Brevetul Lenovo prezinta un alt concept de vederej pliabil

Ecranele pliabile prin a fi următorul lucru important în dispozitivul mobil, cu zvonurile de dispozitiv Andromeda de la Microsoft și viitorul telefon Galaxy X de la Samsung care atrage cea mai mare parte din hype. Alți producători, totuși, intenționează să se implice și ei în joc, iar un nou brevet depistat depus de Lenovo nu poate oferi un indiciu asupra lucrurilor care vor urma.

Descoperit inițial de Windows Latest, brevetul a fost depus în decembrie 2017 și publicat în iulie 2018. Prezintă un design potențial pentru un dispozitiv pliabil care poate fi folosit ca tabletă cu ecran mare sau pliat într-o formă mai de buzunar cu ajutorul unei balamale care trece pe spate.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Din rezumatul brevetului:

Un dispozitiv portabil de informații este capabil să asigure calitatea aspectului și durabilitatea produselor, în același timp o configurație pliabilă. Dispozitivul de informare portabil are un element de coloană vertebrală prevăzută în toată și între suprafața interioară a unei porțiuni de margine a primului element de șasiu și suprafața interioară a unei porțiuni de margine a unui al doilea element de șasiu astfel încât să acopere un spațiu între porțiunea. de margine a primului element de șasiu. primul element de șasiu și porțiunea cu o margine a celui de-al doilea element de șasiu conectate printr-un mecanism de balamă.

Deoarece acesta este doar un brevet, merită remarcat că există o probabilitate ca acesta să nu poată vedea niciodată lumina zilei într-un produs de transport. Multe idei ajung la stadionul de brevetare fără să-și croiască drum, cel puțin așa cum se arată, în produsele de consum.

Cu toate acestea, nu există nicio îndoială că piața este obligată să înregistreze un aflux de dispozitive pliabile în următorii ani. Rămâne de văzut dacă unicornul Andromeda la Microsoft va face parte din această lansare, dar Lenovo, se pare, se pregătește cel puțin să experimenteze cu propriile produse.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here