Lista abilităților și abilităților artefactelor Minecraft Dungeons

Sursa: Microsoft / Mojang

Minecraft Dungeons este un dungeon crawler de la Mojang, care prezintă asemănări cu Diablo și alte celebre acțiuni RPG dungeon crawler. Minecraft Dungeons este plasat în aceeași lume blocată ca și jocul de bază, cu mulți monștri și creaturi familiare care revin, deși cu un sistem de abilități complet nou, care vă permite să vă personalizați stilul de joc după cum credeți de cuviință.

Iată toate artefactele pe care le-am găsit acum în joc.

Minecraft Dungeons

Principal

  • Deblochează toate nivelurile Minecraft Dungeons
  • Toate echipamentele unice pentru Minecraft Dungeons
  • Toate armele Minecraft Dungeons
  • Toate armurile Minecraft Dungeons
  • Toți dușmanii Minecraft Dungeons
  • Cele mai bune versiuni Minecraft Dungeons

Dar stai, ce sunt artefactele exacte?

Abilități sunt abilități active pe care să le poată echipa, pe baza obiectelor și artefactelor pe care să le colecteze de-a lungul jocului. Au puncte forte diferite și le puteți obține pe altele mai puternice pe măsură ce treci prin nivelurile de dificultate mai înalte de-a lungul jocului. Adesea, jocul vă va spune că le puteți obține ca recompensă pentru trecerea unui nivel într-o anumită dificultate și le puteți găsi cheltuind la comerciantul de artefacte din tabară dvs.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Anumite armuri și descântece unice pe care să le obțineți în etapele ulterioare ale jocului și nivelurile de dificultate superioare pot, în mod direct și indirect, să vă avantajeze și artefactele, scăzând timpii de răcire sau sporind Sufletele adunate cu această putere unele abilități.

Pene ușoare

Sursa: Windows Central

Light Feather practic vă oferă o aruncare suplimentară de eschivare, cu excepția faptului că va uimi și un inamic din apropierea dvs. în timp ce vă mișcați.

Aceasta este o abilitate ideala de utilizare pentru un personaj care este mai putin defensiv din punct de vedere fizic, oferindu-va un mecanism de evadare daca jucati ceva mai variat sau mai zdruncinat, cum ar fi un asasin care mânuieste secera.

Acesta ar putea fi, de asemenea, un instrument bun de folosit ca un dispozitiv de închidere a golului pentru un berzerker sau un războinic.

Corn de vânt

Sursa: Windows Central

Cornul de vânt este o abilitate absurdă de puternică care dobândește pe toți inamicii din jurul tău la o distanță considerabilă.

La fel ca Pena luminoasă, aceasta este o altă opțiune bună pentru personajele la distanță care ar putea dori să țină inamicii departe de ei.

Chiar și pentru atacatorii corp la corp, acest lucru ar putea fi bun și pentru a gestiona grupuri mari de mafioți sau pentru a îndepărta un Creeper sau doi supărați de tine sau de un aliat.

Tolbă în flăcări

Sursa: Windows Central

Unul pentru arcași, acesta va adăuga foc la următoarele lovituri de săgeți, producând daune în timp.

Aceasta este o abilitate grozava pentru a te lupta cu mini-șefii și șefii mari, care te pot ține la curent cu mecanica lor. Trage câteva săgeți de foc pentru a aprinde ținta, apoi continuă să te miști pentru a evita daune suplimentare.

Undiță

Sursa: Windows Central

Proiectat anterior pentru weekenduri relaxante lângă lac, această umilă nu este acum un instrument al morții, reutilizat în lupta împotriva Arch Illager.

O schimbare rapidă a acestei arme va trage o mulțime spre tine și o va uimi pentru o ucidere rapidă. Acest lucru este util pentru jucătorii corp la corp care doresc să împiedice mafioții la distanță să fugă.

Ciuperca Capului Morții

Sursa: Windows Central

Death Cap Mushroom este o putere care vă oferă o creștere a vitezei de atac și de mișcare cu un timp de răcire destul de mare la nivelul de bază.

Acest lucru este ideal pentru a pomeni într-un pic pentru personajele orientate spre corp la corp, pentru a lupta împotriva gloatelor mai dure sau a mulțimilor de inamici.

Împreună cu arme rapide precum Secerele sau Pumnalele, Ciuperca Capului Morții poartă cu adevărat numele, creând o serie de lovituri rapide.

Os gustos

Sursa: Windows Central

Tasty Bone cheamă un însoțitor lup de încredere să lupte alături de tine și să ia agro de la mafiote până la moare (nu-l lăsa să moară!)

Cu câte elementul este mai înalt, cu atât va provoca mai multe daune. De asemenea, îl puteți asigura anumite abilități care oferă putere aliaților, deoarece jocul recunoaște cățelul ca un personal prietenos. Țințirea gloatelor cu arcul vânătorului vă permite să direcționați și atacurile lupului și puteți echipa până la trei dintre ele! Din păcate, nu poți să-l mângâi totuși.

Săgeată cu foci de artificii

Sursa: Windows Central

Săgeata cu foc de artificii atașează un exploziv la slotul dvs. la distanță, permițându-vă să provocați daune sporite și răsturnare într-o zonă mare de efect la câteva zeci de secunde.

Acest lucru se stivuiește și cu descântece cu arc, permițându-vă să trageți mai multe rachete simultan, de exemplu.

De asemenea, funcționează bine cu alte descântece explozive și cu orice vă ajutați să poziționați mai ușor mafioții, cum ar fi vraja Gravitație.

Cizme de rapiditate

Sursa: Windows Central

Acest lucru vă oferă o scurtă creștere a vitezei la o răcire fixă, permițându-vă să scapați de probleme într-o clipită.

Acest lucru este grozav pentru orice stil de joc. Atacatorii corp la corp îl pot folosi pentru a închide golurile cu inamicii la distanță, în timp ce stilurile de joc la distanță îl pot folosi pentru a scăpa de roiurile de Creepers furioase.

Aceasta este o opțiune grozavă pentru orice jucător, dar Ghost Cloak (mai jos) este, fără îndoială, o opțiune mai puternică, poate oferi viteză în timp ce oferă și trece.

Corupt Beacon

Sursa: Windows Central

The Corrupted Be con este o rază a morții care se comută încărcată de Suflete, pe care să-l aibe din înfrângerea monștrilor (sau finalul unuia dintre obiectele jocului care acordă sufletelor lovite).)

Corupted Beacon face daune nebunești și are o gamă infinită, dar drenează Sufletele foarte repede. Acest lucru este grozav pentru versiunile în stil vrăjitor care se concentrează pe adunarea sufletelor.

Manta fantomă

Sursa: Windows Central

Ghost Cloak este un instrument de apărare care te lasă să dispari pentru câteva secunde, cu viteză crescută și o oarecare rezistență la daune.

Acesta este un artefact grozav de ales pentru construcții spongioase pentru personaje precum necinstiți, arcași și vrăjitori, care ar putea avea nevoie de instrumente de evadare rapidă. De asemenea, poate fi util pentru a vă ajuta să reduceți decalajul cu un atacator la distanță, deoarece vă permite să treceți prin mafiote atunci când îl utilizați. De asemenea, vă permite să treceți prin zidurile urate ale Geomancer, care vă puteți salva viața în dificultăți mai mari.

Trusa Golem

Nu am primit încă în joc pentru noi, dar setul Golem este exact așa cum pare: vă permiteți să generați un Golem de fier sub comanda dvs. din jocul de bază!

Împreună cu arme precum Arcul vânătorului, care vă permite să comandați creaturi invocate, aceasta este o opțiune excelentă pentru a construi în stilul invocatorului.

Gong al Slăbirii

Gong-ul Slăbirii produce o zonă de efect care reduce daunele cauzate de mafioții din apropiere. Aceasta este o alegere bună pentru un suport orientat spre corp la corp în stil "Șaman", construit pentru a merge împreună cu unele dintre totemurile jocului.

Secerator

Sursa: Windows Central

The Harvester este o carte înfricoșătoare care vă stimulează adunarea sufletului, conținând în același timp sau putere ascunsă destul de impresionantă.

Contorul de suflet se încarcă cu fiecare gloată pe care o ucizi și poți folosi Harvester pentru a declanșa apoi sau explozie mare la picioarele tale, provocând o cantitate masivă de daune.

Epuizează sufletele foarte repede, dar poate fi un instrument bun pentru o construcție de suflet orientată spre corp la corp.

Amulet de piele de fier

Sursa: Windows Central

Amuleta Iron Hide oferă un impuls defensiv mare pe o perioadă de răcire destul de lungă.

Aceasta este o alegere foarte valoroasă pentru orice atacator orientat spre corp la corp, mai ales în dificultățile mai mari când mob-urile fac daune foarte mari. Dacă ar trebui să jucați ca un războinic sfânt sau un berzerker, ar trebui să luați în considerare unul dintre acestea pentru arsenalul dvs.

Paratrăsnet

Sursa: Windows Central

Parafulgerul este un toiag alimentat de suflet care invocă un fulger mare asupra unei gloate vizate, aterizează după aproximativ o secundă sau cam așa ceva.

Raza exploziei poate fi văzută în jurul mafiei și poate lovi mai multe ținte într-o zonă mică de efect.

Aceasta este o abilitate grozavă pentru oricine dorește un stil de joc de tip Vrăjitor sau Battlemage.

Medalionul dragostei

Sursa: Windows Central

Medalionul Iubirii este un artefact puternic pe care jucătorii îl pot folosi pentru a transforma mafii împotriva aliaților lor.

Perioada de răcire este destul de lungă la 30 de secunde, dar asociată cu un echipament care reduce timpii de răcire ale artefactului, cum ar fi unele dintre seturile în stil Vrăjitor, îl pot reduce.

Aceasta poate fi o abilitate puternică defensivă și ofensivă, îndepărtând inamicii atacatori și întorcându-i împotriva dușmanilor tăiați. Re achiziționează că nu funcționează pe mafioți de tip șef.

Pulbere de șoc

Sursa: Windows Central

Shock Powder este ceea ce veți dori să utilizați ca atacator corp la corp cu armuri ușoare, cum ar fi un jucător de tip rogue sau de tip berzerker.

Shock Powder creează un nor mare, uimind toți mafioții din apropiere pentru o perioadă semnificativă de timp. Dacă ești un personaj puțin slăbănog, acesta este un instrument grozav pentru a-i ține nemișcați pe mafioți în timp ce îi lovești sau scapi rapid. Re achiziționează că nu funcționează pe șefi sau chiar pe mini-șefi, totuși (am aflat pe calea grea).

Vindecător de suflet

Vindecătorul de suflet este un medalion care oferă o vindecare considerabilă unui membru al grupului tău (inclusiv ție) cu cea mai scăzută sănătate. Este alimentat de Souls și, cu o bară Soul plină, puteți arunca de trei până la patru ori înainte de a rula gol.

Vindecarea în sine are, de asemenea, un pic de timp de călătorie și un interval minim, așa că asigurați-vă că tovarășii dvs. voi amintesc să stea lângă tine dacă vor să vină.

Torment Quiver

Sursa: Windows Central

Torment Quiver este o abilitate distractivă de artefact care oferă spre construcții orientate spre sufletul niște capacități la distanță serioasă impresionantă.

Când activați Torment Quiver, obțineți trei săgeți care pot trece prin pereți, care, de asemenea, dobândesc gloatele. Abilitatea se stivuiește cu orice vrajă săgeată pe care o ai și tu. O construcție pe care o foloseam mi-a oferit o șansă la lovitură de a obține un triplu crit, iar o altă vrajă mi-a oferit șansa de a trage cinci săgeți pe o răză. Folosind tolba de chin, trimiteam efectiv valori lente de moarte care au trecut prin grupuri mari de gloate.

Totem al Regenerării

Sursa: Windows Central

Totemul regenerării este un artefact suport care vă permite să creați o zonă de regenerare pasivă a sănătății, așa cum sugerează și numele.

Vindecarea în sine nu pare deosebit de puternică și poate fi necesar să fie asociată cu alte abilități de sprijin sau descântece unice pentru a străluci cu adevărat.

Există unele articole și seturi de armură în joc care oferă aure pasive, iar acest Totem poate fi bun de adunat cu furtul de viață și alte vrăjitori de sănătate regenerativă.

Totem al scuturilor

Sursa: Windows Central

Similar cu Totemul Regenerării, Totemul Scutului creează o bulă magică care te poate proteja pe tine și pe aliații tăi.

Totemul scuturilor deviază proiectilele, ceea ce poate fi deosebit de util în unele dintre nivelurile ulterioare, când Illagerii care mânuiesc arbalete apar în roiuri mari. Au durut!

Totem al protectiei sufletului

De fapt, nu am găsit încă în joc, dar creează o aură atunci când lovește pământul, împiedicând aliații tăi să sufere de o dragoste ucigașă pentru toată durata. Vom adăuga mai multe detalii aici când vom ajunge să-l încercăm noi înșine.

Minunat Grâu

Sursa: Windows Central

Grâul este într-adevăr minunat, deoarece minunat vă permite să depuneți icre o lamă!

Llamele provoacă daune la distanță, scuipă la orice și tot ce văd ostil. el chiar să echipați trei dintre deodată, pentru un haos maxim de lamă. Construcțiile care sporesc daunele animalelor de companie sau îmbunătățesc țintirea animalelor de companie vor beneficia cel mai mult de pe urma prietenilor lame.

Smash And Grab

Minecraft Dungeons

Minecraft și Diablo fac o pereche ideală

Minecraft Dungeons ia tot ce este mai bun din Minecraft și Diablo și le zdrobește împreună cu o doză sănătoasă de bunătate RPG de acțiune. Se așteaptă lansarea pe 26 mai și ar trebui să fie pe radar.

  • 20 USD la Best Buy (Xbox One)
  • 20 USD la Best Buy (Windows 10)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here