Lista locurilor de muncă din Final Fantasy 14 (FFXIV)

Sursa: Square Enix

Tărâmul Eorzeei este plin de tot felul de fiare și răufăcători care caută să distrugă rasele oamenilor. Acestea includ Beastmen sălbatici care pot chema Primals asemănătoare zeilor pentru a distruge pământul prin ploaie și tiranicul Imperiu Garlean care urmărește să cucerească țara cu mașinile lor avansate de război Magitek. Cu și mai mulți dușmani la orizont în viitoarea expansiune Final Fantasy XIV: Endwalker, Eorzea are nevoie de eroi ca tine pentru a o salva.

Înainte de a te lupta cu Imperiul Garlean și Primals, va trebui să alegi o armă și o slujbă în cauză cu care să te lupți. Există multe locuri de muncă în Final Fantasy XIV, fiecare având un rol specific de îndeplinire în timpul unei lupte. Poate părea puțin copleșitor pentru un aventurier pentru prima dată să aleagă cu ce job să înceapă. Deci, o listă compilată a tuturor joburilor, cum să le deblocăm și să oferim o scurtă prezentare generală a ceea ce le face speciale.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Locuri de muncă în Final Fantasy XIV:

 • Clasă
 • Tancuri
 • Vindecătorii
 • DPS
  • DPS corp la corp
  • DPS fizic la distanță
  • Magic Ranged DPS
 • Limitat

Lista de locuri de muncă Final Fantasy XIV: elemente de bază ale clasei

Sursa: Square Enix

Când creați un personaj nou, puteți atribui o clasă de pornire după ce le-ați ales rasa. Acestea includ Gladiator, Marauder, Arcanist, Archer, Thaumaturge, Pugilist, Lancier și Conjurer. Cu toate acestea, clasa Rogue nu poate fi selectată atunci când se creează un personaj nou. Va trebui să ajungeți la Nivelul 10 cu orice clasă, să deblocați funcția Armory și să vorbiți cu Lonwoerd în Limsa Lominsa pentru a debloca clasa Rogue.

oferă breslele care deblochează celelalte clase în următoarele orașe, dacă decideți să urmați alte locuri de muncă de muncă, care deblochează conținutul jocului sunt marcate în albastru cu un simbol plus):

 • Limsa Lominsa: Arcanist, Marauder
 • Ul'dah: Pugilist, Gladiator, Taumaturg
 • Gridania: Conjuror, Lancer, Archer

Clasele sunt versiuni pentru începători ale unui job care vă învață cum să folosiți abilități și rotații combinate. Odată ce ați atins nivelul 30 într-o clasă, veți obține oportunitatea de a-și debloca jobul asociat și abilități avansate pe care le-ați pus. Există, de asemenea, unele locuri de muncă pe care le puteți debloca mai târziu, pur și simplu ridicând orice job la un anumit nivel.

Cea mai tare parte despre cursuri și joburi în Final Fantasy XIV este că personajul tău nu este blocat la o singură clasă/loc de muncă. comuta liber între ele atâta timp cât timp o clasă/un loc de muncă de bloc și trebuie să ar trebui să inventar. Acest lucru face ca tu să nu fii nevoit să crezi personaje noi dacă vrei să încerci un nou loc de muncă.

Joburile din Final Fantasy XIV sunt împărțite în trei roluri: Tank, Healer, DPS. Fiecare membru al partidului trebuie să îndeplinească aceste roluri pentru a depăși provocările și pentru a salva Eorzea de la moartea iminentă. Există, de asemenea, un rol patrulea, „Limited”, pentru joburile care nu se încadrează exact în categoriile Tank, Healer și DPS datorită mecanismelor și caracteristicilor lor unice de joc.

Lista de locuri de muncă Final Fantasy XIV: locuri de muncă în rezervor

Tancurile sunt apărătorii duri și fideli ai unei petreceri de aventuri. Tancurile sunt unul dintre cele importante ale unui grup, deoarece pot atrage atenția unuiamic departe de ații și pot rezista atacurilor care i-ar distruge instantaneu. Ele pot, de asemenea, să se repoziționeze acolo unde se confruntă un inamic și să permită joburilor DPS specializate în atacuri din spate pentru a crește producția de daune.

Paladin

Sursa: Square Enix

Jobul Paladin este exemplu de manual despre ceea ce înseamnă să fii Tanc. Ei combină priceperea marțială a săbiilor și scuturilor cu o singură mână cu puterea luminii sfinte de a-și vindeca membrii partidului și de a face dreptate răufăcătorilor. De exemplu, un paladin poate ridica o barieră uriașă numită Passage of Arms care reduce daunele primite pentru fiecare membru al partidului care stă în spatele ei. Partidul tău nu va avea de ce să se teamă când un Paladin puternic și capabil este alături de tine.

Dacă puteți urma calea unui Paladin, trebuie să ajungeți la Nivelul 30 ca Gladiator și să finalizați Misiunea Scenariului Principal „Managementul Silfelor” și Misiunea Gladiator „Revanșa”."

Războinic

Sursa: Square Enix

Războinicul este un maniac însetat de mânuire a toporului, care folosește furia pentru a lupta cu durerea și a tăia capetele. Războinicii sunt una dintre cele mai ofensive slujbe de tancuri care protejează partidul fiind un mare scut de carne furios. Au abilități care le permit să regenereze daunele cauzate și să le trimită înapoi inamicilor. La niveluri înalte, Războinicii pot activa buff-uri care acordă lovituri critice garantate și le permite să folosească cel mai puternic atac al lor, Fell Cleave, din nou și din nou, până când totul este mort.

Dacă vrei să-ți elimini furia ca Războinic, va trebui să ajungi la Nivelul 30 ca Marauder și să finalizezi Misiunea Scenariului Principal „Managementul Silfelor” și Misiunea Marauder „Mândrie și Datoria (Te vor duce de la Munte”. )."

Cavalerul intunecat

Sursa: Square Enix

În timp ce Paladinii folosesc puterea luminii pentru a-și proteja echipa, Cavalerul Întunecat folosește puterea întunericului pentru a-i proteja de rău. Cavalerii întunecați mânuiesc săbii uriașe și se bazează pe magia întunecată pentru a suge viața inamicilor lor și a-și vindeca rănile. La un moment dat, ei dobândesc capacitatea de a evoca un doppelganger îngrozitor al ei înși pentru a ajuta la răzbunare asupra dușmanilor lor.

Pentru a debloca Dark Knight, trebuie să cumpărați Final Fantasy XIV: Heavensward, să finalizați misiunea pentru scenariul principal „Before the Dawn” și să vorbiți cu cetățeanul Ishgardian din Ishgard pentru a începe linia de misiuni pentru Dark Knight. Cavalerul Întunecat nu necesită creșterea de nivel a vreunei clase sau locuri de muncă prealabile.

Spărgătorul de arme

Sursa: Square Enix

Gunbreaker este o slujbă de Tank ortodoxă inspirată de Squall din Final Fantasy VIII. Gunbreakers folosesc arme speciale care combină săbiile cu mecanismul de tragere al unei arme numite Gunblade. Pistolele nu trag gloanțe; în schimb, muniția lor impregnată de magic activează atacuri explozive corp la corp și bariere magice atunci când apăsați pe trăgaci. Dacă vrei să fii Tank în timp ce ai rezultatul daunelor unui job DPS sau dacă ești fan Final Fantasy VIII, îți va plăcea să arunci în aer inamicii ca Gunbreaker.

Pentru a debloca Gunbreaker, trebuie să deții Final Fantasy XIV: Shadowbringers, să ajungi la nivelul 60 cu orice slujbă și să vorbești cu Gods' Quiver Bow în New Gridania pentru a începe linia de misiuni Gunbreaker.

Lista de locuri de muncă Final Fantasy XIV: locuri de muncă pentru vindecător

Vindecătorii sunt cel mai important membru al unui grup, deoarece sunt responsabili pentru menținerea grupului în viața cu magia lor vindecătoare. Cu toate acestea, vindecătorii sunt capabili să răspândească și cantități decente de daune, așa că nu trebuie să subestimați.

Magul Alb

Sursa: Square Enix

Magul Alb este locul de muncă de bază de Healer din seria Final Fantasy. Își vindecă camarazii cu Magie Albă și atacă inamicii cu piatră, vânt și magie sfântă. Când Magii Albi ajung la vârful antrenamentului lor, ei vor învăța Secretele Crinului. Această trăsătură crește exponențialul potențialului de vindecare al unui Mag alb și le permite să declanșeze un atac care ia toată durerea pe care să-l îngrijească pe care să-l vindece și să returneze celor care au cauzat-o.

Dacă puteți prelua mantaua unui Mag alb, va trebui să creșteți nivelul clasei Conjur la nivelul 30 și să finalizați misiunea principală a scenariului „Sylph Management” și misiunea Conjuror „În îmbrățișarea naturii”."

astrolog

Sursa: Square Enix

Astrologul este o slujbă de vindecător care folosește astrologia și citirea cărților de tarot pentru a modifica destinul unei petreceri. Înarmați cu un Glob stelar în acord cu magia din constelațiile stelare, astrologii pot acorda avantaje vindecătoare, de protecție și ofensive aliaților lor pe baza cărților de tarot pe care le-ai extrag. Când stelele se aliniază corect și trag cărți, astrologul poate eradica inamicii și poate vindeca prietenii în același timp, evocând o supernovă în miniatură.

Dacă vrei să devii astrolog, mai întâi trebuie să te instalezi Final Fantasy XIV: Heavensward. Apoi va trebui să finalizați misiunea pentru scenariul principal „Înainte de zori” și să vorbiți cu Jannequinard în Ishgard pentru a declanșa linia de misiuni astrologilor. Astroi nu necesită creșterea nivelului clasei sau locurilor de muncă prea bune.

Savant

Sursa: Square Enix

Savantul este una dintre cele doua locuri de munca in care se poate ramifica clasa Arcanist dupa ce si-a terminat pregatirea. Recitând cuvintele magice ale Codexului lor, oamenii de știință pot chema zâne care lansează diverse vrăji de vindecare și defensivă pentru a menține petrecerea în viață. La niveluri înalte, o Învățat poate invoca un Seraph, o creatură ale cărei puteri de vindecare sunt atât de mari poate chiar vindeca rănile provocate de Primals.

Dacă îți place să invoci zâne în luptă ca învățat, va trebui să treci la nivelul clasei Arcanist până la Nivelul 30 și să finalizezi Misiunea Scenariului Principal „Managementul Silfelor” și Misiunea Arcanist „Sinking Doesmaga”."

Salvie

Sursa: Square Enix

Sage este o nouă lucrare de vindecare care va debuta în viitoarea expansiune, Final Fantasy XIV: Endwalker. Principala arma aleasă a unui Înțelept este Nouliths. Aceste drone cu putere magică protejează colegii de echipă ridicând câmpuri de forță, vindecă rănile și aruncă inamicii în bucăți cu focul laser.

În prezent, nu cunoaștem cerințele specifice pentru a debloca jobul Sage. Știm că va trebui să cumpărați Final Fantasy XIV: Endwalker și să aveți orice loc de muncă la Nivelul 70. Vom actualiza această secțiune odată ce vom ști exact cum să deblocăm Sages.

Lista de locuri de muncă Final Fantasy XIV: locuri de muncă DPS

Joburile DPS sunt a treia și ultima componentă a unei petreceri de aventură eficientă. Prescurtare de la „Daune pe secundă”, rolul unei slujbe DPS este de a ucide inamicii cât mai repede posibil, în timp ce tancul le atrage atenția. Ele sunt împărțite în trei subcategorii: DPS la corp la corp, DPS fizic la distanță și DPS la distanță magic.

DPS corp la corp

Slujbele Melee DPS sunt apropiate și personale pentru a uneia inamicilor. Cu toate acestea, spre deosebire de tancurile care se întâlnesc față de față cu un monstru, joburile Melee DPS preferă să-și flancheze părțile sau spatele pentru a-și exploata punctele slabe.

balaur

Sursa: Square Enix

Dragonii sunt cavaleri care au fost antrenați să vâneze și să ucidă dragoni. Capabil să sară la sută de picioare în aer, Dragonul ploaie moartea de sus cu sulițele lor puternice. La niveluri mai înalte, Dragonii pot oferi și beneficii de atac colegilor de echipă, astfel încât aceștia să poată echipă un inamic pentru a se supune.

Dacă poți să deveniți un dragon de dragoni, va trebui să treceți la nivelul clasei Lancer la nivelul 30 și să finalizați misiunea principală a scenariului „Sylph Management” și misiunea Lancer „Proof of Might”."

Samurai

Sursa: Square Enix

Samuraiul este o slujbă DPS Melee care este 100% concentrată pe trimiterea inamicilor lor. Brandind katane și poate tehnici marțiale, Samuraiul distruge majoritatea inamicilor într-o singură lovitură. În timp ce slujba de samurai nu oferă abilități de sprijin pentru echipa lor, daunele nebunești produse de un samurai le poate plăti mai mult decât compensează.

Dacă poți să mă mânuiți unui samurai, mai întâi va trebui să descărcați Final Fantasy XIV: Stormblood. Apoi atinge nivelul 50 cu orice slujbă și vorbește cu un cetățean Ul'dahn din Ul'Dah pentru a începe linia de misiuni Samurai.

Călugăr

Sursa: Square Enix

Meseria Monk folosește artele marțiale corp la mână pentru a învinge umplutura unui monstru. Cheia puterii unui călugăr este talentul lor de a cultiva o sursă de energie din interior numită Chakra. Chakra unui călugăr se poate împuternici pe ei înșiși și pe aliații săi până la punctul în care pot străpunge piatra solidă doar cu mâinile goale.

Dacă vrei să-i iubești în față pe Garleans și Primals în calitate de Monah, va trebui să treci la nivelul clasei Pugilist la nivelul 30. După aceea, veți finaliza misiunea principală a scenariului „Sylph Management” și misiunea Pugilist „Întoarcerea pumnului sfânt”."

Ninja

Sursa: Square Enix

Ieșirea din umbră este meseria Ninja. Ninja atacă cu o viteză înspăimântătoare pentru a-și tăia și tăia adversarii cu pumnale ascuțite. În plus, ninja pot manipula elementele de utilizare a magiei Ninjutsu pentru a spori puterea de atac a grupului lor și a decimă mulțimile de inamici.

Dacă vă puteți asasina inamicii ca Ninja, obțineți o clasă Rogue la nivelul 30 și finalizați Misiunea Scenariului Principal „Sylph Management” și Misiunea Rogue „Cloying Victory”."

Secerător

Sursa: Square Enix

The Reaper este o nouă sarcină DPS care va fi adăugată în viitoarea expansiune, Final Fantasy XIV: Endwalker. Secerătorul mânuiește o coasă masivă pentru a-și despica dușmanii în două. Ei pot, de asemenea, invoca o creatură demonică numită Voidsent dintr-o dimensiune alternativă cunoscută sub numele de Vidul. Acest avatar al morții luptă alături de Reaper în luptă și, dacă lucrurile devin îngrozitoare, Reaper-ul poate lăsa pe Voidsent să-i posede pentru a obține putere imersibilă. Dar cu ce preț?

În acest moment, nu știm exact ce este necesar pentru a debloca jobul Reaper. Cu toate acestea, s-a confirmat că va trebui să cumpărați Final Fantasy XIV: Endwalker și să aveți vreo slujbă la Nivelul 70. Vom actualiza această secțiune odată ce vom ști exact cum să deblocăm Reapers.

DPS fizic la distanță

Locuri de muncă Physical Ranged DPS este specializată în producerea daunelor de la distanță. Ei pot provoca daune consistente în timp ce sunt mobili și oferă sprijinul.

Bard

Sursa: Square Enix

Bardul cântă cântece pentru a-și inspira camarazii să lupte în timp ce transformă monștrii în pernuțe cu arcul și săgețile lor. Vocea unui bard are proprietăți magice care pot oferi sporuri de daune, timpi redusi de lansare a vrăjilor și chiar efecte de stare de vindecare.

Dacă vrei să-ți revigorezi prietenii cu cele mai grozave melodii din lume, va trebui să treci la nivelul clasei Archer la nivelul 30. Apoi va trebui să finalizați misiunea principală a scenariului „Sylph Management” și misiunea Archer „The One That Got Away”."

Maşinist

Sursa: Square Enix

Machinistul este un pistolier cu talent pentru inginerie mecanică. Înarmați cu o armă mare, Mașinistul pompează inamicii cu plumb magic. De asemenea, au la dispoziție un arsenal de gadgeturi, cum ar fi turnulețe și bombe. Mașinistul poate folosi, de asemenea, arbalete explozive, aruncătoare de flăcări și chiar poate folosi un automat în luptă.

Pentru a debloca mașinațiunile unui Mașinist, va trebui să obțineți Final Fantasy XIV: Heavensward. Apoi finalizați misiunea pentru scenariul principal „Înainte de zori” și vorbiți cu Breasla Mașinilor din Ishgard pentru a declanșa linia de misiuni pentru Mașiniști. Mașinist nu necesită creșterea nivelului clasei sau locurilor de muncă prea prealabile.

Dansator

Sursa: Square Enix

La prima vedere, nu cred că un Dansator îi aparține câmpului de luptă. Cu toate acestea, odată ce un Dansator va începe spectacolul, poate întoarce cursul oricărei bătălii în favoarea lor. Arma principală a Dansatorului este o pereche de inele cu lame numite Chakram, pe care le-ar arunca asupra inamicilor în timp ce dansează. Dacă Dansatorul se descurcă bine, el poate acorda beneficii ofensive petrecerii și chiar poate vindeca.

Dacă vrei să dansezi pe înamicii tăi ca dansator, trebuie să deții Final Fantasy XIV: Shadowbringers, să ajungi la nivelul 60 cu orice slujbă și să vorbești cu Eager Liminsan din Limsa Lominsa pentru a începe linia de misiuni Dancer.

Magic Ranged DPS

Lucrările DPS Ranged Magic provoacă daune la distanță lungă, cum ar fi lucrările DPS Physical Ranged. Ele diferă pentru că lucrările Ranged Magic DPS se concentrează pe provocarea multor daune în explozii, mai degrabă decât pe daune susținute scurte pe o bătălii. În plus, nu sunt la fel de mobil, majoritatea vrăjilor lor magice le cer să stea nemișcați pentru a le arunca.

Invocator

Sursa: Square Enix

Invocatorul este a doua slujba pe care un Arcanist o poate lua odata ce incheie linia de misiuni. Studiind metoda Beastmen de a invoca Primals, Summoners au descoperit cum să-și capteze esența și să creeze o variantă controlabilă a unui Primal numit Egis. Ei pot invoca versiuni Egi ale lui Ifrit, Garuda și Titan pentru a le oferi Primalslor un gust din propriul medicament. Invocatorii sunt chiar capabili să valorifice puterea lui Bahamut, Bătrânul Primal care aproape a șters Eorzea din existență.

Dacă puteți folosi puterea Primals, va trebui să ridicați clasa Arcanist la nivelul 30. Apoi trebuie să finalizați misiunea principală a scenariului „Sylph Management” și misiunea Arcanist „Austerities of Flame”."

Magul Negru

Sursa: Square Enix

Magul Negru este meseria clasică de vrăjitor magic din Final Fantasy XIV. Ei folosesc Staves ca catalizatori pentru a lansa atacuri magice devastatoare care ard armatele in cenuşă, le şochează cu fulgere sau le îngheaţă solide pe urmele lor.

Pentru a debloca Black Mage, va trebui să treci la nivelul clasei Thaumaturge la nivelul 30. Apoi, trebuie să finalizați misiunea principală a scenariului „Sylph Management” și misiunea Thaumaturge „The One That Got Away”."

Magul Roșu

Sursa: Square Enix

Magul Roșu este un loc de muncă din seria Final Fantasy. În ciuda faptului că este clasificat ca clasa Ranged, Magul Roșu se poate angaja în lupte corp la corp cu răpița și bibeloul lor magic. Dar adevărata putere a Magului Roșu constă în capacitatea de a arunca atât magie neagră, cât și magie albă. Ei pot vrăjile de foc și gheață ale unui Mag Negru și pot vindeca colegii de echipă folosi vrăji de Mag alb. Ei pot chiar lansa mai multe vrăji simultan cu capacitatea Dualcast pentru a provoca cu adevărat un haos magic.

Pentru a îmbrăca mantia unui Mag Roșu, trebuie să deții Final Fantasy XIV: Stormblood, să ajungi la nivelul 50 cu orice slujbă și să vorbești cu Femeia Îndurerată din Ul'Dah pentru a începe linia de misiuni pentru Magul Roșu.

Lista de locuri de muncă Final Fantasy XIV: locuri de muncă limitate

Locurile limitate sunt unice prin faptul că nu ocupă rolul strict convențional de Tank, DPS sau Healer. Ei au propriile lor caracteristici de joc și misiuni unice, care sunt concepute pentru a juca singur. În consecință, locurile de muncă limitate nu pot participa la anumite activități. De exemplu, nu pot participa la PvP, la regulile de serviciu și nici măcar nu pot accepta misiuni pentru scenariile principale. Ei pot face în continuare încercări și anumite sarcini, dar numai în părți subdimensionate și preformate, pe care le puteți seta în opțiunile Duty Finder.

Magul Albastru

Sursa: Square Enix

Magul Albastru este în prezent singurul loc de muncă limitat la Final Fantasy XIV. Principala lor atracție este capacitatea de a învăța și de a utiliza abilitățile unui inamic. Deoarece există o mare varietate de abilități inamice de învățat, puteți personaliza setul de mișcări al Magului Alba pentru a o ocupa orice rol. De exemplu, ei pot învăța infamul atac „Respirația urâtă” de la Malboro pentru a schilodi inamicii cu diverse efecte de stare. Ei pot vindeca sănătatea și mana aliaților învățând vraja Exuviație de la Abalațian Wamoura. Și pot lua chiar rolul unui tanc atragând vrăjmașul unui monstru cu vraja Mighty Guard.

Pentru a compensa faptul că a fost restricționat de majoritatea activităților jocului, Magul Albastru poate participa la Carnavalul Mascat. Acesta este un turneu cu o singură persoană în care abilitățile pe care le-ați dobândit ca Mag Albastru sunt puse la încercare și câștigați premii pe care nu veți găsi în altă parte.

Dacă puteți folosi abilitatea unui monstru împotriva lor ca Mag albastru, va trebui să finalizați misiunea pentru scenariul principal „Arma supremă”." Apoi vei ridica orice slujbă la nivelul 50 și vei vorbi cu Jacheta galbenă geloasă din Limsa Lominsa pentru a începe linia de misiuni Blue Mage.

Ce post vei ocupa?

După cum puteți vedea, Final Fantasy XIV sunt multe locuri de muncă oferite pentru a vă potrivi gusturilor dumneavoastră personale de aventură. rămâne cu o singură slujbă sau puteți juca cu toate acestea pe măsură ce progresați prin poveste. Spune-ne în comentarii ce job vei avea într-unul dintre cele mai bune jocuri multiplayer de pe PC. Și asigurați-vă că consultați lista noastră de modificări majore la job pentru a vedea cu ce noi abilități va juca jobul dvs. preferat în Final Fantasy XIV: Endwalker,

Final Fantasy XIV: Endwalker, cea mai recentă expansiune pentru Final Fantasy XIV, va fi lansată în noiembrie. 23, 2021, pe PC, PlayStation 4 și PlayStation 5. Re cumpărați această dată poate fi modificată din cauza pandemiei COVID-19 în curs.

Dă-ne speranța!

Final Fantasy XIV: Endwalker

Eu sunt umbra, eu sunt lumina

Calamitatea a venit și a plecat, dar pacea nu a revenit în țara Eorzeei. Luați armele și luptați pentru a vă salva casa de Imperiul Garlean și de Primals sălbatici în cea mai mare aventură până acum la Final Fantasy.

 • 40 USD în magazinul Square Enix
 • 40 USD pe Steam

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here