este capacitatea de a rula la 1080p la 60fps. Acest lucru are ca rezultat o performanță incredibil de fluidă, care poate avea calitatea, indiferent de tipul de conținut pe care îl produc. Acest lucru este combinat cu un câmp vizual de 78 de grade, care mi-a părut un punct de mijloc excelent, deși pot înțelege dacă unii ar dori să vadă ceva mai larg.

Cu specificațiile de bază, StreamCam este o cameră web de încredere, dar experiența software-ului este locul unde începe să devină bună. Pentru această recenzie, am folosit o versiune beta a software-ului Logitech Capture cu funcții speciale create pentru StreamCam. Cu toate acestea, experiența s-a simțit stabilită cu o mulțime de caracteristici interesante pentru streameri.

Când este asociat cu Logitech Capture, StreamCam este o mașină de creare de conținut. Software-ul oferă focalizare și expunere automată inteligentă, împreună cu încadrare automată, folosind un pic de AI pentru a vă menține fața să arate bine și centrată automat. Există, de asemenea, stabilizarea electronică a imaginii, care poate distruge mișcările minore ale camerei dacă se întâmplă să vă ciocniți biroul în timpul înregistrării sau în flux.

Una dintre caracteristicile mele preferate este suportul complet pentru videoclipuri verticale 1080p. Camera poate fi rotită cu ușurință pe suportul său pentru a se întoarce la o orientare verticală, iar Logitech Capture recunoaște automat acest lucru și ajustează. Acest lucru este grozav dacă produceți conținut dedicat pentru poveștile Instagram sau Facebook, unde este consumat în principal pe telefoane. Acest lucru a funcționat grozav în testarea mea și văd că devine o afacere uriașă pentru oricine care urmărește rețelele sociale.

Unde Logitech Capture este deosebit de distractiv este cu suport pentru mai multe intrări ale camerei. combina fluxurile de la mai multe camere (poate două Cam) cu mai multe orientări diferite imagine în imagine sau imagine cu imagine din care să alegeți. Pentru oricine care face tutoriale practice pe YouTube, de exemplu, acest lucru ar putea deveni neprețuit, având posibilitatea de a avea sau cameră focalizată pe fața ta, în timp ce alta montată pe un trepied surprinde orice lucru la care lucrezi.

Aspectul bun și caracteristicile bine gândite din StreamCam un pachet atrăgător pentru creatori.

Există prea multe funcții în Logitech Capture pentru a le acoperi, dar sunt multe pe placul creatorilor de conținut. poate accesa o mulțime de filtre diferite, puteți ajusta framerate oriunde de la 24 fps la 60 fps și puteți salva profiluri pentru a accesa mai târziu. De asemenea, multe comenzi manuale pentru lucruri precum expunerea și focalizarea, împreună cu efecte de tranziție scenei, suprapuneri de text personalizate și altele.

În general, Logitech a depus multă muncă aici pentru a face începutul cu streaming sau crearea de conținut general mult mai ușor. Software-ul Logitech Capture este ușor de utilizat și este clar ce face fiecare setare. Mai mult, scade bariera pentru oricine dorește să învețe cum să folosească lucruri precum imaginea în imagine și suprapunerile de text. Combinat cu suportul în OBS (Open Broadcaster Software) și XSplit, StreamCam este o alegere solidă pentru oricine care începe să folosească streaming.

Ce nu vă va plăcea la Logitech StreamCam

Sursa: Dan Thorp-Lancaster/Windows Central

Singura mea problemă majoră cu Logitech StreamCam are impact asupra caracteristicilor sale importante. Dacă setați manual camera să capteze la 1080p și 60fps, expunerea scade dramatic. Este normal pentru toate camerele, deoarece obturatorul este deschis doar jumătate din timp, comparativ cu 30 fps. Totuși, merită remarcat dacă veți rula la 60 fps în condiții de iluminare slabă.

Din fericire, există o opțiune în Logitech Capture pentru a prioritiza expunerea față de rata de cadru. Dacă setați camera la 60fps la 1080p, apoi activați această opțiune, expunerea revine la niveluri normale.

O altă zonă care ar putea folosi unele reglementări este cea a microfonului. Nu mă aștept ca microfoanele webcam să fie uimitoare și este bine că Logitech a inclus aici suport pentru sunet stereo și dual-mono. Cu toate acestea, probabil că veți dori să investiți într-un set cu cască de calitate sau într-o configurație mai profesională a microfonului dacă puteți să produceți conținut de înaltă calitate.

Sursa: Dan Thorp-Lancaster/Windows Central

Deși îmi place aici opțiunea implicită la USB-C, merită să obțineți dacă utilizați un computer mai vechi fără suport pentru conexiunea. Logitech spune că puteți utiliza un dongle USB-C la USB-A, dar nu poate garanta că StreamCam va funcționa întregul său potențial. Deși ar fi bine să includă un adaptor în cutie, Logitech spune că a optat să nu reducă impactul asupra mediului. La urma urmei, dacă doar o parte dintre cumpărători vor folosi adaptorul, este mult plastic care va ajunge în cele din urmă într-o groapă de gunoi undeva.

Deși aceasta este o cameră destinată în principal pentru streameri, o omisiune notabilă este Windows Hello. Este o caracteristică care este prezentă pe mai scumpul 4K Logitech Brio, dar lipsește aici. Având în factorul de formă al StreamCam, este ușor de văzut cum o cameră IR suplimentară i-ar fi stilul, dar ar fi limitat o caracteristică plăcută să vezi.

În cele din urmă, există costul StreamCam de luat în considerare. După ce am petrecut timp cu el, cred că merită costul, dar 170 USD găzduiește o mulțime de bani. Dacă sunteți serioși să începeți să produceți conținut pentru YouTube, să vă începeți să cariera în streaming, atunci toate clopotele și fluierele pe care le-ați îngriji de primiți cu StreamCam merită banii.

Dacă cumpărați Logitech StreamCam?

Sursa: Dan Thorp-Lancaster/Windows Central

Atâta timp cât puteți justifica costul, Logitech StreamCam este la fel de bun pe cât puteți obține în spațiul camerelor web. Unii streameri și creatori mai avansați ar putea opta pentru o cameră profesională dedicată. Cu toate acestea, StreamCam oferă o rampă de acces ușoară pentru oricine abia la început sau care nu vrea să arunce sau mie de dolari sau mai mult pe o cameră.

4 din 5

Aspectul frumos și software-ul excelent fac din StreamCam un pachet atrăgător pentru creatori. Fiind cineva care a cochetat cu ideea de a transmite streaming, StreamCam se simte ca un impuls care m-ar putea face sa fac saltul. Dacă sunteți în aceeași barcă, Logitech StreamCam merită cu siguranță o privire.

Arati bine

Logitech StreamCam

Sună toți streamerii.

Logitech StreamCam oferă o combinație de aspect frumos, caracteristici atent și software excelent care îl fac o alegere excelentă pentru creatori. Este puțin scump, dar merită fiecare bănuț dacă puteți începe sau carieră în streaming.

  • 169 USD pe Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here