Reacțiile live vă permit să exprimați cu ușurință emoții în cadrul Microsoft Teams

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Microsoft Teams acceptă acum reacții live în cadrul întâlnirilor.
  • Cu Live Reactions, puteți afișa emoji-uri în timp real pentru a transmite mesaje.
  • Asistență pentru Live Reactions este disponibilă astăzi pentru Microsoft Teams.

Una dintre provocările comunicării cu întâlniri virtuale este obținerea „simțului” unei camere. Între întârziere, oamenii care nu au camere web și nu sunt capabili să-i vadă pe toți de aproape deodată, poate fi dificil să evalueze reacțiile oamenilor. De asemenea, este dificil să transmită emoții fără a întrerupe o întâlnire. Microsoft speră să schimbe asta cu Live Reactions, care sunt disponibile în Microsoft Teams deschis de astăzi (prin OnMSFT).

Reacțiile live le permis oamenilor să arate emoji-uri peste fotografia sau videoclipul lor în timp real în întâlniri Teams. De exemplu, dacă un prezentator pune o întrebare, oamenii pot arăta rapid degetul mare în sus sau în jos pentru a arăta dacă înțeleg. Oamenii pot folosi, de asemenea, inimi, palme din palme și alte emoji pentru a înfățișa emoțiile.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Troy Batterberry, vicepreședintele Microsoft Teams Meetings and Calling Program Management a împărtășit disponibilitatea Live Reactions pe LinkedIn.

Sursa: Microsoft

Batterberry spune:

Unul dintre lucrurile care îmi lipsesc la întâlnirea personală este fluxul bogat de comunicări non-verbale. Diverse studii de-a lungul anilor au sugerat că până la 70%-90% din comunicările umane sunt non-verbale. Când se întâlnesc în persoane, toți cei din sala pot „simți” energia reacțiilor non-verbale, cum ar fi zâmbete, bătăi din palme etc. Pentru întâlnirile online, ca toată lumea să-și pornească videoclipul poate face cu siguranță sau diferență MARE, ajutând la transmiterea comunicării non-verbale. În plus, în mod obișnuit, oferă participanți o modalitate nativă digitală de a-și exprima emoțiile în întâlniri de toate dimensiunile sub forma „Reac live”. Cu Live Reactions, utilizatorii pot exprima emoțiile într-un mod autentic digital, pentru a vă face întâlnire să vă vadă, fără a perturba întâlnirea generală.

Caracteristica Reacții live este activată în mod implicit pentru oricine a activat noua experiență de întâlnire și apelare pentru echipe.

Microsoft Teams

Microsoft Teams vă permite să colaborați cu colegii, să încărcați fișiere, să trimiteți mesaje și să discutați prin video. Se integrează cu Office 365 și cu alte câteva servicii cloud.

  • Gratuit la Microsoft
  • Gratuit la App Store
  • Gratuit la Google Play Store

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here