Lista vehiculelor Halo Infinite

Sursa: Xbox Game Studios (captură de ecran)

Jocurile Halo sunt întotdeauna despre cutia de nisip, pline cu diferite lucruri, cum ar fi vehicule cu care să te joci. Următorul titlu al 343 Industries Halo Infinite nu face excepție, cu un număr de vehicule care se întorc. Ținem evidență vehicul vehicul pe care îl cunoaștem până acum, pe care jucătorii, atât din campanie, cât și din lista de hărți însoțitoare din suita multiplayer gratuită.

Lista vehiculelor Halo Infinite

Merită să rechiziționați că Halo Infinite este construit ca platformă, ceea ce înseamnă că după lansare vor exista diferite sezoane care vor aduce conținut nou. Pe lângă listele de arme și varietatea de echipamente, este corect să nu așteptăm ca noi vehicule să fie introduse în timp.

Banshee

Sursa: Xbox Game Studios

Banshee-urile care domină flota locală de ocupație Banished au fost complet optimizate pentru a crește armura și durabilitatea luptei, dar și pentru a menține aptitudinile de bază ale șasiului de bază.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Banshee este un vehicul aerian care a fost folosit de jucători de la Halo: Combat Evolved. Este extrem de manevrabil, capabil să-și mărească viteza și să facă răsturnări și rostogolire. În mod unic, Banshee este echipat cu două pistoale: un tun cu plasmă rotativă precum Ghost și un tun „greu” Fuel Rod Cannon pentru țintirea vehiculelor.

Chopper

Sursa: Xbox Game Studios

Cunoașterea comună a șase clanuri disparate a contribuit la designul rafinat și impunător Chopper care pătrunde acum în rândurile Banished. Puterea sa brută de foc și locomoția viscerală oferă pentru instrumentul perfect atât pentru încălca, cât și pentru a demoraliza orice preț inamic.

Brute Chopper revine, acum în aromă Banished. Acest vehicul a apărut pentru prima dată în Halo 3, dar în afară de apariția în Halo Wars, nu a făcut parte din lista de vehicule Halo până acum. Armura frontală protejează șoferul, făcându-l perfect pentru viraje strânse și ucidere brutală a vehiculelor.

Fantomă

Sursa: Xbox Game Studios

Rapid de produs și ușor de întreținut și optimizat, AV-49 a cunoscut o utilizare extinsă pe scară largă în medii și scenarii în care versatilitatea și operațiunile cu profil redus sunt la o primă.

Ghost a fost în fiecare joc Halo de la Halo: Combat Evolved în 2001. Este un vehicul ușor, extrem de manevrabil. Nu este cel mai puternic blindat și nici nu are cele mai mari arme, dar este extrem de rapid. Această versiune este o variantă Banished, cu un front voluminos capabil să lovească inamicii pe teren.

Gungoose

Aceasta este o variantă a Mongoose care are mitraliere gemene legate în față. Este incredibil de ușor, dar un șofer priceput poate rămâne în fața focului inamic în timp ce provoacă daune. Natura ușoară a acestuia face ca o ucide prin ucidere din culpă să fie dificilă, dar nu imposibilă.

Mangustă

Mongoose a fost introdus cu Halo 3 ca un ATV ușor, care poate fugi pe câmpul de luptă. Are spațiu pentru transportul unui prieten, așa că munca inteligentă în echipă îl poate transforma într-o platformă de arme grele cu tun de sticlă. Șoferul și călărețul sunt expuși, totuși, iar Mangusta nu va rezista la puterea de foc susținută.

Razorback

Sursa: Xbox Game Studios

Inițial, o ramură specializată a Warthog-ului tradițional, cel mai recent model Razorback este rezultatul unui studiu de design robust care a încorporat învățările din programele de testare riguroase pe mai multe lumi practic neexplorate. Chiar și fără sisteme de arme la bord instalate, designul blindat și capacitatea crescută de încărcare utilă fac din Razorback sau opțiune la fel de viabilă pe luptă, alături de vărul său prezent, mai omniprezent.

Razorback este o nouă variantă a Warthog, deși este similar cu versiunea de transport de trupe a vehiculului care a fost în Halo 3. În plus față de spațiu evident suplimentar pentru pasageri, este mai puternic blindat, ceea ce înseamnă că nu va fi la fel de predispus să devină o minge de foc scurtă și superbă ca Warthog obișnuit.

Rocket Warthog

Sursa: Xbox Game Studios (captură de ecran)

Rocket Warthog se explică, sincer, de la sine. Este un Warthog obișnuit cu trei spartani, cu excepția faptului că acum, mitraliera din spate a fost înlocuită cu lansată de rachete duble. Este mai puțin precis, dar mai predis să reducă inamicii în cratere mocnitoare.

Scorpion

Sursa: Xbox Game Studios (captură de ecran)

Scorpionul este tancul emblematic Halo. Dispune de câteva zeci de tone de armură și un tun greu, așa că este capabil să supraviețuiască loviturilor de rachetă și să transforme orice mai ușor decât alt tanc în zgură topită. Din motive evidente, este de obicei disponibil numai în modurile Big Team Battle pe hărți mai mari.

Warthog

Sursa: Xbox Game Studios (captură de ecran)

Warthog este poate cel mai emblematic vehicul din toată franciza Halo. Un vehicul ușor blindat, cu o mitralieră și un scaun pentru pasager, este bun pentru cercetători, înfruntări de infanterie, furați un steag de la inamic sau tăiați Grunts. Nu excelează la nicio sarcină anume, dar este destul de solid la orice, făcându-l o alegere solidă din practic orice.

Viespe

Sursa: Xbox Game Studios

Rapid de produs și ușor de întreținut și optimizat, AV-49 a cunoscut o utilizare extinsă pe scară largă în medii și scenarii în care versatilitatea și operațiunile cu profil redus sunt la o primă.

Viespa este un vehicul aerian UNSC inclus pentru prima dată în Halo 5: Guardians. Spre deosebire de Hornet din Halo 3, acesta include scuturi ușoare, ceea ce îl face puțin mai protejat de focul cu arme de calibru mic.

Wraith

Un tanc Covenant introdus în Halo: Combat Evolved și jucabil joc cu Halo 2, Wraith este o platformă puternică blindată cu un tun cu mortar cu plasmă arcuită. Necesita fotografii mai atente decât Scorpionul, dar datorită exploziei arcului, poate ajunge și în spatele acoperișului.

Urmeaza

Halo Infinite este setat să fie disponibil la un moment dat în vacanța 2021 pe Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One și PC. precomanda Halo Infinite chiar acum, deși recumpărați că, la fel ca toate jocurile originale Xbox, se va lansa și în Xbox Game Pass.

Următoarea aventură din saga

Halo Infinit

O nouă mare călătorie vă așteaptă

Halo Infinite este, de departe, cel mai mare joc Xbox al anului, oferind o gamă largă de hărți cu care jucătorii pot păși în mod multiplayer, de la Arena clasică la Big Team Battle.

  • 60 USD pe Amazon
  • Vezi la Microsoft
  • 60 USD la Best Buy
  • Vezi pe Steam

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament.

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri de mai multe ori. Asta înseamnă acces la jocuri, cu mai multe adăugate tot timpul, pentru un singur abonament lunar.

  • De la 1 USD/lună la Microsoft
  • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
  • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here