Revizuire Lenovo ThinkPad X1 Yoga (Gen 5): noi opțiuni pentru procesor, noi caracteristici pentru convertibila premium

Sursa: Windows Central

ThinkPad X1 Yoga de la Lenovo a primit o revizuire majoră într-o generație de reîmprospătare, inclusiv un șasiu din aluminiu, culoare Iron Grey, cameră și obturator IR, boxe cvadruptoare și o construcție generală mai mică. Acum la a cincea generație, Lenovo a făcut doar câteva mici modificări la convertibilul X1 Yoga, și anume procesare actualizate și conectivitate wireless Wi-Fi 6. Folosesc laptopul de aproximativ o săptămână pentru a vedea despre ce este vorba și în cele din urmă, dacă merită sau nu (o mare parte din) banii tăiați.

Aceia dintre voi care caută un laptop de afaceri convertibil ar putea dori să verifice Black Friday, care se apropie cu pași repezi. Amazon are în stoc X1 Yoga, dar asigurați-vă că nu plătiți mai mult decât ați plăti la Lenovo, chiar dacă este la reducere. Lenovo are adesea reduceri mari la produsele sale, perioada anului, așa că nu sunteți interesat să vă cheltuiți în exces pentru ceva de la Amazon care pare a fi o afacere grozavă. Pentru referință, am văzut modelul X1 Yoga (Gen 5) până la 1.350 USD la Lenovo. Unele modele Gen 4 sunt disponibile și pe Amazon și rămâne un laptop grozav dacă nu căutați aceleași caracteristici moderne. Dacă este redusă profund, ar putea fi alegerea mai bună față de versiunea Gen 5.

Premium Business Convertible

Lenovo ThinkPad X1 Yoga (Gen 5)

Concluzie: ThinkPad X1 Yoga din a cincea generație are câteva defecte - performanța Core i7 este dezamăgitoare, memoria RAM este lipită și relativ lentă, iar laptopul se scumpește rapid - dar este incontestabil un convertibil premium care aduce durabilitate, afișaj tactil frumos, port generos. selecție și o experiență de tastare care nu poate fi învinsă.

Pro

  • Design decapotabil subțire, ușor, integral din metal
  • Tone de caracteristici de securitate
  • Selecție generoasă de porturi
  • Ecran tactil frumos 4K cu cerneală
  • Tastare confortabilă

Contra

  • RAM este lipită (și lentă)
  • Performanța Core i7 este puțin copleșitoare
  • Camera nu este grozavă
  • Se scumpește rapid
  • De la 1.350 USD la Lenovo
  • 1.680 USD pe Amazon
  • 1.350 USD la Walmart

Sari la:

  • Dintr-o privire
  • Design și caracteristici
  • Tastatură și touchpad
  • Afișaj și cerneală
  • Performanță și baterie
  • Ar trebui să cumperi?

ThinkPad X1 Yoga (Gen 5) dintr-o privire

Sursa: Windows Central

Lenovo a furnizat Windows Central o unitate de revizuire a Lenovo ThinkPad X1 Yoga, aflată acum la a cincea generație. Acest model exact are un procesor Intel Core i7-10610U vPro din a 10-a generație (CPU), 16 GB de memorie RAM lipită, un M de 512 GB.2 unități SSD care pot fi actualizate și un afișaj tactil de 14 inchi cu rezoluție 4K. Acest model costă exact aproximativ 2.107 USD după o reducere mare la Lenovo.

Modele mai accesibile sunt disponibile la Lenovo, program de la aproximativ 1.440 USD pentru un procesor Core i5-10210U, 8 GB de RAM, 256 GB SSD și ecran tactil FHD de 14 inchi cu consum redus. Dacă poți să adaugi conectivitate 4G LTE, dacă adaugă un plus de 200 USD la prețul laptopului.

Mai jos este o privire mai atentă la specificațiile exacte găsite în unitatea de recenzie pe care am folosit-o în ultima săptămână.

Categorie Spec
OS Windows 10 Pro
Procesor Intel a 10-a generație
Core i7-10610U vPro
4 miezuri, 8 foc
Până la 4.90 GHz
RAM 16 GB LPDDR3-2133MHz
Lipit
Grafică Grafică Intel UHD
Integra
Depozitare 512 GB M.2 SSD PCIe
Samsung PM981a
Upgradeabil
Afişa 14 inci
3840x2160 (4K)
IPS, atingere
Dolby Vision HDR 400
Antireflex
Anti-petă
Pix activ ThinkPad Pen Pro
Siloz încorporat
Porturi Două USB-A 3.2
Două Thunderbolt 3
HDMI 1.4
Extensie Ethernet
3.audio de 5 mm
Audio Două tweetere
Două woofere
Dolby Atmos
Patru microfoane cu câmp îndepărtat
Fără brad Intel Wi-Fi 6 AX201
802.11x (2 x 2)
Bluetooth 5.0
Fibocom 4G LTE (opțional)
aparat foto Față 720p
Camera IR
Securitate Obturator pentru webcam
cititor de amprente
FIDO
dTPM 2.0
Slot de blocare Kensington
PrivacyGuard (opțional)
Alertă de confidențialitate (opțional)
Baterie 51Wh
Adaptor AC de 65W
Dimensiuni 12 x 8.5 x 0.59 inci
(323 mm x 218 mm x 15.2 mm)
Greutate De la 2.99 de lire sterline (1.35 kg)
Culoare Gri de Fier

Aluminiu și magneziu

Design și caracteristici ThinkPad X1 Yoga (Gen 5)

Sursa: Windows Central

După ce a făcut trecerea la fibra de carbon la o construcție integrală din metal (capac din aluminiu și șasiu din magneziu) prelucrată cu CNC într-o generație, Lenovo nu a privit în urmă a cincea generație a X1 Yoga. Laptopul are o senzație incontestabilă premium, cu aproape nicio flexibilitate în porțiunile de jos sau de sus. Veți investi adesea într-un dispozitiv convertibil care pare că s-ar putea îndoi atunci când se rotește; asta nu este o problema aici. Balamalele duble de 360 ​​​​de grade sunt ferme pentru a preveni capacitatea de a se clătinească și au o acțiune lină la rotirea vizualizării. La doar 2.99 de lire sterline (1.35 kg), este ușor să transportați laptopul cu o singură mână.

Nu veți obține finisajul clasic ThinkPad negru la atingere moale aici, dar pentru cei care vă îngrijesc să se ocupe de petele uleioase, este un avantaj. Finisajul Iron Grey nu este la un pas atât de departe de tradiție și face o treabă mult mai bună de a ascunde acolo unde mâinile tale s-au atins. Aspectul prelucrat pe margini este un offset frumos, la fel ca și insigna ThinkPad X1 dintr-un colț exterior al capacului. Fiți siguri că acest laptop a fost supus testelor obișnuite de durabilitate ThinkPad pentru a vă asigura că poate rezista la utilizare și abuz în ceea ce ați putea găsi într-un cadru standard de birou.

Sursa: Windows Central

Selecția de porturi este generoasă pentru un laptop de afaceri, cu dual Thunderbolt 3, dual USB-A 3.2, HDMI 1.4, 3.Audio de 5 mm și o conexiune de extensie Ethernet pentru dongle-ul RJ45 proprietar Lenovo. Nu ar trebui să aveți multe probleme la conectarea tuturor accesoriilor preferate, mai ales dacă adăugați o stație de andocare puternică Thunderbolt 3 la repertoriul dvs.

Difuzoarele cvadruptoare alcătuiesc sistemul audio, urmărind să ofere un sunet de calitate, indiferent de modul în care utilizați decapotabilul. Două tweetere trăiesc de-a lungul marginii frontale a laptopului, între balamalele unde se întâlnesc cele două porțiuni. Există un grătar estetic pentru difuzoare care le acoperă, înclinat în spate pentru a se potrivi cu designul laptopului. Dacă utilizați laptopul poală, aceste difuzoare rămân complet neamortizate. Și, dacă întoarceți laptopul în modul stand, veți primii sunet și de la wooferele care funcționează în jos. Chiar dacă laptopul stă doar pe o masă, sunetul este grozav. Devine zgomotos, nu distorsionează și există un pic de bas de pornit. Dolby Atmos, fără îndoială, ajutor de mult.

Sursa: Windows Central

Pentru a ajuta la apeluri importante de afaceri, patru microfoane cu câmpul îndepărtat de 360 ​​​​de grade sunt încorporate în marginea superioară a capacului afișajului. Împreună cu două butoane de telefonie dedicate în rândul de taste F, ar trebui să descoperiți că laptopul este bine decupat pentru conversații rapide sau întâlniri mai lungi.

Din păcate, camera frontală de 720p este puțin dezamăgitoare. În situații de lumină scăzută, se luptă serios și chiar și într-o cameră bine luminată, imaginea nu este deosebit de interesantă. Cel puțin există un obturator pentru webcam și o cameră IR încorporată pentru recunoașterea facială prin Windows Hello. Un cititor de amprentă rapidă, de asemenea, încorporat în zona de sprijin pentru mâini din dreapta la toate modelele dacă preferați să nu plătiți suplimentar pentru camera IR. Dacă optați pentru cameră suplimentară, puteți primi și PrivacyAlert, care vă informați dacă cineva va căuta. O caracteristică grozavă pentru orice răufăcător care aspiră la Bond.

Conectivitatea wireless a fost actualizată la Wi-Fi 6 pentru a ajuta la modernizarea laptopului. Există, de asemenea, opțiunea de a adăuga un modem Fibocom 4G LTE, permițându-vă să rămâneți conectat oriunde vă duceți, fără să vă faceți griji pentru conectarea sau găsirea unui hotspot Wi-Fi.

Masina de productivitate

Tastatură și touchpad ThinkPad X1 Yoga (Gen 5)

Sursa: Windows Central

Este greu de spus ceva nou despre tastatura ThinkPad în acest moment. Este în continuarea meu să scriu, cumpărătorii căutării adânci, fundului moale și distanță perfectă. Dacă veniți de la un laptop diferit, probabil veți găsi că schimbarea gustului Fn și Ctrl din stânga jos este puțin înervantă, dar nu ar trebui să dureze prea mult timp să vă obișnuiți. Tastele negre sunt compensate frumos de litere albe și există o lumină de fundal pentru lucrul după orele de lucru.

În mijlocul tastaturii se află simbolul simbolului roșu, care, combinat cu butoanele fizice ale mouse-ului de sub bara de spațiu, formează sistemul TrackPoint. Butoanele par puțin mai discrete aici, dar sunt la fel de confortabil ca întotdeauna. Iar sub el, totul este un touchpad Precision cu o suprafață de orientare din sticlă. Totul se reunește într-un mod în care nu ar trebui să vă împiedice deloc productivitatea, care este de fapt scopul principal al unui laptop ca acesta.

Frumos 4K

Afișaj și cerneală pentru ThinkPad X1 Yoga (Gen 5)

Sursa: Windows Central

Lenovo oferă patru opțiuni diferite de afișare tactilă cu X1 Yoga, variind de la FHD cu putere redusă pentru cei care au nevoie de cea mai bună durată de viață posibilă a bateriei, FHD cu PrivacyGuard pentru a proteja informațiile sensibile, WQHD pentru creșterea rezoluției. fără a da totul, și 4K UHD cu Dolby Vision HDR 400 și o reproducere a culorilor DCI-P3 mult mai bună decât alte modele. Unitatea de revizuire are un afișaj 4K de top și este o frumusețe.

Ecranul tactil 4K al lui X1 Yoga oferă o reproducere precisă a culorilor și un strat antireflex pentru a elimina strălucirea.

Testând cu un colorimetru Datacolor SpyderX Pro, am revenit la o reproducere a culorilor 99% sRGB, 86% AdobeRGB și 91% DCI-P3. Acestea sunt specificații suficiente de bune pentru oricine va lucra cu fotografii sau alte eforturi sensibile la culoare. Contrastul, iar HDR-ul este excelent este excelent pentru vizionarea de filme cu laptopul modul stand sau cort.

Toate opțiunile de afișare a unui strat anti-reflex pentru a reduce strălucirea fără aspectul complet mat. În combinație cu o luminozitate testată de 532 nits (scăzând până la 13 nits pentru vizionarea nocturnă), nu ar trebui să ai probleme să lucrezi cu acest laptop acolo unde vrei. Singurul lucru pe care mi-aș dori să putem obține acest laptop este schimbarea unui raport de aspect mai boxer. Chiar și o trecere la ora 16:10 ar tăia o mare parte din barbie și marginea superioară, oferind laptopului un aspect mai modern și oferind utilizatorului mai mult spațiu pe ecran cu care să lucreze.

Sursa: Windows Central

Încorporat în partea laterală a laptopului, chiar lângă butonul de pornire încorporat, este un ThinkPad Pen Pro. Când este andocat, rămâne încărcat și știți exact unde se află, când este deconectat, obțineți 4.096 de niveluri de sensibilitate la presiune și două butoane personalizabile pentru a începe rapid. Este stilat mai mult după un creion decât un marker gros (sau ca stiloul de suprafață), dar este totuși confortabil pentru a nota notă sau a schița grafică și diagramă.

Cu laptopul convertit în modul tabletă, este firesc să scoți stiloul și să începi să cerneli. Artiștii și creatorii vor dori probabil ceva mai avansat, dar pentru omul obișnuit, este un plus grozav care extinde versatilitatea laptopului.

Ușor dezamăgitor

Performanță și baterie ThinkPad X1 Yoga (Gen 5)

Sursa: Windows Central

Unitatea de revizuire X1 Yoga pe care am primit-o este destul de dotată, cu un procesor Intel Core i7-10610U vPro de a 10-a generație, 16 GB de RAM și un M fulgerător de 512 GB.2 SSD PCIe NVMe. RAM este lipită și, din păcate, este destul de lentă cu specificațiile LPDDR3-2133MHz. Procesorul Core i7 nu a fost deosebit de impresionant în comparație cu multe alte procese Intel pe care le-am testat recent. Și cu AMD răsuflând pe gâtul lui Intel, este și mai evident. Păcat, X1 Yoga nu are opțiuni Ryzen.

Laptopul încă s-a descurcat cu tot ce am aruncat în cale, inclusiv navigarea grea pe web, procesarea de text, mesageria, e-mailul și editarea fotografiilor. Dar, după cum veți vedea în următoarele benchmark-uri, performanța brută este mai apropiată de cea a unui Core i5.

Geekbench 5 PCMark Cinebench SSD

Geekbench 5

Geekbench 5.0 (CPU) (mai mare este mai bine)

Dispozitiv CPU Single-core Multi-core
Lenovo ThinkPad X1 Yoga (Gen 5) i7-10610U 1.194 4.008
Lenovo ThinkPad T14s (AMD) Ryzen 7 4750U 1.135 5.782
Lenovo ThinkPad T14s (Intel) i5-10310U 1.143 3.734
Acer Swift 3 (Intel) i7-1065G7 1.302 3.891
Acer Swift 3 (AMD) Ryzen 7 4700U 1.131 4.860
Acer Spin 3 (SP314-54N) i5-1035G1 1.185 3.524
HP ENVY x360 Ryzen 5 4500U 1.100 4.564
Lenovo IdeaPad Flex 5 14 Ryzen 5 4500U 1.087 4.570
Surface Laptop 3 15 Ryzen 5 3580U 769 2.720
Lenovo ThinkPad L13 Yoga i5-10210U 1.069 3.754
Lenovo Yoga C640 i3-10110U 1.015 2.111
Lenovo Yoga C740 14 i5-10210U 1.094 3.767
Samsung Galaxy Book Flex i7-1065G7 1.317 4.780
Dell XPS 13 (9300) i7-1065G7 1.284 4.848
Surface Laptop 3 15 i7-1065G7 1.336 4.893
HP Elite Dragonfly i7-8665U 1.125 2.942
Surface Laptop 3 13.5 i5-1035G7 1.177 4.413
HP Spectre x360 13 i7-1065G7 1.006 3.402

Rezultate dezamăgitoare aici de la procesorul Core i7, cel puțin pentru scorul multi-core. De asemenea, am rulat OpenCL de la Geekbench 5 pentru o testare grafică integrată Intel UHD. A marcat 5.943.

PCMark

PCMark 10

Scorul dispozitivului
Lenovo ThinkPad X1 Yoga (Gen 5) 4.170
Lenovo ThinkPad T14s (AMD) 4.659
Lenovo ThinkPad T14s (Intel) 4.214
Acer Swift 3 (Intel) 4.135
Acer Swift 3 (AMD) 4.861
Acer Spin 3 (SP314-54N) 3.674
HP ENVY x360 4.755
Lenovo IdeaPad Flex 5 14 4.759
Surface Laptop 3 15 (AMD) 4.006
Lenovo IdeaPad Flex 14 3.202
Surface Book 3 15 4.393
Lenovo ThinkPad L13 Yoga 4.899
Lenovo Yoga C640 4.008
Lenovo Yoga C740 4.941
Samsung Galaxy Book Flex 3.924
Dell XPS 13 (9300) 4.524
Surface Laptop 3 15 (Intel) 4.604
Dell XPS 13 2-în-1 4.554
HP Spectre x360 13 4.261
HP Elite Dragonfly 3.716
LG gram 17 4.157

PCMark 10 face o treabă bună testând cât de bine funcționează împreună componentele unui laptop pentru a îndeplini o serie de sarcini zilnice de productivitate. Core i7 și 16 GB de RAM ar trebui, fără îndoială, să aibă rezultate mai bune, deși RAM lentă LPDDR3 contribuie fără îndoială.

Cinebench

Cinebench (R20) (mai mare este mai bine)

Gama CPU a dispozitivului
Lenovo ThinkPad X1 Yoga (Gen 5) i7-10610U 1.319 până la 1.364
Lenovo ThinkPad T14s Ryzen 7 4750U 3.064 până la 3.070
Lenovo ThinkPad T14s Core i5-10310U 1.273 până la 1.402
Acer Swift 3 (Intel) Core i7-1065G7 1.229 până la 1.236
Acer Swift 3 (AMD) Ryzen 7 4700U 2.391 până la 2.428
Acer Spin 3 (SP314-54N) Core i5-1035G1 1.329 până la 1.479
HP ENVY x360 Ryzen 5 4500U 2.053 până la 2.100
Lenovo IdeaPad Flex 5 14 Ryzen 5 4500U 2.388 până la 2.397
Lenovo ThinkPad L13 Yoga Core i5-10210U 1.137 până la 1.442
Lenovo Yoga C640 Core i3-10110U 924 până la 929
Lenovo Yoga C740 15 Core i7-10510U 1.415 până la 1.613
Lenovo Yoga C740 14 Core i5-10210U 1.450 până la 1.535
LG gram 17 Core i7-1065G7 1.079 până la 1.199
Acer Swift 5 (SF514-54T) Core i7-1065G7 1.361 până la 1.400
Lenovo ThinkPad P53 Xeon E-2276M 2.686 până la 2.701

Rularea testului Cinebench R20 de mai multe ori la rând poate fi un bun indicator dacă procesul va suferi sau nu de throttling termic. Nu există probleme aici, dar uitați-vă la diferența de scor dintre Ryzen 7 4750U disponibil în ThinkPad T14s.

SSD

CrystalDiskMark (mai mare este mai bine)

Dispozitiv Citire Scriere
Lenovo ThinkPad X1 Yoga (Gen 5) 3.567.26 MB/s 2.984.70 MB/s
Lenovo ThinkPad T14s (AMD) 2.885.92 MB/s 2.717.17 MB/s
Lenovo ThinkPad T14s (Intel) 3.527.77 MB/s 2.982.44 MB/s
Acer Swift 3 (Intel) 1.641.39 MB/s 1.033.82 MB/s
Acer Swift 3 (AMD) 2.161.99 MB/s 1.214.84 MB/s
Acer Spin 3 (SP314-54N) 1.630 MB/s 885 MB/s
HP ENVY x360 1.530 MB/s 864 MB/s
Lenovo IdeaPad Flex 5 14 2.199.10 MB/s 1.017.07 MB/s
Lenovo IdeaPad Flex 14 3.405 MB/s 1.512 MB/s
Lenovo ThinkPad L13 Yoga 3.188.82 MB/s 1.685.61 MB/s
Lenovo Yoga C640 1.906.78 MB/s 970.69 MB/s
Samsung Galaxy Book Flex 3.376 MB/s 2.983 MB/s
Dell XPS 13 (9300) 3.000 MB/s 1.217 MB/s
HP Spectre x360 (Optane) 2.092 MB/s 515 MB/s
Dell XPS 13 2-în-1 2.400 MB/s 1.228 MB/s
HP Elite Dragonfly (Optane) 2.124 MB/s 548 MB/s
Lenovo Yoga C740 3.408 MB/s 2.982 MB/s
LG gram 17 (2020) 3.477 MB/s 2.900 MB/s

Samsung M.2 PCIe NVMe SSD este un ucigaș și are o dimensiune de până la 1TB. Acesta poate fi actualizat de către utilizator, astfel încât să poată folosi spațiu de stocare mai mic pentru a economisi bani la finalizare.

X1 Yoga are un singur ventilator și un orificiu de admisie destul de mic în partea inferioară, dar, în afară de o mică accelerare atunci când CPU-ul folosește impulsul, nu există semne de probleme de căldură când este sub sarcină atunci când se stinge de 100. %. Temperaturile de bază sunt în jur de 80 de grade Celsius și o veți simți pe partea de jos a laptopului. Șasiul metalic face o treabă bună în disiparea căldurii, dar asta înseamnă, de asemenea, că probabil nu veți dori să cumpărați X1 Yoga în poală dacă îl împingeți pentru o viață lungă de timp.

Durata de viata a bateriei este respectabila, mai ales pentru un laptop cu ecran tactil 4K. Testând cu epuizarea bateriei PCMark 10 Modern Office, am setat luminozitatea la 50% și puterea Windows 10 la Performanță mai bună. Cu aceste setări, X1 Yoga a reușit opt ​​​​ore și două minute. Cifrele din lumea reală scad până la aproximativ șapte ore (sau doar puțin mai puțin, în funcție de volumul de muncă), dar asta nu este încă rău. Utilizarea opțiunilor de afișare cu consum redus ar crește, fără îndoială, acest număr în mod semnificativ.

Alegere premium

Ar trebui să cumpărați Yoga ThinkPad X1 (Gen 5)?

Sursa: Windows Central

Pentru cine este

  • Cei care au nevoie de un laptop durabil cu caracteristici de securitate
  • Cei care vor un decapotabil cu cerneală
  • Cei care doresc să cheltuiască mai mult de 1.400 USD
  • Cei care doresc o mulțime de porturi și o tastare excelentă

Pentru cine nu este

  • Cei care doresc să cheltuiască mai puțin de 1.400 de dolari
  • Cei care nu au nevoie de un decapotabil
  • Cei care nu au nevoie de funcții de afaceri suplimentare

Lenovo a fost suficient X1 Yoga într-o serie de moduri mici, deși oricine folosește în prezent un model de generație a patra probabil că va fi prea interesat să treacă la un model de generație a cincea. Noile procese și alte completări, inclusiv Wi-Fi 6, nu se ridică la prețul mare pe care Lenovo îl cere aici. Pe de altă parte, dacă vii de la un ThinkPad mai vechi, acesta va părea un pas enorm înainte. X1 Yoga este, fără îndoială, un dispozitiv premium, indiferent dacă îl obțineți închis sau folosiți deschis în modul cort, stand sau tabletă.

4 din 5

Performanța procesorului Intel Core i7 a fost dezamăgitoare, iar RAM-ul lipit este destul de lentă, fără opțiune de actualizare, dar laptopul a gestionat cu ușurință tot ce am aruncat în cale. Și chiar și cu un afișaj tactil 4K, durata de viață a bateriei este respectabilă la aproximativ șase până la șapte ore de utilizare în lumea reală. Stiloul activ încorporat mărește versatilitatea laptopului, afișajul este frumos, iar experiența de gust este la fel de bună pe câte o veți găsi oriunde. Adăugați tone de caracteristici de securitate și selecție generoasă de porturi, iar X1 Yoga este un decapotabil complet.

Nu aș fi surprins să văd câteva modificări mai mari la modelele din a șasea generație și sper că Lenovo va face schimbarea chiar și la un raport de aspect de 16:10 pentru a scăpa de o parte din bărbia de sub afișaj. Ecranul mai boxer ar propulsa cu adevărat acest laptop înainte. În orice caz, dacă acum nevoie de un laptop convertibil care poate rezista la viață pe drum (în special cu 4G LTE opțional), păstrând în același timp datele de siguranță, X1 Yoga este o opțiune costisitoare, dar demnă. Dacă nu este tocmai ceea ce cauți, avem mult mai multe dispozitive grozave în cele mai bune rezumate de laptopuri Windows.

Premium Business Convertible

Lenovo ThinkPad X1 Yoga (Gen 5)

Câteva mici schimbări pentru a cincea generație

Noul ThinkPad X1 Yoga seamănă mult cu ultimul X1 Yoga, dar asta nu înseamnă că nu este încă un laptop convertibil frumos, plin de funcții.

  • De la 1.350 USD la Lenovo
  • 1.680 USD pe Amazon
  • 1.350 USD la Walmart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here