Lista provocărilor Battle Pass „În jurul lumii” Rainbow Six Siege,

Sursa: Ubisoft

Passul de luptă „Around the World” Rainbow Six Siege este lansat și aduce o serie întreagă de noi provocări pe care să le îndeplinească jucătorii. Există două tipuri de provocări: provocări comunitare și provocări personale. Avem mai jos lista completă a provocărilor. Veți avea până la sfârșitul Battle Pass pentru a finaliza toate aceste provocări, așa că aruncați sau priviți ceea ce este necesar și începeți să câștigați.

Lista recompenselor Battle Pass „În jurul lumii” Rainbow Six Siege

Provocări ale comunității

Distruge gadgeturile Defender (+850 puncte de luptă)

Ajută la distrugerea a 15.000.000 de gadgeturi de apărător în comunitatea Rainbow Six Siege.

Distruge dronele atacatorului

În curand. Așteptați-vă la mai multe detalii în următoarele săptămâni.

Ucide

În curand. Așteptați-vă la mai multe detalii în următoarele săptămâni.

Joacă runde în echipă de 3

În curand. Așteptați-vă la mai multe detalii în următoarele săptămâni.

În timp ce multe provocări ale comunității spun în prezent „În curând” ne așteptăm la cerințele exacte în următoarele săptămâni, pe măsură ce vor fi difuzate. Având în vedere că acestea sunt provocări pentru care toată lumea să lucreze împreună, se așteaptă la praguri ridicate pentru fiecare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Provocări personale

Inamici orbi (+850 puncte de luptă)

Va trebui să orbiți cinci inamici pentru această provocare. Acest lucru poate fi realizat precum grenade flash sau operator Ying și Blitz.

Ucideri explozive (+850 puncte de luptă)

Sunt necesare zece ucideri explozive aici. Vă recomandăm să utilizați gadgeturi de operator atacator sau secundar de apărător, cum ar fi Nitro Cells și Impact Grenades.

Seria de câștiguri în meci (+850 puncte de luptă)

Câștigă trei meciuri la rând. Pentru cele mai bune rezultate, colaborarea cu prietenii și comunicarea vă oferă o șansă corectă.

Ucideri cu arme secundare (+850 puncte de luptă)

Aceasta este cea mai mare provocare personală, fiind necesare 40 de ucideri cu arme secundare. Va trebui să măcinați acest lucru în următoarele patru săptămâni.

Accesul Premium Battle Pass costă 1.200 de credit R6 sau 2.400 de credit R6 cu un avantaj de 12 niveluri. Există, de asemenea, o reducere de 30% pentru deținătorii de Anul 5 Pass, scăzând prețul la 840 de credit R6. Ca și în cazul tuturor permiselor de luptă Rainbow Six Siege, Around The World rămâne activ timp de 28 de zile, încheindu-se pe 22 aprilie 2020. Acesta nu este un interval de timp deosebit de lung, așa că sunteți interesat de oricare dintre diferitele recompense, veți dori să începeți să jucați în curând.

Lista recompenselor Battle Pass „În jurul lumii” Rainbow Six Siege

Admite Accesul Total

Rainbow Six Siege Anul 5 trece

Anul 5 Pass deblochează următorii șase operatori ai jocului, alături de echipamente exclusive în joc, amplificatoare de progres și multe altele. Cu actualizarea Operation Void Edge de la Rainbow Six Siege aici, vă oferă tot ce aveți nevoie pentru 2020.

  • 25 USD pe Amazon (PlayStation 4)
  • 25 USD pe Amazon (Xbox One)
  • 25 USD pe Amazon (PC)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here