Lista de hărți multiplayer Halo Infinite

Sursa: Xbox Game Studios

Viitorul Halo Infinite al 343 Industries promite să ofere o suită multiplayer epică, cu moduri de noi și care revin și hărți pe care jucătorii să le exploreze. Ca atare, urmărim toate hărțile despre care știm acum, astfel încât jucătorii să poată fi siguri unde vor petrece timpul online în ceea ce ar putea fi unul dintre cele mai bune jocuri Xbox disponibile. Iată lista completă a hărților din Halo Infinite, așa cum a fost anunțat până acum.

Lista hărților din Halo Infinite

Până acum, știm despre cinci hărți în Halo Infinite, trei dintre care 343 Industries le-a scos pentru testare publică în testul beta pentru multiplayer Halo Infinite. Se așteaptă ca cele două existente să apară în testele viitoare în jurul modului său Big Team Battle (BTB), recent renovat cu suport pentru meciuri pentru 24 de jucători.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Bazar

Sursa: Xbox Game Studios

Planul protectoratului est-african de a reconstrui nucleul urban sticlat din Mombasa a fost ambițios și costisitor, dar investiția în Proiectul Rebirth din partea UEG și a activității UNSC la Excesiunea Voi din apropiere a revitalizat unele secțiuni ale metropolei.

Una dintre cele trei hărți incluse în prima previzualizare tehnică, Bazaar este plasată în loc ca o parte a campaniei Halo 2. Din experiența noastră, piața arenă de luptă haotică și contestată, cu un lansator de rachetă SPNKr disponibil pentru a provoca daune grave. Senzorii de amenințări strălucesc și aici, cu o rețea densă de camere care flanchează de fiecare parte a pieței, ceea ce face esențială înțelegerea locației inamicilor.

Behemoth

Sursa: Xbox Game Studios

A supraviețuit timp de o sută de milenii, dar acest inel încă păstrează secrete încă necunoscute.

Behemoth este o hartă mai mare, potrivită pentru angajamente masive în Big Team Battle. Numeroase vehicule, cum ar fi Ghost, Warthog și noi avioane Wasp, sunt toate prezente, formând un nisip mortal atunci când sunt combinate cu arme periculoase, cum ar fi uciderea cu o lovitură, Warthog-flipping Skewer.

Fragmentare

Sursa: Xbox Game Studios

Acum, mai mult ca niciodată, suprafața senină a instalației 07 infirmă o tensiune și un conflict mai profund.

Fragmentarea este o altă hartă mai mare. Arhitectura, terenul și aspectul general de bază pentru a face un fel de succesor spiritual al Valhallei din Halo 3. Warthog, Banshee și Wasp au fost toate văzute aici în trailere de pre-lansare, alături de o nouă armă Brute numită Stalker.

Foc viu

Sursa: Xbox Game Studios

Instructorii de la Avery J. Academia de Științe Militare Johnson se asigură că spartanii sunt pregătiți pentru orice provocare pe care să le arunce sau galaxie ostilă.

Fiind prima dată jucătorilor în testare, Live Fire prezintă multe căi mai mici și mai multe apariții Drop Shield, permițând ca puncte de sufocare să se dezvolte pe hartă. O pușcă de lunetist și o frigărui se alternează în mijloc, aproape de un punct de observație înalt, cu vizibilitate ridicată. This vizibilitate merge însă în ambele sensuri. Cunoașterea locațiilor de apariție a armelor este cheia pentru controlul acestei hărți, la fel și mișcarea constantă, având în vedere diferite căi înguste și spații deschise.

REÎNCĂRCĂ

Sursa: Xbox Game Studios

Facilități de infrastructură a resurselor, cum ar fi cele conduse de divizia hidroelectrică a Axys, ajuta la menținerea rețelelor energetice stabile pentru lumini coloniilor din UEG.

A doua hartă testată de jucători selectați pentru prima previzualizare tehnică, Recharge se referă la verticalitate. This hartă a fost practic făcută pentru a arăta Grappleshot-ul, cu margini abundente de care jucătorii să le apuce și să le folosească în flancarea adversarilor. Există, de asemenea, o apariție alternativă Gravity Hammer și Energy Sword, în funcție de varianta hărții. Folosind fizica jocului, jucătorii inteligenți pot aduce această armă la ei din soclu cu o aruncare de grenadă cu plasmă bine plasată sau un grappleshot.

Platformă de creștere

Halo Infinite va continua să crească în timp, cu mai multe hărți adăugate după lansare. De asemenea, vor exista o varietate de arme, vehicule și o serie de echipamente din care jucătorii pot alege, care se pot schimba, de asemenea, pe măsură ce unele sunt introduse în sandbox în secțiunile următoare.

Progresul este obținut prin diferite Passe de luptă de-a lungul diferitelor sezoane, dar nu este echipă de a fi pierdut. 343 Industries confirmă fiecare Halo Infinite Battle Pass va fi întotdeauna disponibil în joc, iar jucătorii care pot alege să-și pună experiența pe primul loc, astfel încât să nu pierzi sau mulțime de produse cosmetice cool.

Halo Infinite este programat să se lanseze la un moment dat în vacanța 2021 pentru Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One și PC. Partea multiplayer a jocului este complet gratuit pe toate platformele și acceptă 120 FPS pe Xbox Series X.

Următoarea aventură din saga

Halo Infinit

O nouă mare călătorie vă așteaptă

Halo Infinite este, de departe, cel mai mare joc Xbox al anului, oferind o gamă largă de hărți cu care jucătorii pot păși în mod multiplayer, de la Arena clasică la Big Team Battle.

  • 60 USD pe Amazon
  • Vezi la Microsoft
  • 60 USD la Best Buy
  • Vezi pe Steam

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament.

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri de mai multe ori. Asta înseamnă acces la jocuri, cu mai multe adăugate tot timpul, pentru un singur abonament lunar.

  • De la 1 USD/lună la Microsoft
  • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
  • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here