Revizuirea Lenovo ThinkVision M14: Cel mai bun display portabil este și cel mai ușor

Ecranele portabile devin din ce în ce mai populare pentru cei care îngrijesc călătoresc și au nevoie de mai mult de o ecran pentru muncă. În ultimul timp, ASUS a lansat multe modele (inclusiv unul cu baterie încorporată și unul cu ecran tactil), iar recent i-am dat note mari lui HP EliteDisplay S14.

Dar acum Lenovo intră în jocul cu ecranul său ThinkVision M14. Este cel mai bun pe care l-am folosit acum și dă categorii un mare impuls înainte. Iată de ce cred că este cel mai bun ecran din mers pe care îl puteți cumpăra chiar acum.

A doua ecranizare

Lenovo ThinkVision M14

De la 249 USD

Concluzie: Lenovo tocmai a realizat cel mai ușor și cel mai bine proiectat afișaj portabil până acum. Cu o gamă de culori excelentă, balamă flexibilă strălucitoare pentru orice unghi și finisaj mat, ThinkVision M14 este aproape perfect.

Pro:

  • Jumătate din greutatea altora.
  • Două porturi de tip C.
  • Finisaj mat, culori excelente.
  • Balamaua permite un unghi de înclinare de la -5° la 90°.
  • Funcționează cu telefoane Android.

Contra:

  • Crud se poate acumula în jurul cadrului.
  • Vezi la Lenovo

Specificații și caracteristici Lenovo ThinkVision M14

Majoritatea ecranelor portabile se umple la rezoluția ecranului pentru a menține costurile și consumul de baterie. ThinkVision M14 nu este diferit, dar calitatea ecranului este excelentă.

Categoria ThinkVision M14
Afişa IPS de 14 inchi, 1920 x 1080
Mat/anti-orbire
Luminozitate 300 nits
Gama de culori National Television Standards Committee (NTSC) 72 la sută
Timp de raspuns 6 ms cu OD
Porturi Două USB-C (DP1.2 Mod Alt)
Cablu USB-C la C
Greutate 570 g / 1.26 lbs
Grosime 4.4 mm / 0.17 inchi (numai componente de vizualizare)
Securitate Slot de blocare Kensington
Tehnica de îngrijire a ochilor Lumină albastră scăzută

Testele mele au o gamă de culori de 99% RGB și 76% AdobeRGB, ceea ce este bun pentru un ecran neprofesional. În timp ce Lenovo pretinde 300 nits de luminozitate, am măsurat 331 nits în punctul cel mai luminos, ceea ce este foarte bun și pentru un afișaj mat. This luminozitate este suficient de bună pentru a fi folosită în aer liber, dar nu în lumina directă a soarelui. Răspunsul punctului alb și al tonului au fost, de asemenea, peste medie, deși nu perfect.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Spre deosebire de multe ecrane portabile, ThinkVision M14 are două porturi de tip C. Toate afișajele mobile consumă puterea de la laptopul la care sunt conectate, cu excepția ecranelor care au o baterie încorporată (aceasta nu are). Dar, cu două porturi, puteți rula un al doilea cablu de tip C pentru a alimenta afișajul și a încărca laptopul („putere trece prin”) timp ce utilizați celălalt tip de tip C pentru afișajul.

ThinkVision M14 este cel mai bun ecran din mers pe care îl puteți cumpăra chiar acum

Cel de-al doilea port de tip C este, de asemenea, excelent dacă desktop-ul poate conecta un telefon Samsung Galaxy sau un telefon din seria Huawei Mate 20 sau seria P30, deoarece acceptă o experiență asemănătoare sistemului de operare. Smartphone-urile, cu toate acestea, nu se pot alimenta atât singure, cât și un afișaj extern în același timp. Dar, cu un al doilea port de tip C, puteți folosi încărcătorul telefonului pentru a alimenta ecranul și a utiliza telefonul pentru o experiență desktop.

Există, de asemenea, un buton de pornire fizic cu un LED și o funcție „mod noapte” cu o singură atingere. Modul de noapte îngălbenește afișajul (elimină lumina albastră) pentru a facilita citirea pe timp de noapte. În timp ce Windows 10 are această caracteristică încorporată, este o caracteristică inteligentă pentru conexiunile non-Windows sau doar pentru acces rapid. Un slot de blocare Kensington vă permite, de asemenea, să îl fixați pe un birou, ceea ce are sens, deoarece acesta este destinat în principal utilizatorilor de afaceri.

ThinkVision M14 are un suport pivotant și este ușor ca o pană

Am mai multe ecrane portabile și majoritatea sunt destul de bune. Dar este mai ușor să ajungi la această concluzie atunci când nu există prea multă concurență. ThinkVision de la Lenovo este totuși un avans mare care îl face cea mai bună alegere pentru călători: greutate.

ASUS ZenScreen MB16AC cântărește 2.8 lbs (1.27 kg) cu carcasa. Cel mai bun EliteDisplay S14 de la HP vine la 2.20 lbs (1 kg), ceea ce este mai bine. Lenovo ThinkVision M14 le explodă pe ambele, cântărind doar 1.26 lbs (570 g). Oricând reduceți greutatea unui accesoriu la jumătate, aceasta este o alegere considerabilă.

ThinkVision M14 este unul dintre acele dispozitive care se simt atât de ușor atunci când crezi că a fost o unitate falsă. Dar nu, nu numai că funcționează, dar afișajul mat, pe care îl prefer, are o luminozitate și o gamă de culori excelente. Cele două porturi de tip C sunt mai bune decât unul singur, iar modul de noapte cu o singură atingere este bine gândit.

Dar ThinkVision M14 are alte două trucuri față de concurență: o bază pivotantă care permite orice unghi și un suport pop-up.

ThinkVision M14 are un suport pop-up pentru a vă potrivi laptopul

Baza pivotanta este excelenta. Atât ASUS, cât și HP se bazează pe un capac încărcat cu magneți grei pentru a proteja afișajul și a acționa ca un suport de tip origami. Standurile funcționează, dar sunt stângace și ești limitat la doar două sau trei poziții fixe. Lenovo folosește un nou design cu balamale duble găsit în seria sa de laptopuri Yoga, permițându-vă să poziționați ecranul în orice unghi (unghi de înclinare de la -5° la 90°). Este genial și robust. Acea bază articulată este locul în care porturile folosesc de două ori designul. De asemenea, permite părții vizualizării să fie ridicol de subțire, la doar 4.4mm.

Pentru protecție, Lenovo oferă o husă gri și roșie ca pâslă. Doar introduceți ecranul și sunteți bine să-l aruncați în geanta de transport.

Partea inferioară a bazei are, de asemenea, un ridicător pop-up. Motivul? Astfel, puteți potrivi mai strâns înălțimea cu afișajul laptopului pentru a-l face mai perfect. Nimeni nu a făcut asta până acum.

Lenovo ThinkVision M14 este cel mai bun ecran portabil

Uneori primești un produs care te uluit pentru așteptări. Lenovo a făcut asta cu acest vizualizaj portabil. O parte a problemei cu transportul unui al doilea ecran este că poate fi greoaie. Cu ThinkVision M14, totuși, acum este ușor să împachetați acest lucru într-o geantă.

Designul de aici este, de asemenea, cel mai bun de pe piață. Riderul este inteligent, iar balamaua reglabilă este exact ceea ce avea nevoie pentru această categorie pentru a-l face să se simtă mai natural. Portul suplimentar de tip C este de asemenea binevenit.

ThinkVision M14 mi-a uimit așteptările, făcându-l ușor de recomandat.

Deși nu există tonă pe care m-aș avea aici, există câteva lucruri. Cadrul pejului se scufundă ecran, ceea ce lasă praful și murdăria să se acumuleze în jurul marginilor. În timp ce Lenovo ar fi putut folosi sticla de la margine la margine pentru a preveni acest lucru (precum laptopurile premium), sticla este cea care adaugă greutatea acestor lucruri. Dar dacă Lenovo poate găsi o modalitate de a face ramă și ecran să se îndrepte fără a adăuga greutate, nu mă voi plânge. La fel și cu lipsa suportului pentru ecranul tactil; deși ar fi fost frumos, ar fi adăugat (și cost) M14. Aș prefera să văd Lenovo adăugarea unui al doilea model diferit cu ecran tactil (și poate o baterie).

Carcasa și capacul incluse sunt, de asemenea, super ușoare (114 grame sau 4 uncii) și arată grozav, dar o husă suplimentară pentru cablu ar fi fost valoroasă.

5 din 5

În ciuda acestor idei, îmi place ThinkVision M14. Este ușor, bine construit, ușor de utilizat, arată grozav și rezolvă multe probleme găsite în dispozitive similare de la HP și ASUS. Din toate aceste motive, pot recomanda cu ușurință ThinkVision M14 oricui are nevoie de un al doilea ecran.

Moar ecrane

Lenovo ThinkVision M14

Cel mai bun display secundar portabil pe care îl puteți cumpăra. Perioadă.

Noul ThinkVision M14 de la Lenovo are o balamă completă reglabilă, un suport, un finisaj mat și două porturi de tip C și sunt jumătate din greutatea concurenței. Este aproape perfectă.

  • De la 249 USD la Lenovo

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here