Lista de erori cunoscute din Minecraft Dungeons și probleme de lansare

Sursa: Microsoft

Microsoft a lansat Minecraft Dungeons, cea mai recentă expansiune a francizei de succes de construcție de blocuri, explorând acum o experiență de crawling în temnițe. Fundațiile pentru jocurile de rol de acțiune urmează un șablon similar cu titlurile precum Diablo, cu un impuls spre a explora și un proces continuu pentru pradă. Dungeons se dovedește deja atât accesibil, cât și provocator prin ofertele de lansare, disponibile pe Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch și PC.

În timp ce Minecraft Dungeons se lansează într-o stare relativ elegantă - ajutată de o mică întârziere la începutul acestui an - jocul nu este lipsit de probleme. Ca orice versiune nouă, jucătorii se pot confrunta cu o mână de erori și probleme cunoscute (și necunoscute) pe toate cele patru platforme la lansare. Mai jos urmează fiecare eroare, eroare și problemă curentă de lansare Minecraft Dungeons.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

raporta erori din Minecraft Dungeons aici.

Erori, probleme și erori din Minecraft Dungeons

Sursa: Microsoft

Cu Minecraft Dungeons acum disponibil, unii jucători pot avea sughițuri neșteptate în timp ce încerca să joace. Am rezolvat cele mai comune erori și care afectează Dungeons astăzi.

Eroare „Proprietatea jocului nu a fost stabilită” pe computer

Minecraft Dungeons a fost lansat acum, dar unii jucători rămân în imposibilitatea de a accesa jocul, în principal pe PC. Eroarea rampantă „Proprietatea jocului nu este stabilită” a apărut pentru mulți, aparent cauzată de sau eroare de licență legată de Xbox Live. „Ne pare rău, nu se pare că de a cumpăra Minecraft Dungeons în acest cont”, se arată în notificarea din joc. "Asigurați-vă că sunteți conectat la contul Xbox Live corect și raportați jocul."

Mesajul de eroare a stârnit frustrare justificată pentru unii jucători, blocând accesul la joc în primele ore de la lansare. Dezvoltatorul Minecraft Dungeons, Mojang Studios, a recunoscut problema cu lucrările la o remediere în curs.

Jocul încrucișat Minecraft Dungeons nu funcționează

Nu ești doar tu — jocul încrucișat Minecraft Dungeons nu funcționează la lansare. Deși Mojang s-a angajat să accepte jocul încrucișat pentru Dungeons, intenționează să ofere funcția „în viitorul apropiat” printr-o actualizare gratuită pentru toate platformele. La fel ca Vanilla Minecraft, toate platformele vor juca împreună la o dată ulterioară.

Alte erori și probleme Minecraft Dungeons

Sursa: Microsoft

Dezvoltatorul, Mojang, a oferit și o prezentare generală a erorilor cunoscute în prezent în Minecraft Dungeons la lansare. Aceste probleme sunt prezente cu versiunea 1.1.1.0, disponibil din ziua lansării.

 • Clonarea și apoi ștergerea caracterelor pot afecta inventarul altor personaje, ștergându-le. Evitați clonarea caracterelor deocamdată.
 • O prăbuși poate apărea în locală atunci când P2 încearcă să se alăture jocului folosind un cont de invitație
 • Jucătorii pot întâlni un ecran de încărcare infinit după ce s-au alăturat sesiuni multiplayer a altui jucător după reconectarea serviciilor Xbox Live în timp ce se află într-o stare suspendată în timpul jocului singleplayer
 • Jucătorii dintr-o sesiune online nu li se afișează uneori ecranul cu recompense după finalizarea unei misiuni și nu li se oferă o recompensă
 • Jucătorii care nu sunt prieteni nu aparțin într-o sesiune multiplayer online găzduită de un prieten comun
 • Efectele sonore fulgerătoare și electrificate nu sunt afectate de setările de volum SFX
 • Este posibil ca numărul de jucători să fie într-o sesiune online pe ecranul Prieteni să nu arate numărul corect de jucători

De asemenea, vedem o mică listă de erori și probleme specifice platformei, care pot afecta jucătorii de pe anumite console sau sisteme de jocuri.

 • Jucătorii Windows nu pot să se alăture sesiunilor multiplayer prin Bara de jocuri
 • O blocare poate apărea pe Xbox One la scurt timp după reluarea jocului din modul de așteptare în timpul unui ecran de încărcare
 • Pe interfața cu utilizatorul sunt afișate solicită incorect pentru butoane atunci când utilizați un singur Joy-Con în cooperare locală pe Nintendo Switch
 • Solicitările butoanelor comută uneori între tastatură și gamepad atunci când joci pe PC cu ambele intrări atașate

Vom continua să actualizăm această listă în zilele următoare, pe măsură ce apar noi erori și sosesc remedieri. Întâmpinați această problemă care nu este inclusă în listă? Anunțați-ne în secțiunea de comentarii de mai jos.

Minecraft devine RPG complet

Minecraft Dungeons

Minecraft crește și întinde mâna.

Minecraft Dungeons este următoarea saga din povestea lui Minecraft și se pare că Mojang și Microsoft mai ies din parc. Minecraft Dungeons combină lumea familiară în care am crescut cu o injecție de Diablo, o mulțime de distracție. Disponibil pe fiecare platformă pe care te afli, la un preț ridicol de atractiv, ce nu e de iubit?

 • 20 USD la Microsoft (PC)
 • 20 USD la Microsoft (Xbox One)

Minecraft Dungeons

Principal

 • Deblochează toate nivelurile Minecraft Dungeons
 • Toate echipamentele unice pentru Minecraft Dungeons
 • Toate armele Minecraft Dungeons
 • Toate armurile Minecraft Dungeons
 • Toți dușmanii Minecraft Dungeons
 • Cele mai bune versiuni Minecraft Dungeons

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here