Lenovo aduce puterea GPU-urilor RTX SUPER la laptopurile de jocuri Legion 5i și 7i

Sursa: Lenovo

Ce trebuie sa stii

  • Lenovo a anunțat laptopurile de gaming Legion 7i și Legion 5i.
  • Laptopurile rulează pe GPU-uri NVIDIA RTX SUPER și până la cele mai recente procese Intel Core H-Series din a 10-a generație.
  • Legion 7i va începe de la 1.199 USD, iar Legion 5i va începe de la 999 USD.

Lenovo a anunțat astăzi laptopurile de gaming Legion 5i și Legion 7i. Ambele dispozitive rulează pe GPU-uri NVIDIA RTX SUPER cu design Max-Q și cele mai recente procese Intel Core H-Series din a 10-a generație. Legion 5i și Legion 7i succes laptopuri Legion Y540 și Legion Y740. Lenovo nu a comunicat o dată de lansare pentru noi laptopuri, dar Legion 5i va începe de la 999 USD, iar Legion 7i va începe de la 1.199 USD.

Legion 5i și Legion 7i sunt primele laptop-uri care au tehnologie NVIDIA Advanced Optimus, care îmbunătățește durata de viață a bateriei. Caracteristica detectează dinamic sarcinile de lucru GPU și conectează fie GPU-ul NVIDIA, fie procesorul grafic integrat, în funcție de volumul de lucru. Ambele dispozitive acceptă și NVIDIA G-SYNC, care ușurează jocul și reduce rupere.

Sursa: Lenovo

Legion 7i are până la un RTX 2080 SUPER GPU (Max-Q), iar Legion 5i are până la un GPU NVIDIA GeForce RTX 2060 (Max-Q). Ambele sunt printre alegerile noastre pentru cea mai bună placă grafică pe care să o poţi cumpăra.

Lenovo Legion 5i

Acest laptop rulează până la cel mai recent procesor Intel Core din seria H din a 10-a generație și până la GPU-ul NVIDIA RTX 2060 SUPER Max-Q.

  • De la 999 USD

Lenovo Legion 7i

Acest laptop combină până la NVIDIA RTX 2080 SUPER Max-Q cu cel mai recent procesor Intel Core H-Series de a 10-a generație.

  • De la 1.199 USD

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here