Lego Batman 2 și Port Royale 3 se alătură compatibilității cu versiunea anterioară Xbox

De când a fost anunțată compatibilitatea cu Xbox One, jucătorii au cerut câteva jocuri de mare profil. În timp ce solicitărilor se învârt în jurul francizei Call of Duty, franciza Lego a fost alte serii fierbinți. Astăzi, Microsoft a anunțat că Lego Batman 2: DC Super Heroes și Port Royale 3: Pirates and Merchants sunt acum compatibile cu versiunea inversă.

Compatibilitatea anterioară deschide Xbox One la o mare varietate de jocuri, acoperind trei generații de console Microsoft. În ciuda diferențelor hardware, rămâne o caracteristică remarcabilă, permițând ca o bibliotecă selectată de jocuri mai vechi să fie jucată pe Xbox One. În timp ce sunt mai ales titluri Xbox 360, există și câteva jocuri originale Xbox acolo. Până în prezent, jucătorii s-au bucurat de peste un miliard de ore de jocuri compatibile cu versiunea anterioară, iar catalogul include acum peste cinci sute de jocuri Xbox 360.

LEGO Batman 2: DC Super Heroes și Port Royale 3 Pirates & Merchants astăzi pe Xbox One Backward Compatibility //t.co/qPMRNs2ZLo pic.stare de nervozitate.com/QBhJdfayjq

— Larry Hryb ??☁? (@majornelson) 31 ianuarie 2019

Lego Batman 2: DC Super Heroes

Duo-ul dinamic al lui Batman și Robin se alătură altor super-eroi celebri din universul DC, inclusiv Superman, Wonder Woman și Green Lantern, pentru a salva Gotham City de la distrugerea de către răufăcătorii notorii Lex Luthor și Joker.

  • Vezi pe Amazon
  • Vezi la Microsoft Store

Port Royale 3: Pirați și comercianți

Puternicele regate ale Spaniei, Angliei, Franței și Țărilor de Jos luptă pentru colonii. Și iată-te, un tânăr căpitan de mare al singur scop este să devină cea mai puternică persoană din Lumea Nouă. Pentru a atinge acest obiectiv, puteți alege una dintre cele două campanii disponibile. Dezvoltați o companie comercială de succes, conduceți-vă navele în lupte navale și forțați-vă adversarii să îngenuncheze.

  • Vezi pe Amazon
  • Vezi la Microsoft Store

Asigurați-vă că verificați ambele jocuri pe Xbox One, deoarece rezistă până în prezent.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here