Lista de niveluri Minecraft Dungeons, locații secrete, temnițe și tabele de pradă

Sursa: Windows Central

Minecraft Dungeons este un RPG de acțiune de școală veche, plasat în lumea fermecătoare a blocurilor Minecraft. Cu asemănări cu jocuri precum Diablo, Minecraft pune accentul pe luptă și pradă mai presus de orice, stabilite pe o gamă largă de niveluri care reprezintă diferite biome și zone din jocul obișnuit.

Deși ne-am uitat la harta completă a lumii, încă nu știm exact câte niveluri sunt prezente în joc. În momentul scrierii, am găsit încă cinci niveluri ascunse, conectate la alte zone din joc. S-ar putea ca toate cele nouă misiuni principale să aibă zone ascunse suplimentare și încă încercăm să le vânăm. Iată cele pe care le-am confirmat până acum.

Distruge și pradă

Minecraft Dungeons

Minecraft îl întâlnește pe Diablo

Minecraft Dungeons este un viitor RPG de acțiune plasat în lumile blocate ale Minecraft! Faceți echipă cu trei prieteni și porniți-vă în temniță.

 • Vezi pe Amazon
 • Obțineți cu Xbox Game Pass

Navigarea prin lumea Minecraft Dungeons

Sursa: Microsoft

Aceasta este harta completă a lumii Minecraft Dungeons de la lansare. Pe măsură ce progresezi, noi temnițe și zone vor deveni disponibile pentru tine, complet cu propriile lor recompense potențiale. Unele temnițe sunt „secrete” ascunse în scenariile obișnuite de poveste și trebuie deblocate prin explorarea zonei. Nu avem nicio îndoială că această hartă se va extinde în continuare cu DLC-uri și conținut de expansiune viitor.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Fiecare nivel vine cu un set de pradă, care oferă variante de bază ale arhetipurilor de armură și arme, alături de variante mult mai puternice „Unice”. Pentru listele complete despre ceea ce face totul în tabelele de pradă, accesați linkurile de mai jos.

Notă: Unele recompense din masa de pradă necesită dificultăți de aventură sau apocalipsă, cum ar fi trusa Golem și Katana.

 • Artefacte Minecraft Dungeons
 • Tipuri de armuri Minecraft Dungeons
 • Tipuri de arme Minecraft Dungeons
 • Minecraft Dungeons "Unice" Arme și armuri speciale

Tabără

Sursa: Windows Central

Tabăra este zona centrală în care îți vei face baza. Aici apar negustori care vă permit să vă transformați smaraldele în bucăți aleatorii de pradă și aici veți alege misiuni și vă puteți testa daunele pe unele manechine țintă.

Creeper Woods

Sursa: Windows Central

Creeper Woods este primul nivel după tutorial, având loc în niște păduri înfricoșătoare care amintesc de orice biom de pădure Minecraft pe timp de noapte. Scheletele, zombii și târâtoarele sunt tipice pentru această zonă, așa că aveți grijă!

Tabel de pradă: Armură de vânător, armură de lup, robe de suflet, sabie, suliță, topor, arc, arc de suflet Recompense artefacte: Cizme de viteză, ciupercă cu capac de moarte, os gustos, tolbă de chin.

Cripta înfiorătoare

Sursa: Windows Central

Cripta înfiorătoare este deblocată prin Creeper Woods și este o temniță mare de piatră cu diferite tipuri de gloate, de obicei de strigoi și înfiorător. Pentru a găsi Cripta înfiorătoare, de obicei, locația apare în stânga Pădurilor Creeper, printr-o cale secundară. Cufere ascunse și puzzle-uri aleatorii pot apărea în această zonă, ceea ce oferă o pradă puternică. În dificultatea Apocalipsă, dimensiunea hărții Creepy Crypt poate fi cu adevărat uriașă.

Tabel de pradă: Sabie, Topor, Arc, Arc de suflet, Armura vânătorului, Armură fantomă, Robă de luptă. Recompense artefacte: Cizme ale vitezei, mantie fantomă, undiță, os gustos.

Mlaștină udă

Sursa: Windows Central

The Soggy Swamp este o etapă incipientă plasată în biomul de mlaștină al Minecraft. Aspectul unic al acestui loc înfiorător este că săritul în slime de râu te va ucide. Din fericire, nu elimină una dintre viețile tale pe nivel, dar merită totuși evitată!

Tabel de pradă: Lănci, topor dublu, pumnale, cuțit pentru suflet, arc de vânătoare, arbaletă împrăștiată, halat de evocare, armură misterioasă. Recompense artefacte: Harvester, Undiță, Paratrăsnet, Vindecător de suflet, Totem al regenerării.

Peștera înmuiată

Sursa: Windows Central

Soggy Cave este un nivel ascuns găsit din interiorul Soggy Swamp. Este un nivel relativ mic, cu câteva puzzle-uri pentru o măsură bună. Am reușit să găsim intrarea la aceasta doar în dificultatea implicită, rata de apariție a acesteia ar putea fi deranjată în dificultățile Adventure și Apocalypse. De obicei, poate fi găsit pe o potecă ascunsă, așa că asigurați-vă că explorați departe de traseul principal prin mlaștina udă.

Tabel de pradă: Mănuși, Topor dublu, Pumnale, Cutlass, Arc de vânătoare, Armură fantomă, Robă de evocator. Recompense artefacte: Undiță, Paratrăsnet, Vindecător de suflet, Totem al regenerării.

Pășunile de dovleac

Sursa: Windows Central

După Creeper Forest, te vei îndrepta către Pumpkin Pastures, care este alcătuită din sate arse, atacate de Arch Illager și forțele sale. Așteaptă-te să te lupți cu un șef aici. Explorând în afara căii principale, puteți găsi o navă pirat, care oferă acces la etapa bonus Arch Haven.

Tabel de pradă: Sabie, seceri, coasă de suflet, arc lung, poștă de cântare, armura vânătorului. Recompense artefacte: Pană ușoară, corn de vânt, trusă de golem, far corupt, tolbă în flăcări.

Arch Haven

Sursa: Windows Central

Arch Haven este un nivel ascuns pe care îl puteți găsi prin Pumpkin Pastures. Este aproape ca o mică stațiune de pe litoral, dar Illagerii roiesc zona și o folosesc pentru a efectua un fel de vrajă. Du-te și strica-le planurile și poate obține niște pradă în acest proces.

Tabel de pradă: Seceri, coasă de suflet, arc lung, arbalete de suflet, armură de gardă, armură de mercenar, armură de campion. Recompense artefacte: Pană ușoară, Corn de vânt, Grâu Minunat, Medalion de dragoste.

Cacti Canyon

Sursa: Windows Central

Cacti Canyon este un biom ars de soare, cu o mulțime de plante de cactuși și muzică occidentală fermecătoare, cu tematică cowboy. Această zonă este populată cu Illageri furioși și alte nenorociri aleatorii. Ai grijă mai ales la nenorociții de Geomanci.

Tabel de pradă: Mănuși, șlefuit, trickbow, arc scurt, arc lung, arbalete, arbaletă grea, armură de campion, armură de mercenar, armură de spelelist. Recompense artefacte: Corn de vânt, grâu minunat, far corupt, totem al scuturilor.

Minele Redstone

Sursa: Windows Central

Minele Redstone detaliază o atmosferă mult mai claustrofobă decât majoritatea celorlalte niveluri. Coridoare lungi și înguste, caverne strălucitoare și sloiuri de lavă așteaptă în Minele Redstone.

Tabel de pradă: Pumnale, Topor, Arbaletă rapidă, Armură de hoț, Robă de bataie, Armură de lup, Armură fantomă, Armură de spelelist. Recompense artefacte: Săgeată de artificii, Harvester, Tasty Bone, Corupted Beacon.

Templul deșertului

Sursa: Windows Central

Templul deșertului este un complex mare plin de rămășițe scheletice ale unui imperiu uitat. Plin de necromanți și pradă grozavă pentru build-uri orientate spre suflet sau necinstiți care atacă rapid la corp la corp, Templul deșertului este un nivel de distracție cu o luptă epică cu șefi.

Tabel de pradă: Seceri, glegă, cuțit pentru suflet, arc scurt, armură de hoț, armură sumbră, armură misterioasă. Recompense artefacte: Gong de slăbire, Cizme de rapiditate, Pulbere de șoc, Totem de protecție, Tolbă de chin.

Fiery Forge

Sursa: Windows Central

Fiery Forge este o instalație subterană complexă în care Arch-Illager își construiește golemurile Redstone. Plină de lavă și Illagers furioși, Fiery Forge găzduiește și un șef destul de mare și periculos.

Tabel de pradă: Cutlass, ciocan mare, arc de putere, arbaletă explozivă, poștă întărită, armură cu plăci, armură de mercenar, armură întunecată, poștă de cântare. Recompense artefacte: Amuletă din piele de fier, vindecător de suflet, totem al regenerării, tolbă în flăcări.

Săli înalte

Sursa: Windows Central

Highblock Halls este castelul Arch-Illagers, înghesuit cu slujitorii săi Illager, îmbrăcați acum cu armuri grele și scuturi uriașe. Are, de asemenea, o „Închisoare uitată” ascunsă, care este destul de sinistră, accesibilă lângă intrare pe unele spawns de hărți, în spatele unei uși ascunse descuiate de un comutator secret la baza unor scări, așa că fii atent!

Tabel de pradă: Mace, Topor, Powerbow, Arbaleta rapidă, Arbaleta împrăștiată, Armură de gardă, Armură sufletească. Recompense artefacte: Săgeată cu focuri de artificii, pene ușoare, ciupercă cu capac de moarte, medalion de dragoste.

Underhalls

Sursa: Windows Central

Underhalls este un nivel secret în afara Highblock Halls. Sunt pivnițele și catacombele castelului, pline de gloate de strigoi, sperii înfricoșătoare și un nivel de închisoare bântuit înfricoșător.

Tabel de pradă: Lance, buzdugan, ciocan mare, arc de putere, arbaleta explozivă, armură întunecată, armură sufletească. Recompense artefacte: Săgeată cu focuri de artificii, amuletă din piele de fier, medalion de dragoste, totem al scuturilor.

Obsidian Pinnacle

Sursa: Windows Central

Nivelul final (din câte știm... acest joc este plin de secrete), Obsidian Pinnacle este eșaloanele superioare ale castelului Arch-Illager. Pe măsură ce urcați pe turnurile castelului, vă veți confrunta cu însuși Arch-Illager la sfârșit, așa că veniți pregătiți.

Tabel de pradă: Katana, Claymore, Marele Ciocan, Arbaleta, Arbaleta grea, Arbaleta sufletului, Roba de evocare, Armura sumbra. Recompense artefacte: Manta fantomă, pulbere de șoc, grâu minunat, paratrăsnet.

Nivelul vacii secrete

Minecraft Dungeons are și un nivel super secret de vacă, în omagiu Diablo II. Consultați ghidul video de mai sus despre cum să îl accesați sau mergeți aici pentru versiunea scrisă.

Deblochează nivelul de vaca secretă din Minecraft Dungeons

Zonele viitoare?

Sursa: Microsoft

Harta lumii are o varietate de alte locații, inclusiv temple, cetăți, munți, mlaștini și practic orice alt biom din Minecraft pe care ți-l poți imagina. Este de la sine înțeles că într-o zi, am putea chiar să vedem Nether sau The End descrise și în Minecraft Dungeons. Cerul este cu adevărat limita a ceea ce pot adăuga ei și abia așteptăm să aflăm mai multe despre ce urmează. Un anunț DLC de pe harta lumii se referă și la aventurile „Insulei” care vor veni într-un viitor DLC, așa că poate și pirații?!

 • Tot ce știm despre Minecraft Dungeons DLC „Creeping Winter“
 • Tot ce știm despre Minecraft Dungeons DLC „Jungle Awakens”

Minecraft Dungeons

Principal

 • Deblochează toate nivelurile Minecraft Dungeons
 • Toate echipamentele unice pentru Minecraft Dungeons
 • Toate armele Minecraft Dungeons
 • Toate armurile Minecraft Dungeons
 • Toți dușmanii Minecraft Dungeons
 • Cele mai bune versiuni Minecraft Dungeons

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here