Creșteți-vă configurația de joc pentru ieftin cu această ofertă de 20 USD pentru tastatură mecanică

Dacă nu ați sărit încă în lumea tastaturilor mecanice, nu vă învinovățim. Efectuarea comutatorului poate fi costisitoare și devine destul de complicată odată ce începe să cântăriți ce tip de comutatoare cumpără, cu ce producător să mergeți și dacă să mergeți cu fir sau fără fir. Totuși, dacă puteți testa apele, Amazon are o ofertă de tastatură mecanică pentru jocuri, care este practic pe teritoriul de cumpărare impulsionată înainte de Vinerea Neagră.

Pentru 20 USD, puteți ridica această tastă mecanică Pictek TKL. Nu numai că sunt multe din ceea ce v-ați aștepta de la o tastatură mai scumpă, dar designul său fără zece taste se asigură că nu ocupă prea mult spațiu pe birou. De obicei, costă în jur de 28 de dolari, dar o poți reduce la 20 de dolari.39 prin tăierea cuponului de 2 USD de pe pagină și apoi adăugând codul promoțional SVSJSJFO at Home.

Tastatură mecanică pentru jocuri PICTEK TKL

Tastatura mecanică Pictek TKL este o modalitate excelentă de a vă scufunda degetele de picioare în spațiul tastaturii fără a plăti un braț și un picior. oferă această ofertă pentru 20 USD cu codul de cupon SVSJSJFO la finalizarea comenzii și făcând clic pe cuponul de 2 USD de pe pagina de produs.

  • 20 USD.39 pe Amazon (cu cod promoțional)

Pentru banii tăi, vei primi o tastatură mecanică care are comutatoare care sunt aproximativ echivalente cu comutatoarele albastre de pe alte tastaturi. Asta înseamnă că ar trebui să vă așteptați la o senzație tactilă cu mai mult un arc în răspunsul lor. Tastatura vine, de asemenea, cu un extractor de gust pentru o curățare ușoară.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Există, de asemenea, anti-ghosting pentru toate gusturile, 12 comenzi rapide multimedia și 27 de moduri diferite de iluminare LED. Nu veți beneficia de experiența RGB completă a altor tastaturi aici, dar fiecare zonă a tastaturii are o culoare diferită care va străluci.

Dacă poți să cheltuiți mai mult pentru dvs. sau pentru altcineva înainte de Vinerea Neagră, atunci consultați rezumatul celor mai bune tastaturi mecanice pentru jocuri.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here